Бебешката количка - цяла наука за второ висше №31

• 74 007
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
В Дундьо в Младост имаше една единствена Urbo2 преди две седмици някъде. Сега не знам дали са заредили други на марката, ама едва ли. Малечко са официалният вносител на марката.

# 271
  • Нейде из лудите гори...
Поне имат някакво разнообразие различно от Chipolino и Loreli и другите пластмаски масови.

# 272
Доколкото четох и питах само в Малечко, аз там ги гледах.Пък и ти само ще я видиш, недей моля те да даваш толкова пари на тях:D. За онзи сайт, от който аз поръчах количката, обадиха ни се по тел, че няма да могат да я доставят до 15- ти окт и искаме ли да отменим поръчката и аз Не как.И те до 26- ти октомври ще е при вас устройва ли ви и аз естествено се зарадвах, помислих че я няма( тази доставка 8-10 сед) е застраховка явно.Иначе получих фактура, email за потвърждение.Така че сайта изглежда мн коректен за сега Simple Smile

# 273
  • Нейде из лудите гори...
Ооо, не. Няма как да дам пари за количка в България, да не се заричам, но не смятам да го правя. Искам само да ги видя и да преценя, макар че ще съм сама и няма да имам моделка точно на този оглед. Благодаря, че сподели за сайта  Peace

# 274
Някой с мнение за Hauck sport? Харесах я на вид в парка, но ми е странно, че е сравнително евтина, дали крие уловки?

# 275
  • София
В Малечко можеш да видиш най-добре всичко модели и да ги сравниш, според мен там е супер за сравнителен оглед на колички.

# 276
Преди 5 месеца последно влизах да погледна тази тема и виждам, че оттогава досега ситуацията в Малечко не се е променила и онзи отвратителен смешник "богът на количките" Wink още си е там. Няма надежда. Значи изводът е само един -  тествайте там и купувайте от чужбина.
За бъдещите мами, които търсяъ инфо за лолички. От 5 месеца бутам Пег перего book plus pop up.
Предимствата
 - уникално маневренапо всякакви терени, павета, плочки, тротоари...
-непомпащи се гуми, свалят се с един клик и влизат в багажника на Пежо 207. Ако сваля гумите имам повече място. Ако се возя с тях заема почти целия багажник.
- кош за новородено, който през първите 3 месеца ми служеше като легло за навсякъде
- материята е водо и uv устойчива. Има голям сенник и с летния вариант си ходим спокпйно под пороен дъжд без да се намокри бебето. За зимен и летен вариант си има иокривало и дъждобран, който още не съм ползвала.
- сгъва се с една ръка докато с другата държа бебето (безценно за пътуващи мами)
- летният вариант има огромен сенник, стига почти до краката
- не е особено тежка, лесно се движа с нея по стълби, имам си техника,
- седалката се обръща, има отвор за гледане на бебето през нея
- дръжката не се плъзга, лесно се управлява с една ръка
-огромен кош за багаж, който ми е доста полезен.

Недостатъците:
- цветовете не са от най-привлекателните
- при слизане по стълби бебето в летния кош трябва да е винаги вързано, защото иначе се изсипва от коша
- покривалото за крачета на летния вариант не покрива цялото бебе докато е малко. Понеже сега ще ползван лятната седалка през зимата с малко бебе ще се наложи да си купя универсално допълнително чувалче, за да е по-удобно. Не съм почитател на космонавтите.
- чантата, която върви в комплект с количката е малка.

Като цяло съм много доволна от нея. Служи ми и в дъжд и в слънце, лесно се оправям по всякакви препятствия с нея.

# 277
  • София
Бебе в количка винаги трябва да е с колани, не само в тази, не само при слизане по стълби.

# 278
И ние сме с количката на Пег Перего, също много доволна, но до сега. Днес сложих малката в нея с по - дебело якенце и е тясно. На 7.5 месеца сме, вярно върви малко големичко,  но по скоро е дълга отколкото дебеличка. Сега се чудя какво да правя. Не ми се купува нова количка, нали само преди 8 месеца дадохме куп пари за тази, а и каква ще е тази количка всичките ми изглеждат малки. Някой ако може да даде съвет за голяма количка ще съм благодарна

# 279
  • София
Винаги са ми били странни такива мнения за теснота... колко да е тясно за 7 месечно бебе, като спокойно вътре се вози и 3 годишно с яке, че и в по-тесни колички от нея също.

# 280
Момичета двоумя се между Mothercare My Choice и  Retrus S-MAX. Чакаме бебе януари и всякакви съвети биха ми били полезни. Както и препоръка за друга количка, с бюджет около 600лв.

# 281
Малката беше 75см и 9.500 на 22 когато направи 7 месеца, сега и повече може да е. Когато и сложих якенце днес ръчички те и стояха свити на пред от рамената и не остава никакво място отстрани. Имаме подложка, която ще махна, въпреки че не ми се искаше, това ще ни спечели евентуално още месец - два.  Но до три годинки няма как да изкара.

# 282
  • София
Не знам какво яке слагаш, но количката не е тясна. Изобщо.

# 283
Бебе в количка винаги трябва да е с колани, не само в тази, не само при слизане по стълби.

Абсолютно подкрепям!!!

# 284
Нашата количка е Neo Natо. Доста обикаляхме преди да я купим, но съм много доволна от избора и отговаря на всички изисквания, които имахме.И най-вече много е лека, маневрена и лесна за бутане.

Общи условия

Активация на акаунт