Бебешката количка - цяла наука за второ висше №31

• 73 991
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Точно така, предпочитам да заема място на дължина, затова тези тип книга не ги искам. Инглесина Авио също е вариант, права си.

# 511
  • София
Моя приятелка имаше Зипито на инглесина и беше също мн доволна. Мисля 3в1 може да се намери все още нова за около 1000лв, Адрия май се казваха вносителите.
Нейно копие е Пег Перего Плико - изгледжа и се сгъва по същия начин. Може да се види в магазин Прима Папа/Еко бебе
Авиото е много хубава, но май вече никъде не може да се види на живо защото е спряна от производство и само някои магазини я предлагат онлайн, но имам позната с нея и не би я заменила с друга.
Третата алтернатива е макларън с порт бебе, мисля тази с най-големите гуми от видовете макларън.

Погледни и Пег Перего Си и Сайбекс калисто

# 512
  • София
Питах преди време, но никои не отговори, ще си позволя да питам пак, може сега някои да е видял количката, магазина отвори скоро. В София в Ринг мол има нов магазин Kiddo. Та, оттам харесах една количка http://www.pazaruvaj.com/detski-kolichki-c3919/kiddo/twist-p161767496/#opisanie

Някои да я е гледал също? Много и се чудя, прилича страшно много на peg perego, но пък е по-евтина и има едно основно предимство според мен - сгъва се по-компактно. Обаче са нова марка за тук и идея нямам как са като качество. Перегото са хубави колички, това е ясно, но ги гледах наживо и двете и гръцката не им отстъпва на пръв поглед....

Другата за която се колебая е Inglesina Avio, но пък тя е малко тясна и не влиза в релсите на подлеза до нас, което ми е доста важно и заради което и се дърпам леко...иначе зеленият и цвят е страхотен

# 513
Плата изглежда евтино и гадно.Вземи Авиото.

# 514
  • София
Плата изглежда евтино и гадно.Вземи Авиото.
На гръцката ли? Гледала ли си я или по снимката съдиш? Питам защото снимките лъжат, аз бях изненадана от качество на peg perego booklet, доста гадно изглеждаше наживо....офф ще се чудя явно..... Но пък това че  Avio не влиза в релсите си е сериозен минус за мен, на ден имам минаване през този подлез поне два пъти, което си е 4 пъти реално да трябва да я нося ....не се виждам да го правя Sad Мерси за отговора иначе bouquet

# 515
  • София
Ти си я мерила ли?
Само това ли са ти двата варианта?

# 516
  • София
Да, Авио има една приятелка, която също живее до този подлез и от нея знам че не влиза в релсите. Ами само на това съм се спряла, имах Муум но не бях хич доволна от летния кош и го продадох. Сега търся друга...Искам да е до 10 кила, да се сгъва компактно сравнително, да има голям сенник, да е с цяла дръжка. Да има легнало положение или поне приблизително легнало, но като го пусна така детето, да има място за чантата на количката. Защото при муум-а, ако детето беше обърнато напред и пусна до легнало полежение, чантата нямаше как да се закачи. Отделно ми трябва да е сравнително къса за да влиза в асансьора, че е малък

# 517
По снимките съдя..За мен материята е важна изключително много.Дали не може да се качва количката само на една страна и да я придържаш с ръка?Колко широка трябва да е рамата на количката,която търсиш?

# 518
  • София
не, не става, тя мацката е пробвала неколкократно Sad Иначе около 51-52 см минимално

# 519
  • София
Ами те подлезите са правени за старите колички от наше време като стандарти. На мен от 4 колички ни една не ми пасваше на подлезните релси, е с двойни гуми успявах евентуално да закача по половин гума, беше супер спънато и неудобно и реално си носех количката.
Друго пресичане няма ли там, пък макар и с малко повече крачки за теб? Предполагам подлезът няма асансьор след като е проблемен...

# 520
  • София
Не няма минаване. Става дума за подлеза до Мол България. Аз съм от другата страна на мола, ако искам да мина откъм Билата в посока южен парк, няма друго минаване освен този подлез и още един малко по надолу Sad Скапана работа...

# 521
  • София
Мммм да,  там ми е чудесно позната борбата с количка през този подлез Wink
B-agile може и да е по-широка на задни  гуми примерно, ако ти харесва може да я премериш. Армадило също я дават 55 см.

Последна редакция: пт, 30 окт 2015, 11:37 от Angel_Dust

# 522
Чико Трио гледала ли си   Thinking

# 523
Пег перего имат шаси 51 см широко, но ти не ги харесваш, така ли? А, сега видях, че искаш мин. 51 см,  а аз съм прочела максимум.

Аз имам следният проблем- асансьор с врата широка 53см.
Вариантите, които намерих, са:
Мамас и папас урбо- 53см
Инглесина авио- 50см
Пег перего бук 51, модели completo, sportivo, pop-up - 51см
Последните не съм ги гледала още на живо, хич не искам италианска количка.

Нещо да съм пропуснала със ширина на шасито максимум 53см и да е с кош за новородено?  

Последна редакция: пт, 30 окт 2015, 12:53 от Зеленоочка

# 524
  • София
т.е. единственият ти вариант е урбо?

Тя специално за бууклет писа, че не й е харесала материята.

Общи условия

Активация на акаунт