♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 4

• 52 222
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Габи, на стр.1 в заглавния пост има линкове с преводи и към трите сериала. Peace

За "Аромат на ягоди" в момента ситуацията с превод на български е сложна  ooooh! Преводачките се отказват от сериала и работата си по него  ooooh! 

Нежност аз си ги намерих от един торент сайт от който си свалям и Любов под наем там "Аромат на ягоди" е до 6 серия а другия до 7

Кой е този сайт?  Peace

И нека по-добрият спечели битката за сърцето на Айшегюл

# 676
Още малко красота в днешния ден  Flutter

Юсуф

Мерт Екин

# 677
И на къде без онзи поглед и дяволита усмивка ...

Баръш

# 678
не знаех дали е позволено да качвам такава информация сайта е DATA-BG.NET там предимно повече турски серияли качват

# 679
не знаех дали е позволено да качвам такава информация сайта е DATA-BG.NET там предимно повече турски серияли качват

Не е желателно да се пускат линкове към Data-net, иначе не е фатално, че сме споменали нещо Peace

# 680
  • На юг от тук

# 681
  • На юг от тук

# 682

Така хубаво си се гушкат,от къде ли ще ги подхване ,та ще страдат.

Да се мъчат, Mr. Green да се карат,  Mr. Greenама да не се жени Бурак  за Чаала, става сложно след което.
Искам ги  влюбени и щастливи, да изживеят истинска любов, такава каквато започнаха уж  на шега, чиста и искрена. Колко са забавни в началото на опознаването.

# 683
  • На юг от тук
Юсуф с фенки.Ако някоя от темата е там,да си признава. Joy
https://vk.com/cilekkokusuofficial?z=video-91891564_171080396%2F … a6a9851b4d09fecb3

Да се мъчат, Mr. Green да се карат,  Mr. Greenама да не се жени Бурак  за Чаала, става сложно след което.
Искам ги  влюбени и щастливи, да изживеят истинска любов, такава каквато започнаха уж  на шега, чиста и искрена. Колко са забавни в началото на опознаването.

Ели и аз така,но пък до юни 2016,какво ще гледаме newsm78 newsm78

Последна редакция: вт, 01 сеп 2015, 14:42 от KKATINNA

# 684
Юсуф с фенки.Ако някоя от темата е там,да си признава. Joy
https://vk.com/cilekkokusuofficial?z=video-91891564_171080396%2Fea6a9851b4d09fec

Няма ни , инаК Юсуфчо щеше да е по баклава галиба Mr. Green 

Дали ще продължат снимките на "Аромат на ягоди" до Юни 2016 г. ?  Rolling Eyes

# 685

Да се мъчат, Mr. Green да се карат,  Mr. Greenама да не се жени Бурак  за Чаала, става сложно след което.
Искам ги  влюбени и щастливи, да изживеят истинска любов, такава каквато започнаха уж  на шега, чиста и искрена. Колко са забавни в началото на опознаването.

Ели, те ако са мазохисти, аз не съм  Mr. Green  "Да се мъчат, да се карат" , ама 'айде не У тоз сериал  Mr. Green 
Загледах го точно, защото динамично и весело се случваха нещата при тях. Сега ако искат, докато гонят рейтинг, да окепазят сюжета и да го превърнат в поредната турска, сълзлива драма, аз ще спра да го гледам.  Naughty 

# 686
Много са сладки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 687
Загледах го точно, защото динамично и весело се случваха нещата при тях. Сега ако искат, докато гонят рейтинг, да окепазят сюжета и да го превърнат в поредната турска, сълзлива драма, аз ще спра да го гледам.  Naughty 

Точно това ми хареса в ягодките.
Започнах го заради веселия и много свеж сюжет.Изгледах го наведнъж.Нещо много различно от до сега гледаното.
Имам в предвид не тежки драми и инатлъци на жените им от турските сериали. не не искам.Просто зад идеята Волкан да защити Аслъ,ще се породи ревност от Бурак. Е това ще ми е интересно какво ще правят двамата браТчеди
  Mr. Green

# 688
Привет!
Статуса от комедия отива към драма. В последна серия имаше силно романтични моменти, които можех да завършат с целувка, ама...рано е още.

Чудесен финал, сега вече Елиф ще отиде на заден план, защото Мурат и Джан ще водят люта битка за Айшегюл.  Grinning

Памир все повече ми харесва.

# 689
  • Пловдив
Оха, следобедни баклави  Crazy Сипвайте и по една лимонада, да не вдигнем кръвната захар  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт