Бебешката количка - цяла наука за второ висше №31

• 74 004
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
  • Нейде из лудите гори...
Днес бутах Mutsy Evo с 13 килограмово дете (на година и четири месеца), толкова тежко ми се видя, че дори да ги харесвах на външен вид, тотално се отказах и затвърдих на 100% търсенето на лека количка. И на мен ми е странно как на бебетата им отесняват количките, ама явно има как.

# 286
точно за това говоря и аз. Като забременях бях пробвала количката на познати и ми се стори толкова тежка, затова като започнахме да търсим най-важно ми беше да е лека и удобна за бутане

# 287
  • Нейде из лудите гори...
Jane Muum вярно ли е 9кг?  Rolling Eyes

# 288
  • срещу двата комина :)))

да, с лятната седалка  Peace с Матрикс коша е повече  Peace

# 289
  • Варна
Включвам се само за да дам мнение за муум от първо лице (който се интересува). Ние взехме 3 в 1, зимния кош ползвах до 5,5 мес. (Можеше и още, но на малкия вече му беше скучно да гледа небето Wink) Като дължина вътре беше около 80 см, много по-дълъг и лек от матрикс коша. Коша за кола ползвах до 7 мес., можеше и още, но му купихме друго столче. Сега сме с летният кош, дълъг, широк, с пълно легнало положение. Количката е много маневрена, удобна и не скърца както 90% от останалите, с които се разминавам по улиците. Като минус ще отчета много малкият сенник на летния кош. (този проблем през лятото го коригирах с универсален сенник, но зимата определено е доста по-открита от други)

# 290
  • Варна
.....От 5 месеца бутам Пег перего book plus pop up.
Предимствата
 - уникално маневренапо всякакви терени, павета, плочки, тротоари...
-непомпащи се гуми, свалят се с един клик и влизат в багажника на Пежо 207. Ако сваля гумите имам повече място. Ако се возя с тях заема почти целия багажник.
- кош за новородено, който през първите 3 месеца ми служеше като легло за навсякъде
- материята е водо и uv устойчива. Има голям сенник и с летния вариант си ходим спокпйно под
 .........

И аз към този модел съм се насочила, но се оказа, че във Варна вече няма магазини, където да зареждат Пег Перего, защото вносителят им правел дъмпинг...
А все пак искам да я видя наживо преди да изсипя куп пари.

iddi, откъде купихте вашата?

# 291
Когато купувахме нашата се колебаехме между Муум и Нео Нато. Муум е доста маневрена също, но определено е по-тежка от Нео Нато

# 292
  • София
Преди час минах през магазин Екобебе на Г. М. Димитров (София) и видях, че има 25% намаление на някои продукти. Ако някой си е харесал Peg Perego Booklet Lite в момента е на цена от 450 лв с подарък борд.
Ето така изглежда - http://www.babyland.pl/pl/product/42046,peg-perego-booklet-lite-wozek-spacerowy.

# 293
Преди час минах през магазин Екобебе на Г. М. Димитров (София) и видях, че има 25% намаление на някои продукти. Ако някой си е харесал Peg Perego Booklet Lite в момента е на цена от 450 лв с подарък борд.
Ето така изглежда - http://www.babyland.pl/pl/product/42046,peg-perego-booklet-lite-wozek-spacerowy.

В Prima Papa е 421,50 пак с подарък борд:
http://primapapa.com/letni-kolichki/65-booklet-lite.html

# 294
  • София
Това явно им е онлайн магазинът, а аз съм объркала цената - 421,50 е наистина Embarassed. Хареса ми сгъването - с една ръка и едно дръпване се затваря като книга, а е и лека, но не знам как са като удобство и здравина.

# 295
  • София
Момичета, Cybex къде имат най-голямо разнообразие на живо?
Чудя се за опцията столче за кола+лятна количка, като да използвам столчето вместо зимен кош, така или иначе идеята е за разходка в магазини за студеното време, а след това ще сме с летен кош - януарско ще е бебето. Разходки в снега мисля да правим със слинг или раница, че ще са кратки с кучето.
Също дали да не комбинирам стола с друга количка? Май тези на Cybex, които харесвам не ми харесват като цена - коша 800, шасито и то, отделно стола, ако се ориентирам правилно как се комбинират де  newsm78

# 296
  • На остров
Тази Пег прего буклет, много ми прилича на Бритакс.
Не видях на Прегото, колко кг може да се товари кошницата и до колко кг издържа седалката>

# 297
Момичета, Cybex къде имат най-голямо разнообразие на живо?
Чудя се за опцията столче за кола+лятна количка, като да използвам столчето вместо зимен кош, така или иначе идеята е за разходка в магазини за студеното време, а след това ще сме с летен кош - януарско ще е бебето. Разходки в снега мисля да правим със слинг или раница, че ще са кратки с кучето.
Също дали да не комбинирам стола с друга количка? Май тези на Cybex, които харесвам не ми харесват като цена - коша 800, шасито и то, отделно стола, ако се ориентирам правилно как се комбинират де  newsm78

Cybex може да видиш в магазин Рая тойс,там имат и много столчета за кола,в Дундьо също имат колички ние си я взехме от там.До 5 октомври имаха 20% намаление и ние избрахме коша за новородено и луксозната седалка.Мисля,че направихме много добър избор.

# 298

[/quote]

И аз към този модел съм се насочила, но се оказа, че във Варна вече няма магазини, където да зареждат Пег Перего, защото вносителят им правел дъмпинг...
А все пак искам да я видя наживо преди да изсипя куп пари.

iddi, откъде купихте вашата?

[/quote]

Моята купих от Екобебе в София. Имах 25% отстъпка в една промоция (дебнах я няколко месеца). Правеше ми голям кеф да ходя по магазините за колички и да следя промоциите. Joy  Екобебе се намира на г.м. димитров. Продавачката е уникална, много любезна. Във Варна зареждаха и детскйя магазин Биберон (в уличката срещу Черно море), срещу Сладури. Но там първо, че хвалят много Jane (явно получават добри цени) и не наблягат на Пег перегото. Изобщо пазарът във Варна май е доминиран от Jane, за което помагат доста добрите отзиви и в бг мамата. И аз щях да купя Jane или Concord Neo от Сладури. Обаче със сигурност Пег Перегото е по-добър избор според мен.
Лошото е, че никъде не можеш да видиш двете колички една до друга, за да усетиш разликата.
Екобебе са официал ият вносител и нищо чудно да им правят по-добри цени, защото във Варна повече от 5-10% отстъпка не можеш да получиш. А пък цените на количките са си колкото за 3 москвича Simple Smile Simple Smile

# 299
Тази Пег прего буклет, много ми прилича на Бритакс.
Не видях на Прегото, колко кг може да се товари кошницата и до колко кг издържа седалката>

Не е като Бритакс, защото сгъването е различно. Много важна разлика.
кошницата съм я товарила с повече от 8 кг и издържа. За седалката не знам.

Общи условия

Активация на акаунт