Бебешката количка - цяла наука за второ висше №31

• 74 046
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Тази е с голям сенник, пълно легнало и 7 кг:
http://ecx.images-amazon.com/images/I/61Ub%2Bg77vlL.jpg

# 136
  • София
Бих предложила също и Inglesina Trip или Swift както и Peg perego pliko mini

# 137
  • на пясъка при черупките от миди
Хей момичета, идвам да споделя опит след тримесечен опит на COSATTO Giggle 3в1.
За мен при покупката беше важно:
 - да има кош за новородено
 - да е с качествени материи
 - да е до 10 кг с всеки кош
 - да е триколка
 - да има приличен сенник
 - да има цветове - това помогна изключително много - бебето се заглеждаше по всяко детайлче и се забавлява.

След тримесечно ползване на горната количка мога да споделя, че като цяло съм доволна и покри очакванията ми. Задните гуми подпомагат лесното слизане от висок тротоар, изключително е маневрена и влиза в безумно малки асансьори. Недостатък ми е, че няма повдигане на коша за новородено, а моята пуканка е безумно любопитна и все иска да гледа. Сенника можеше да е една идея по- голям, но си слагам тензухена пелена с щипки и пак си е удобно. Багажникът не ми се е притърквал досега при маневриране на тротоари. Шофирам я по всички повърхности, включително и доста офроуд - гумите не са мръднали. Като недостатък мога да добавя, че заради цвета и шаренията много ни зяпат и обсъждат, това ако ви пречи го имайте предвид. Купихме я с 22% намаление от Хиполенд- имаше някакво великденско, ако не се лъжа за притежателите на клубни карти. Ако можехме да си позволим бих заменила единствено със Сайбекс Приам модел 2015  Peace

# 138
  • Варна
Рошко, мерси, ама и на двете сенникът е крайно недостатъчен...иначе ги гледах, много леки и добре се сгъват.

Teddynm - благодаря, ако не намеря по-леки, и Макларъните са вариант.

Тогава може би TFK Dot или iCandy Raspberry (която обаче е малко по тежка предвид възможността седалката да се върти в двете посоки - 8кг.)

Иначе на YoYo и Easylife сенниците според мен са достатъчно големи.
Специално при YoYo има парче което е отвесно и предпазва допълнително.

# 139
  • София
А има и универсални сенници, които лесно компенсират неудобството от по-малък фабричен сенник.

# 140
  • Plovdiv, Bulgaria
Някой с мнение за Bexa Line? Потърсих, но не видях нищо конкретно..
Благодаря предварително!   bouquet

http://kolichki.net/bexa-%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0 … %D0%BD%D1%8F.html

# 141
  • Ловеч
С какви адаптори се монтира кош Maxi Cosi Citi в/у количка Navington Cadet?

# 142
Ще трябва да ги видя на живо. Има ли магазин във Варна с повечето от споменатите модели?
А, още нещо се чудя - как е по-удобно да се сгъва количката - на чадър или като чанта, ако трябва да се носи заедно с детето?

# 143
  • В сбъднатите си мечти :)
Мили дами, случайно някоя от вас да има поглед над Carreri Core??...  newsm78
Гледам пуснали са в грабо ваучери за нея и е намалена от 780 на 540... Изглежда ми много добре - лекичка, с големи гуми, сладурска... От друга страна първоначално си бях харесала S-line... Ще се радвам ако някоя от вас ги е виждала на живо или има мнение  Heart Eyes
Мерси предварително  Hug

// ps : Ей го и линка към грабо-офертата https://grabo.bg/detska-kolichka-06b932
И S-line-a : http://baby.galix.bg/3726/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D … 2%D1%8F%D1%82-26a

Последна редакция: пт, 18 сеп 2015, 10:56 от Елиза Николаева

# 144
  • София
Ще трябва да ги видя на живо. Има ли магазин във Варна с повечето от споменатите модели?
А, още нещо се чудя - как е по-удобно да се сгъва количката - на чадър или като чанта, ако трябва да се носи заедно с детето?
Зависи от конкретната количка, дали се заключва като е сгъната, дали има дръжка, дали се влачи на колелата си. Ще трябва наистина да ги видиш и пробваш, като със сигурност ще ти е и по-удобно ако се сгъва и разгъва с една ръка, ако в другата ще носиш детето в същото време.

# 145
  • Нейде из лудите гори...
Гледам , че тъкмо сте обсъждали кошовете за новородено. Въпреки зимното ми бебе нямах такъв кош, карахме с портбебе.
Сега също смятам, че не бих купила.
Търся мнения за Mamas&Papas Urbo 2 , тъй като по описание има напълно легнало положение и може да се обърне към родителя. Може и коментар за предишното Urbo  Peace
Приемам и предложения за колички с такива "екстри".

Къде във Варна продават Mamas&Papas?

# 146
  • София
във Варна има магазин на BabyLife malechko

Има доста колички с този критерий - да се обръща и да има пълно легнало положение

# 147
И аз искам да попитам дали някой е ползвал Мамас н папас урбо? Харесва ми и Пег перего Плико Суитч, коя е по-добра за вас? Искам количката да е сравнително малка, но седалката да се обръща в две посоки. Виждали ли сте други такива колички?

# 148
Здравейте на всички искам да попитам как мога да изчистя пясък от спирачките на бебешката количка защото спирачката за задните колела блокира и видях,че има пясък.

# 149
  • Варна
във Варна има магазин на BabyLife malechko
  Не съм виждала да има  Confused

Общи условия

Активация на акаунт