Бебешката количка - цяла наука за второ висше №31

• 74 037
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Frozy, моят съвет (въпреки, че не харесвам Стоке-то по много показатели) - вземи я и я ползвай 5-6 месеца с коша за новородено и после си купи лека, готина и по твой вкус лятна количка. Макларън, Косато, М&П ... каквато искаш. Тъкмо няма да се ограничаваш много и по бюджета Simple Smile

# 421
И аз съм на това мнение. Ако нямаш против да вземеш ползвана количка, спокойно може да си я ползваш с коша за новородено няколко месеца и след това направо лятна да търсиш. Вече седалката 6+ си е кофти за мен. Цвета също не трябва да те притеснява, че е синя. По-кофти е ако количката е розова, а имаш момче Wink А и продават много хубави  допъллнителни подложки и сенници, с които да я разнообразиш и да стане по-момичешка Peace

# 422
Момичета, преди време помолих за коментар за количките Zippy, но никой не ми отговори. А виждам, че доста майки по улиците се разхождат с такива. Удобни ли са? Има ли някой, който може да сподели впечатления?

Харесала съм си тези, които са 3в1 (цената им е около 800 лв.):

# 423
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
deedeetu, не съм я ползвала за мое бебе. Виждала съм в магазина например, колко трудно се придвижва майка с нея и колко се "набира", за да направи завой и да е маневрена ... Моя позната имаше такава - ползва я 4-5 месеца и я продаде с думите: "Никога повече такъв танк!" ... На мен ми е груба и обемна на визия. Но това са моите впечатления - на човек, който не я е ползвал ежедневно и не знам доколко ще са ти от помощ ...

# 424
  • срещу двата комина :)))
аз също не съм я ползвала, но гледам майките около мен  ми изглежда огромна и тежка  Peace аз също се бях засилила към нея, но бързо се отказах , точно заради тежеста  Peace

# 425
Здравейте!
Ние се обзаведохме с количка на Baby Design модел Lupo. Момчето ни вече е на почти годинка и сме изключително доволни от количката. Няма да сбъркате ако вземете такава. Много меко возене, големи гми. Никакви оплаквания.
Надявам се да бъда полезна на чудещите се майчета Simple Smile

# 426
Здравейте, искам да попитам някоя майка, дали има магазин в пловдив, в който да видя този модел количка. Или ако не, може ли някакви отзиви за нея.
http://moebebe.com/bebeshka-kolichka-s-max-daisy-retrus

# 427
  • София
много пъти има питащи тук за тази количка, аз дори не съм я виждала по магазините.
Щом си я избрала, значи си ок с габаритите й

# 428
За първи път ми се налага, така че не съм много на ясно Embarassed

# 429
  • София
Ами количката е голяма, доста е обемна. Пише, че е 10кг, но това не е съвсем сигурно дали влизат гумите в тези килограми.
Гумите са големи и тежки и ако не влизат в тези 10кг, това ще направи количката поне 13-14кг (според мен, не съм сигурна). Всичко над 10кг за мен е много тежко. (асансьор ли имате? ако да, какъв е той, защото в малките асаньори на масовите панелени блокове, това нещо не влиза, хубаво е да се премери. Ако нямате и ще я катериш по стълби - ще ти тежи сигурно, трябва да й хванеш цаката, защото за вдигне не можем да говорим, ако си в къща с двор е ок)
Цената е добра, но материята дори и на картинката не ми изглежда добра, трябва наистина да намериш да я видиш някъде и да я пипнеш. Има материи, които много запотяват, това се коригира с разни подложки памучни.
Не знам кога чакаш бебе, но трябва да се провери сенника дали и колко е дълбок и т.н.т. Трябва в пълното легнало положение на седалката да е достатъчно голям сенника, че като бебето спи да не му пече, иначе с разни чадърчета и допълнителни сенници си е мъка (поне за мен)

Не знам с каква кола сте - да кажа за един обикновен хеджбек, че подобна количка заема целия багажник, като дори трябва да се махне кората отгоре, за да се постави седалката или коша за новородено. От страни има място само за 1-2торби. Ако сте с комби или ван или нещо с такава големина, сигурно ще заеме половината място.
Със старата ни кола и подобна количка, багажа ни беше на седалката до шофьора, защото количката + 2-3 торбички заемаха багажника. Под краката на детето също имаше багаж, както и между мен и детето на задната седалка (аз наистина носих много неща, но коя майка на малко бебе няма да иска да помъкне всичко)
Е, купихме си голяма кола и по-малка количка след това Simple Smile

# 430
  • Anywhere
Здравейте, искам да попитам някоя майка, дали има магазин в пловдив, в който да видя този модел количка. Или ако не, може ли някакви отзиви за нея.
http://moebebe.com/bebeshka-kolichka-s-max-daisy-retrus
Обади се в Касида, евентуално те може да имат, защото имат полски колички.
Но мисля, че Ретрус има само в м-н Слънчице...

# 431
Ами в къща съм и съм на втория етаж, но мисля количката да я оставям в приземния етаж (5-6  стъпала).
Исках да я видя, но до софия или стара загора няма да се хвана да ида, а и време не ми остава много, защото съм в 9-тия месец.
Искам да помоля ако може да ме насочите към някоя количка 3в1 до 600 лв, която мога да видя в пловдив Embarassed

# 432
  • Нейде из лудите гори...
Момичета, благодаря ви много за това, че винаги намирате време да обърнете внимание на питащите. В неделя най-накрая стигнах до Малечко, Бургас. Разгледах всичко налично на Mamas&Papas - Sola, Armadillo, Urbo2, Mylo. Тъй като колелетата на урбо изобщо не са толкова малки, колкото си представях, а това беше единственото ми притеснение колективно, семейно я избрахме за возило на идващото бебе  Peace Мъжа ми даже предложи да я купим веднага, но ще се въздържа за сега. Още не съм преполовила бременността, а и предпочитам да си я намеря изгодно  Mr. Green Тя по-скъпа няма да стане  Peace Та, още веднъж благодаря за полезните съвети и постове, смятам да не търся повече колички. Надявам се да не ми се наложи да сменям и избраната  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Бъдете здрави!

# 433
Момичета, благодаря ви много за това, че винаги намирате време да обърнете внимание на питащите. В неделя най-накрая стигнах до Малечко, Бургас. Разгледах всичко налично на Mamas&Papas - Sola, Armadillo, Urbo2, Mylo. Тъй като колелетата на урбо изобщо не са толкова малки, колкото си представях, а това беше единственото ми притеснение колективно, семейно я избрахме за возило на идващото бебе  Peace Мъжа ми даже предложи да я купим веднага, но ще се въздържа за сега. Още не съм преполовила бременността, а и предпочитам да си я намеря изгодно  Mr. Green Тя по-скъпа няма да стане  Peace Та, още веднъж благодаря за полезните съвети и постове, смятам да не търся повече колички. Надявам се да не ми се наложи да сменям и избраната  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Бъдете здрави!
Браво добър избор,моята дойде е този сайт както бях писала преди.Всичко и е на мястото,мн е хубава.Мисля че няма да сгрешим ще висим живот и здраве Simple Smile

# 434
  • София
Здравейте момичета!

Много моля за мнение за въпросната количка:
http://www.baby-direkt.de/moon-leo-kombi-kinderwagen-robust-komp … brown-circle.html

Гледам една такава в един оказион, оказва се, че си има всичко, което търся. Чакам зимно бебе и искам да има зимен кош, стабилна е за нашите "пътища" и тротоари, живея в къща и стълби, и асансьори не ме притесняват..

Благодарна ще съм ако някой може да каже някакви впечатления.. bouquet

Да си повторя питането? Никой ли няма впечаления от тази марка?? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт