♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 4

• 52 415
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро, момичета  Hug Hug Hug

Фрагмана и с БГ субтитри  Peace

# 646
Добро утро, момичета  Hug Hug Hug

Фрагмана и с БГ субтитри  Peace

Красота. Ще има моменти в тази серия. Еве  Hug

# 647
  • Пловдив
 Heart Eyes

# 648
Добро утро Hug Hug Hug Hug
Някой да е сънувал баклави снощи? hahaha hahaha hahaha hahaha

# 649
  • Яко в Матрицата...

Аз пък сто пъти го гледах този фрагман Joy А дано в този епизод сал ашк да има Heart Eyes

Добро утро, безмилостни любовчийки! Hug Hug Hug

Благодаря ви за преводите, фрагманите... и всичко споделено    bouquet  bouquet  bouquet

# 650
  • Пловдив
Рени Hug Веси Hug Тинче  Hug

Аз няма да казвам какво сънувах..., ама чок татлъ беше  Mr. Green
Сефте и двата фрагмана са само с Йо и Лилавка  Heart Eyes Рейтингът ще хвърчи пак.

# 651
Рени Hug Веси Hug Тинче  Hug

Аз няма да казвам какво сънувах..., ама чок татлъ беше  Mr. Green
Сефте и двата фрагмана са само с Йо и Лилавка  Heart Eyes Рейтингът ще хвърчи пак.
Горгона Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Фрагмана е 6,ама като знам,че в повечето случаи ако е хубав фрага непременно нещо ще стане в серията Peace Peace Peace Peace Peace

# 652
  • Пловдив
Ох, Веси, да..знаем, че ще има разлъка и драми, ама поне една серия да се порадваме и ние   Laughing.Нали трябва да се посближат, за да е по-голям ударът, като разбере Йо за уговорката.

# 653
Ох, Веси, да..знаем, че ще има разлъка и драми, ама поне една серия да се порадваме и ние   Laughing.Нали трябва да се посближат, за да е по-голям ударът, като разбере Йо за уговорката.
Кой знае кви ще ги надроби Йо като научи за всичко това,ще мисли че Дефо не го обича.Вече сценарий съм измислила даже Peace Peace Peace Peace

# 654
  • Пловдив
Хахаха, и аз имам няколко варианта.Първо ще се разделят с гръм, после и двамата ще бъдат с други хора евентуално, после дядото ще изиграе роля в сдобряването, ще има и разни луди сценарии да си доказват кой какво и защо..

# 655
Честит ни септември!
Хубав ден и от мен!

Много хубав фрагман в лилаво ,асансьор и  влюбени ама влюбени.
Йомер е уверен,Дефнето  е завоювана, едно намигване и тя е ...готова.
Самочувствието на победителя!!! Ами той е шефа Joy Joy

Ох, Веси, да..знаем, че ще има разлъка и драми, ама поне една серия да се порадваме и ние   Laughing.Нали трябва да се посближат, за да е по-голям ударът, като разбере Йо за уговорката.

Няма начин да не се взриви бомбата след толкова лилави нюанси.
Аз  изгледах  8 и 9 преведен епизод на Ашка, ами друго е с превод. Благодаря на екипа по превода!
Йомер ми скъса нервите, бесен,несугирен,нервен омаян от любов. Дефнето се реваншира  напълно подобаващо с тряскането на чашите. Мнооого хубава  сцена беше , страхотна Елчин,убедителна ,сипеща огън  и жупел. Е спечели си леглото на шефа  Joy JoyПатронът се осъзна и  шашна дори Ясемин с галантното си поведение към асистентката.
Синан е влюбен, ще страда момчето

# 656
Много е хубаво, да го повторя  Peace

# 657
  • София
Йомер в тоя офис и с това намигване ми прилича на Грей. Малко стана "50 нюанса лилаво". Joy Joy Joy

# 658
Много е хубаво, да го повторя  Peace

И аз Simple Smile
'Ма много се открехна нещо Йомер бей, голям любовчия стана  Joy Joy Joy

Привет, Ягодки   Hug Hug Hug
Фрагманът е супер.
Дано ни отпуснат поне тази серия да е без драми и само ашк, ашк, ашк  Heart Eyes
После ще му мислим.

# 659
  • Яко в Матрицата...

Бурак: С всеки изминал ден ставам все по-голям твой почитател/фен! Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт