Бебешката количка - цяла наука за второ висше №31

• 74 003
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
Мамас и Папас не ми допадат,както и Приам.Quinny Moodd ме беше грабнала,но предпочитам четириколка.Както и сенника не е достатъчно голям.Общо взето моя избор беше Киунито и Стоке Експлори В3.

Относно тежестта-две години бутам 17 килограмово Еспиро Атлантик.По-тежка е единствено Балморал Прам  Mr. Green

# 496
Ахелия, какво направи готината Супа? Mr. Green
(Мисля, че ти буташе такава)

# 497
Ахелия, какво направи готината Супа? Mr. Green
(Мисля, че ти буташе такава)
Не съм аз Simple Smile

# 498
Здравейте дами, интересувам се от количка, която се сгъва като чадър. Какви са актуалните добри предложения на пазара? Преди 7 години с първото дете бяхме със Zippy на Inglesina и беше много добре. Сега си нямаме идея, какво да вземем. Ако можете да помогнете, ще съм благодарен.

# 499
  • София
Зипито още си го има, ако ти е харесвала ( с малки подобрения от тогава).
Иначе може и  Сайбекс калисто, която е с цяла дръжка, но се  сгъва на чадър. Съвсем прилична количка...
Някакви други изисквания и желания нямаш ли?

# 500
  • Пловдив
Achilea Milefolium, една приятелка е с Inglesina otutto deluxe, много функционална , красива,лека  и пълен комплект. Аз съм със Stokke Scoot V2 и също съм страшно доволна, но предполагам ти  щом си набелязала друга количка от същата марка  не ти допада модела ,за това не предлагам.

# 501
Иначе може и  Сайбекс калисто, която е с цяла дръжка, но се  сгъва на чадър. Съвсем прилична количка...

Забравих да кажа, че ни трябва 3 в 1, за други изисквания освен да е компактна, лека и маневрена като Зипито, не се сещам, но аз все пак съм мъж и не влизам в големи подробности по темата, просто не се сещам за друго, което ми е важно. Благодаря за мненията. Обобщавам: пак Zippy на Inglesina, Сайбекс калисто или Inglesina otutto. На Peg Perego също мернах някакви модели, които се сгъват като чадър. Ще разгледам и тях.

# 502

Забравих да кажа, че ни трябва 3 в 1, за други изисквания освен да е компактна, лека и маневрена като Зипито, не се сещам, но аз все пак съм мъж и не влизам в големи подробности по темата, просто не се сещам за друго, което ми е важно. Благодаря за мненията. Обобщавам: пак Zippy на Inglesina, Сайбекс калисто или Inglesina otutto. На Peg Perego също мернах някакви модели, които се сгъват като чадър. Ще разгледам и тях.
Преди 7 години бях с пег перего плико п3, сгъва се като чадър, страшно доволна бях. Побираше се дори в багажника на тинейджърската ми форд пума, самичка си я качвах с бебето и багажа до 2ри етаж, а нямах и 40кг тогава,а също така и маневрена и с една ръка я бутах.Гледах новите модели 3в1 на перегото и са страхотни, за съжаление са ми много над бюджета, пък и ЖЗ ако бебчето е като каката да я ползваме до годинка, не си заслужава инвестицията.
Сега съм се насочила към т.н. полски "танкове", пак 3в1.Не ми пречи тежината, няма да качвам стълби, не ми пречи и големината отдавна и двете ни коли са със семейни показатели. Притеснява ме до колко са маневрени и здрави.  Thinking

# 503
  • София
Търсих много, но не можах да намеря мнения за марката Foppapedretti Има интересни модели, един два доста евтини и останалите все скъпи (от тези с електрониките)
Чудя се струват ли си? Ако някоя мама е ползвала много ще се радвам да сподели детайли  Hug
Дават ги леки по рама, с много екстри са, италиански уж, а 1000лв за 3х1 ми се вижда малко... Иначе отговарят на повечето ми критерии - дали не са същото качество като полските?

# 504
Здравейте,

Очакваме бебче съвсем скоро и си взехме Stokke V4. Още не сме купили столче за кола, защото се колебаем дали да изберем Stokke Izi Sleep с или без Isofix Base.
Моля, ако някой има наблюдения, да сподели дали е нужна базата, или не е проблем да минем без нея. Simple Smile

# 505
Търсих много, но не можах да намеря мнения за марката Foppapedretti Има интересни модели, един два доста евтини и останалите все скъпи (от тези с електрониките)
Чудя се струват ли си? Ако някоя мама е ползвала много ще се радвам да сподели детайли  Hug
Дават ги леки по рама, с много екстри са, италиански уж, а 1000лв за 3х1 ми се вижда малко... Иначе отговарят на повечето ми критерии - дали не са същото качество като полските?

И какво е качеството на полските, в предният пост питах? От изказването ти сякаш имаш опит с тях. newsm78

# 506
Грешка, редактирам се, извинете!

# 507
  • София
Здравейте дами, интересувам се от количка, която се сгъва като чадър. Какви са актуалните добри предложения на пазара? Преди 7 години с първото дете бяхме със Zippy на Inglesina и беше много добре. Сега си нямаме идея, какво да вземем. Ако можете да помогнете, ще съм благодарен.
Защо всъщност държиш да е на чадър? Има и  с друго сгъване компактни колички.
Нещо като цена нямаш ли лимит?

# 508
Защо всъщност държиш да е на чадър? Има и  с друго сгъване компактни колички.
Нещо като цена нямаш ли лимит?

Ами не знам други толкова компактни колички освен тези, които се сгъват като чадър. Ако имате такива предложения съм готов да ги разгледам. Повечето заемат половината багажник сгънати, защото са тип книга.

# 509
  • София
Чадърите заемат място на дължина, другите на ширина Wink например това също е компактно...

avio на инглезина също ви е варинат.

това не знам дали  ти се води компактно, като може и без седалката да се свива, т.е. да са по отделно рамата и седалката/коша (на снимката е с 3, но има и с 4 колела), може би на живо трябва да ги видите.

Общи условия

Активация на акаунт