Бебешката количка - цяла наука за второ висше №31

• 73 949
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ако става въпрост за малките асансьорчета на панелените блокове - буук влиза и с малко чалъм майката може да застане отстрани, но с кош за новородено не съм тествала.
Моя буук класико, задните му гуми влизаха по релсите, но само задните и малко трудно се действаше. Но аз бях научила техниката за качване и слизане по стълби на задни гуми и нямах проблем.
Иначе сега буук имат едно по-тясно шаси мисля че беше light.

# 541
Да, тясното шаси се води  Буук 51 и е супер, но сега пък мерих дължината на асансьора-93 см, колкото е шасито на количката. Идва ми да го гръмна тоя асансьор. Не е в панелен блок- старо строителство е.
 Гледам Пег перего switch completo easy drive, с по-късо шаси са. Някой с мнение за нея?

Ето тази: http://primapapa.com/easy-drive-modular/68-easy-drive-modular-co … k_pure_modular_lu

# 542
  • срещу двата комина :)))
здравейте, изпаднала съм в едно чудене аз Simple Smile искам да си взема лятна количка, максимално най-леката, като ми се иска да има пълно легнало, че като гледам как обикаляме искам да я ползвам и зимата, а бебока ще е на 5-6 месеца. Също така да попитам Макларъните как са през зимата и обстановката в София  newsm78 Много ми е удобна Муум, но пълното легнало на летния кош е чиста подигравка и бебето отникъде не е защитено...

# 543
На 5-6 месеца пълно легнало не е необходимо. Мойто човече го преместих на 4м в летния кош, който си има известна чупка, след консултация с ортопед и всичко си беше наред. Макларън според мен ще ти свърши чудесна работа Peace

# 544
На 5-6 месеца пълно легнало не е необходимо. Мойто човече го преместих на 4м в летния кош, който си има известна чупка, след консултация с ортопед и всичко си беше наред. Макларън според мен ще ти свърши чудесна работа Peace

мерси, а някаква идея кой от всички модели  newsm78иска ми се да има голям сенник. Гледах Куест Деним с голям сенник, но новите май вече го нямат  newsm78

# 545
  • София
Cybex Оnyx също ти е вариант предполагам или peg perego mini откъм кг. Но при този тип колички не знам дали реално детето е по-"защитено" отколкото в летния кош на  муум. Ако  не държиш чак толкова на най- леки варианти, може би пег перего си, като все пак по-затворенка също може да разгледаш, с единични и малко по-едри гуми е, което ще я прави малко по-лесноподвижна от чадърите с малки двойни.

Eй, най-накрая са внесли и продават Babyhome  Heart Eyes Simple Smile http://www.bebe-best.com/babyhome-%D0%BB%D1%8F%D1%82%D0%BD%D0%B0 … %D0%BD%D0%B0.html

Последна редакция: сб, 31 окт 2015, 16:14 от Angel_Dust

# 546
Cybex Оnyx също ти е вариант предполагам или peg perego mini откъм кг. Но при този тип колички не знам дали реално детето е по-"защитено" отколкото в летния кош на  муум. Ако  не държиш чак толкова на най- леки варианти, може би пег перего си, като все пак по-затворенка също може да разгледаш, с единични и малко по-едри гуми е, което ще я прави малко по-лесноподвижна от чадърите с малки двойни.

Eй, най-накрая са внесли и продават Babyhome  Heart Eyes Simple Smile http://www.bebe-best.com/babyhome-%D0%BB%D1%8F%D1%82%D0%BD%D0%B0 … %D0%BD%D0%B0.html

уф , поне ми се струва, че от вятър са по защитени, ама ще ми е полезно, ако се включи някой , койти ги е ползвал. Иначе видях и на Мамас и Папас вариант - http://www.babylifemalechko.com/index.php?m=320&lang=1&c … ek%202%20-%20Navy  

той как ви се струва  newsm78

и да питам друго -как ви се струва, че ще се бута в снега с тия малки гуми  newsm78

Последна редакция: сб, 31 окт 2015, 17:16 от Mrs.Turner / Samberg

# 547
  • София
Двойни малки гуми в непочистен сняг се затлачват и зариват. Ако е  отъпкан или почистен няма проблем.

Тази количка няма много чак легнало и сенника не е голям.

# 548
Двойни малки гуми в непочистен сняг се затлачват и зариват. Ако е  отъпкан или почистен няма проблем.

Тази количка няма много чак легнало и сенника не е голям.

мерси, Пег Перегото много ми хареса, сега ще го разгледам подробно, то и Макларъна, който гледах е към 7 кг  Joy

# 549
  • София
Имам позната с пег перего Си - зимата каза, че никакви проблеми не е имала

# 550
Аз имах показаната Мамас и Папас, в черно и бяло. Количката си е супер, но  я ползвах за дете над годинка. За бебе на 4-5 месеца- според мен не е подходяща.  Peace

Всъщност мойта беше ето тази, освен цената ни виждам разлика.
http://www.babylifemalechko.com/index.php?m=320&lang=1&c … 0Tour%20-%20Black

# 551
  • гр.Пловдив
Цитат
мерси, а някаква идея кой от всички модели  newsm78иска ми се да има голям сенник. Гледах Куест Деним с голям сенник, но новите май вече го нямат 

Моята е най-големия и широк модел HLR,според мен е и най-хубавия,защото може да се ползва от новородено,сенника е голям,перфектна количка е,няма да съжаляваш Peace

# 552
  • гр.Пловдив
Цитат
Тъй, да споделя накратко впечатления от новопридобития Макларън Триумф:
Предимствата за мен са, че количката е лека, лесно се сгъва, заключва се при сгъване, лесно качва неравности, маневрена, добра детайлна изработка, текстили и т.н. Дотук с +овете. Дръжките са ми страшно неудобни. Китките ме болят след всяка разходка и ми ковства доста повече усилия да бутам от предишната количка. Кошницата отдолу е много малка и много недостъпна, ако детето спи и е полегнала седалката - абсолютно недостъпна. Седалката при дупето е много плитка и буквално детето ми "виси" на коланчето при чатала, което пък дори не е подплатено (момче на 1г и 4 мес). Неудобна му е за спане, висва на една страна, някак неравна е облегалката. Крачетата не достигат стъпалцето и висят във въздуха. Дъждобранът е плътен с две сууупер малки надупчени отворчета, през които няма шанс да влезе въздух. Сенникът ясно - може да направи сянка само ако пече в гръб  Tired
Това е в общи линии, разочарована съм и не разбирам защо са толкова наложени тези колички...

Много съжаявам да го чуя Confused

Вие сте си купила значително по-малкия модел на Макларън,а наистина има разлика между моделите.....аз с моята HLR нямам ниаккви проблеми,сина ми е 13,5кг и 93см и доволно си поспива в легнало положение в нея,с дъждобрана не съм забелязала да не може да влезе въздух Shocked
За мен тези колички си избиват всеки лев,защото са с много здрави гуми,които няма да се остържат и оглозгат, със стабилно окачване на шасито,здрави тапицерии и ще си държат винаги цената Peace

Сега ,това,че британеца е спестил от багажника,на мен не ми пречи,моя винаги е пълен и ми върши идеална работа,няма как просто-количките са със сгъване тип чадър и няма как да е друг.

# 553
  • София
Аз имах показаната Мамас и Папас, в черно и бяло. Количката си е супер, но  я ползвах за дете над годинка. За бебе на 4-5 месеца- според мен не е подходяща.  Peace

Всъщност мойта беше ето тази, освен цената ни виждам разлика.
http://www.babylifemalechko.com/index.php?m=320&lang=1&c … 0Tour%20-%20Black
Разликата е колко легнало положение имат, другата е с по-голямо.

# 554
  • гр.Пловдив

Сенника не е пуснат нацяло,има цип,които позволява да слезе още по-надолу,аз съм 160см висока и височината +дръжките ми идват идеални,за умора на китките е абсурдно просто....
На 1г и 4м малко трудно да достигнат крачетата стъпалцето,за да си ги подпре...както е написала Gaggi

Общи условия

Активация на акаунт