Бебешката количка - цяла наука за второ висше №31

• 73 990
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Там е работата, че урбото е на кантар- то е 53см, вратата също. Уговорих се с позната с такава количка и по-късно ще пробвам дали влиза безпроблемно.

Авиото става, но не ми харесват няколко неща- малките гуми, нерегулируема дръжка и основната седалка е само в позиция по посока на движението.
Пег перегото би трябвало да стане, но дали е добра количка, нямам никакви впечатления?

# 526
  • София
Имах предвид, че и инглезина са италиански колички. Wink А специално буук на пег перего е чудесна количка според мен. За тях и отделна тема има и е писано в тази и предходните й също не малко. Доста масова количка в момента е като цяло.

# 527
  • София
А някакви впечатления от Jane Rider?
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/61166

# 528
Angel Dust,ти ме уби, аз защо ли съм си внушила, че Инглесината е английска!? Вярно, че е италианска.

Досега се борих да натъпкам Урбото в смотания асансьор- успях, но се налага да накланям количката ту надясно, ту наляво, което с бебе вътре не е добра идея, а и двете задни колела много се дерат. Буквално 1,5 см ми трябва още, за да минава гладко. Направо ми се реве, вече си бях избрала и десена на количката.

Сега ще прегледам темата за Пег Перего и ще избирам между Бук-а и Авио-то. Твърде ограничен избор.  Thinking

Bubble, много добре са я описали количката, само не видях колко кг е, ако това е от значение за теб.

# 529
  • София

Bubble, много добре са я описали количката, само не видях колко кг е, ако това е от значение за теб.
Те хубаво добре са я описали,нали това им е работата,ама на мен ми се иска някой ако има лични впечатления да се включи Simple Smile
 Лекичка е количката,аз гледах в друг сайт че е около 10 кг,предполагам с летния кош.

# 530
  • София
Те хубаво описват, ама аз и за килата вече вяра нямам. За баткото ползвах Куини спиди, което е към 12-13 кг. Сега исках да взема по-лека, та се спрях на мУУМ. ПО описание е 8-9 кила, уж с летния кош. Да де ама като я взехме я притеглихме в къщи - ми пак идваше към 12 кила с летния кош. Идеше ми да разстрелям някой #2gunfire Пък няма как да я меря на място....то вяра вече да нямаш....една приятелка е с пег перего боок и тя каза че има разлика около килограм и половина два в теглото по спецификация и реалното ( пак са я теглили в тях)....

# 531
  • София
Аз пък бих имала повече вяра на спецификации, отколкото на домашно кантарче, което не е съвсем ясно колко е вярно в малките килограми особено.

# 532
  • София
Angel_Dust, абе Куинито си отговаряше на описанието....колкото бяха казали, толкова си излезе. Плюс това имахме възможност да я измерим и на товарен кантар. Муум категорично не е 8-9 кила.

# 533
Аз от днес съм с въпросната Jane Muum,е не мога да дам отзиви все още,тъй като чакаме бебето декември, ама не пропуснах да се опитам да изтегля количката. Ми ММ като се качи на кантара и като я хванеше по различен начин, различни кг даваше .... така че и аз малко съм склонна да не му вярвам.....  Outta Joint

# 534
  • София
Да, с домашен кантар е по-трудно заивси от мястото където стъпва и т.н макар че при нас отколонието беше около 200-300 гр. Най-добре е на тези товарните кантари, където си се поставя без някои да я държи....ние така я мерихме в крайна сметка. Но другото което беше също показателно че не беше доста по-лека от Куинито - като дигнеш едната и другата имам предвид. Разликата им би трябвало да е 3-4 кф което не е хич малко...

# 535
Здравейте, някакви мнения за тази количка Tutek grander play , ходих да я видя много ми харесва, но искам да знам дали си заслужава, немога да намеря мнения за нея

# 536
Ами аз за първи път се сблъсквам с колички и тям подобни,дори не съм и бутала, изчетох една камара теми и мнения ..... и накрая на нея се спряхме,че и на добра цена я взехме и силно се надявам да не остана разочарована и да ми върши работа   Rolling Eyes

# 537
  • София
Ами аз за първи път се сблъсквам с колички и тям подобни,дори не съм и бутала, изчетох една камара теми и мнения ..... и накрая на нея се спряхме,че и на добра цена я взехме и силно се надявам да не остана разочарована и да ми върши работа   Rolling Eyes

Количката е хубава, маневрена, предполагам че няма да си разочарована Simple Smile Просто не е моята количка, но това нищо не значи Simple Smile Аз си имам разни изисквания, сменила съм 4-5 колички, ма така и не съм си намерила идеалната  Laughing Има си минуси, ама то при всяка има нещо, май няма такава дето да има всички екстри и да е лека и да не е брутално скъпа Simple Smile Пък ако не ти хареса, продаваш, мяташ следващата и така Simple Smile  Леко бременеене и сладко бебче накрая bouquet

# 538
 Момичета, на скоро магазини Рая имаха -25% на всички продукти и количките излизаха доста изгодни. Имате ли представа дали периодично пускат такива намаления или това е било някакво изключение?

# 539
Lavender силно се надявам Simple Smile и аз имах изисквания, тъй като съм дребосък и чак сега минах 50-те кг.,та и чупеща дръжка,та лека,маневрена,да не изглежда така все едно си бутам моето легло Grinning че и някое друго стъпало има до асансьора.... и джоба като си каже думата.....  Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт