Бебешката количка - цяла наука за второ висше №31

• 73 999
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
  • На остров
Iddi аз нямям любимец между тези марки,  но и бритакс в агил 4 се сгъва с една ръка.
За кг е важно, какво дава производителя иначе вероятно и още може да издържи  Wink.
 Колко струва един Бритакс ? ЗА прегото разбрах, че е около 450 лв.

# 301
Здравейте искам да попитам за "Graco Evo 3в1", спряла съм се на нея понеже е  доста по лека от останалите
http://ohoboho.net/detska-kolichka-evo-charcoal-3v1-graco.html

# 302
  • София
Количката е 9,5 кг, да го имаш предвид, това с тези 6,5 е подвеждащо.

# 303
  • Варна
Здравейте, някой има ли отзиви за Hauck, загледах се в този модел, предвид че са немски очаквам качество ...а и цената за такъв пълен комплект е повече от чудесна.

http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/bebeshki-kolichki/hau … all-in-one-fruits

# 304
  • Хасково
Zdraveite i ot men az sushto ochakvam bebche skoro i mn se chudq za kolichka. Za sega sum se sprqla na tazi http://www.dizainbaby.com/alice-%D0%B1%D0%B5%D0%B6%D0%BE%D0%B2-% … 0%BE%D0%B6%D0%B0/ i mn shte se radvam da chuq mneniq. Blagodarq predvaritelno.

# 305
  • София
Petya.N.Todorova - добре помисли дали тези 12кг ще са ти ок?
- 12кг количка
- 3+кг бебе
- 2-3кг багаж
=== 18кг+ всичко (това е при новородено бебе)

Помисли ще трябва ли да я вдигаш, дали ще ти се побере в асансьора, в колата и т.н.т.

# 306
Здравейте, някой има ли отзиви за Hauck, загледах се в този модел, предвид че са немски очаквам качество ...а и цената за такъв пълен комплект е повече от чудесна.

http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/bebeshki-kolichki/hau … all-in-one-fruits
Моята приятелка е с такава и е доволна предвид цената за 3 в 1 и уж правени в Германия.
Специално в този магазин много наблегнаха, че едва ли не само те се правят там, а всички останали марки в магазина им в Китай.  newsm78
А като критерий: килограми - това е водещото при мен, нищо, че не я вдигам моята.

# 307
  • Хасково
Petya.N.Todorova - добре помисли дали тези 12кг ще са ти ок?
- 12кг количка
- 3+кг бебе
- 2-3кг багаж
=== 18кг+ всичко (това е при новородено бебе)

Помисли ще трябва ли да я вдигаш, дали ще ти се побере в асансьора, в колата и т.н.т.

Ami az na povecheto deto gi gledah samo ramkata beshe nad 9 kg. I tazi mi se stori sravnitelno po leka i kato q butah v magazina mi se stori dobre, zatova se sprqh na neq Simple Smile

# 308
  • София
Ако гледаш само такъв тип полски колички, мисля че 12кг е ок за такава.
Но това далеч не са леки колички, просто подреди приоритетите си, ти знаеш най-добре ежедневието си Simple Smile

# 309
  • Бургас
Здравейте! Някакви отзиви да ми кажете (който е ползвал) Foppaperdetti MIO 3 в 1? Дали започва да скърца след известно време, как е със захабяването, качеството на материалите, от които е направена и т.н. Много колички скърцат и не ми се иска да дам 1600 лв. и  да ми се разскърца! Ще се радвам на мами, имали тази количка, да споделят мнение!

# 310
  • София
А какво пречи да се разскърца?
Моите и двете скърцаха, но това не ги прави лоши Simple Smile
Една приятелка беше с инглесина зипи, която количка изгледа 3 деца и си скърцаше от 2-рата седмица на първото, здрава си е все още.
(да вметна, че от подрусването и скърцането на инглесината, нейното бебе заспиваше по-бързо от моето)
Аз лично не съм чула количка, която да не скърца, дори и най-скъпите. Но може и да има Simple Smile

п.п. сега погледнах тази, която си показала. Заради спецификата на дръжката си мисля, че по-трудно ще се бута, защото дръжката е закрепена за основата на количката, на която пада и цялата тежина от седалката и детето. Това са мои мисли, докато не я побутам не мога да кажа, но съм бутала тротинетка с такова задвижване и беше кошмар, сигурно са помислили за това. Иначе изглежда нестандартна и бих се обърнала да я загледам по улицата Simple Smile Но е много тежка за моите разбирания за количка също.

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 17:38 от Brayda

# 311
  • София
аз съм чувала доста да не скърцат, пък ако скърцат се смазват и спират. Освен ако не са пластмасарки и не им скърца именно пластмасата.

# 312
  • София
аз съм чувала доста да не скърцат, пък ако скърцат се смазват и спират. Освен ако не са пластмасарки и не им скърца именно пластмасата.

# 313
Аз също не искам скърцаща количка! Simple Smile
За това към Peg Perego съм се насочила - до сега не съм чула или прочела количката на някоя мама да се е разскърцала и там ми е надеждата Simple Smile

# 314
  • София
Моята пег перего (и двете ми) поскърцваха, но мнооого по-малко примерно от тази спомената инглесина и много други, но не очаквай чудеса.
Не съм я смазвала, защото не ми е пречило, едно е силен звук, а друго е лек.

сигурно зависи и от ползването - моята я скъсвах по шевовете от бутане, качване и товарене

Общи условия

Активация на акаунт