Бебешката количка - цяла наука за второ висше №31

• 74 050
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
  • Нейде из лудите гори...
Няма такъв магазин, по сайтовете виждам, че Рошко и Биберон предлагат Mamas&Papas И се надявам да имат налични.

Добре, нека критериите са повече.
- седалката да може да се обърне към родителя;
-да има напълно легнало положение, подходящо за новородено;
-дръжката да е цяла и да може да се регулира;
-количката да има само 4 колела, без двойни;
-борда да може да се маха;
-да не е по-тежка от 9-10 кг  Peace
-да е съвместима с кошница за кола;
-да е компактна в сгънато положение.

За сега Urbo отговаря на тези изисквания по описание, но не съм я виждала. Имам си и една 13 килограмова моделка, която мисля да слагам в количките за проба, защото всички знаем, че едно е да бутнеш празна количка в магазин, друго е да си возиш детето.

# 151
  • Варна
Няма такъв магазин, по сайтовете виждам, че Рошко и Биберон предлагат Mamas&Papas И се надявам да имат налични.

В Рошко нямаме Mamas and Papas вече.
Като алтернатива като алтернатива бихме могли да предложим iCandy Raspberry която отговаря на изискванията ако не държите да има предпазен борд.

# 152
  • Варна
Здравейте на всички искам да попитам как мога да изчистя пясък от спирачките на бебешката количка защото спирачката за задните колела блокира и видях,че има пясък.

WD 40 има го във всички железарски магазини.

# 153
Здравейте на всички искам да попитам как мога да изчистя пясък от спирачките на бебешката количка защото спирачката за задните колела блокира и видях,че има пясък.

WD 40 има го във всички железарски магазини.

Какво е това ?

# 154
  • Anywhere
Това е вид смазка,под формата на спрей.
А защо не я покажеш на таткото, той ще знае как да махне пясъка. А да го измиеш не може ли? Аз мия цялата рама с гореща вода, препарат и четка. Колелата после малко се смазват и е като нова.

# 155
  • Варна
Това е вид смазка,под формата на спрей.
А защо не я покажеш на таткото, той ще знае как да махне пясъка. А да го измиеш не може ли? Аз мия цялата рама с гореща вода, препарат и четка. Колелата после малко се смазват и е като нова.

Горещата вода, четката и препаратът не са добри приятели на количката Simple Smile
С помощта на четката лесно може да нараните шасито и тапицерията.
Вода с температура над 30-40 градуса може да увреди тапицерията.
Препаратът особено ако е силен и има избелващи свойства може да увреди шасито и тапицерията.

Препоръчително е тапицерията и шасито да се почистват с навлажнена кърпа със сапунена вода и да се подсушават с мека влажна кърпа.

WD40 е обезмаслител и би извадил мръсотията и песъчинките, особено в местата до които не може да достигнете с кърпата.

# 156
  • София
Ооо момичета, извинявам се, наистина няма Малечко във Варна. Объркала съм се

# 157
# 158
А някой ползвал ли е Нуна за новородено ?

# 159
Здравейте. Някой може ли да сподели мнение за количките на  "CAM"?

# 160
Прекалено пластмасови и неоправдано скъпи  Wink

# 161
Да споделя за urbo2, гледах я в Дундьо, където е по-евтина отколкото в Малечко, обаче в сайта на Дундьо я няма.
Добре, нека критериите са повече.
- седалката да може да се обърне към родителя; може
-да има напълно легнало положение, подходящо за новородено; може
-дръжката да е цяла и да може да се регулира; цяла е, регулира се обаче като се вади нагоре, а не е с чупка
-количката да има само 4 колела, без двойни; да, много са малки
-борда да може да се маха; не знам дали може, сега гледах на клипче в youtube, че може да се махне
-да не е по-тежка от 9-10 кг  Peace толкова е, даже май 9 кг я водят
-да е съвместима с кошница за кола; кошницата е отделно с адаптори
-да е компактна в сгънато положение. много е малка, може да се сгъне без да се маха седалката, ММ каза, че много лесно се сгъва, аз не пробвах, че да не вдигам тежко

За сега Urbo отговаря на тези изисквания по описание, но не съм я виждала. Имам си и една 13 килограмова моделка, която мисля да слагам в количките за проба, защото всички знаем, че едно е да бутнеш празна количка в магазин, друго е да си возиш детето.
На мен не ми хареса коша за новородено, малко голям ми изглежда и стои много ниско като се сложи на рамата. Ама то за 6 месеца все ще издържа някак  Simple Smile  Количката я има в София в Малечко и в Дундьо. Малечко тези дни са вдигнали цените с появата на новия цвят шаси, защото коша за новородено беше 360лв миналата седмица като гледах в сайта им, а сега вече е станал 480лв Shocked Shocked В Дундьо цената на количката е същата като в Малечко - 1140лв, но коша за новородено си беше 360лв. Чувалчето го нямат, но може да се поръча. Тъпото е, че в сайта на Дундьо хич го няма модела, а в магазина им имаше само един цвят на Urbo2 и един кош за новородено към Sola, ама без Sola-та. Не знам защо такъв оскъден асортимент  newsm78 В Малечко периодично пускат 15% отстъпка, а в Дундьо пък ти правят клиентска карта, която може да е два вида - или 11 % отстъпа за (всяка) следваща покупка, или 160-170лв ваучер за следваща поръчка (не успях да ги запомня точно), като условието за едната карта е да си купил продукт за минимум 500лв, а за другия вид - мин 900лв. Да не подведа някого, пак казвам, че не претендирам да съм запомнила всичко точно  Peace Но материята на количката е много качествена, за разлика от Jane  и разни други. А сенникът е огромен! На мен много ми харесва и Mylo, пак на Mamas and Papas, обаче тя идва голяма за асансьора ни и засега съм се спряла на Urbo2, но още оглеждам, пък и имам време.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2015, 16:00 от Seti Beti

# 162
Christiana_ , днес с ММ гледахме в магазин Галикс Bexa line. Като цяло ми хареса много, материите са хубави,всичко се сваля за пране, големи сенници,голям кош,чанта, подложка за преповиване, дъждобран,комарник, ама тия 13 кг  Shocked ММ много я хареса, искаше отсега да я купуваме.. ама като гледам в сайта им  повечето полски са с 1 год гаранция ( което не би трябвало да е така- нали всички в ЕС трябва да са с 2 год) та го отказах засега. А и се надявам да пуснат някое намаление на Мамас и папас Сола и да се откажа от полските Simple Smile

# 163
  • Нейде из лудите гори...
Много ти благодаря за отговора, Seti Beti , дано се включи и някоя активно бутаща мама  Laughing
Аз не им гледам цените да ти кажа, защото имам време до март, а до тогава ще излязат оферти. Тъй като пазарувам основно от чужбина, не се впечатлявам от тукашните продавачи  Wink Но не мога да проумея как тази количка я няма в Северна България... ще звъня в Биберон Варна, те са ми надеждата. Няма как да купя нещо, без да съм го видяла  Naughty

# 164
Christiana_ , днес с ММ гледахме в магазин Галикс Bexa line. Като цяло ми хареса много, материите са хубави,всичко се сваля за пране, големи сенници,голям кош,чанта, подложка за преповиване, дъждобран,комарник, ама тия 13 кг  Shocked ММ много я хареса, искаше отсега да я купуваме.. ама като гледам в сайта им  повечето полски са с 1 год гаранция ( което не би трябвало да е така- нали всички в ЕС трябва да са с 2 год) та го отказах засега. А и се надявам да пуснат някое намаление на Мамас и папас Сола и да се откажа от полските Simple Smile

Christiana,
Определено килограмите не са от значение,ако няма да ти се налага да носиш количката 3-4 етажа на ръце. Ако тя е функционална и достатъчно маневрена си заслужава определено.

Общи условия

Активация на акаунт