Бебешката количка - цяла наука за второ висше №31

• 73 946
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
  • гр.Пловдив

# 556
  • гр.Пловдив

Ето една как човека си мъркотва без проблем,пак казвам,че детото е 13,5 кг и 93см и отдолу съм напълнила багажника дюкме Mr. Green
Количката не е скръцнала нито пръцнала от товара Peace

# 557
Ползвала съм Пег Перего Плико мини със сина ми, но след годинка. Много е удобна, има пълно легнало, лека е и с доста добър багажник. Но не е подходяща за толкова малко бебе и то за зимата - отвсякъде ще духа а и ми е малко нестабилна. Ползвала съм и Макларън Триумф - той пък няма пълно легнало и бебето се свлича като спи, а и много ме дразни при Макларъните, че като стане детето ако има чанта на дръжките задължително се обръщат назад. За такова малко бебе бих взела Си, за който са писали или Нуна.

# 558
Дами, какво мислите за Chipolino Pooky Travel, примерно http://www.hippoland.net/chipolino-kombinirana-kolichka-pooky-tr … el-shampnasko-3v1

# 559
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

Ще чуеш много негативни мнения ... Аз обаче Чиполиното ги харесвам като колички Simple Smile И са добър нискобюджетен вариант, а "Пуки" ги продават от доста години, та явно са добри Simple Smile

# 560
Някой с впечатления от Нуна за новородени?
Аз съм се спряла на Нуна, впредвид,че ще е зимно бебе и няма да сме интензивно навън. А до Март, Април бебчо ще е на 4 м и отгоре и мисля,че комбинираната количка ми е излишна.

# 561
  • срещу двата комина :)))
видях Макларъните на живо, мъжа ми много се впечатли от носенето на рамо  Joy сега голямото чудене е между Куест и Пег Перего Си, като за Куеста съм намерила много добра оферта в ибей, а за Си-то има добри в олх , абе голямо чудене  Joy

# 562
Може ли да споделите отзиви за Пег Перего GT3, особено недостатъците ме интересуват, ако има такива, според вас? Благодаря!

# 563
Някой с впечатления от Нуна за новородени?
Аз съм се спряла на Нуна, впредвид,че ще е зимно бебе и няма да сме интензивно навън. А до Март, Април бебчо ще е на 4 м и отгоре и мисля,че комбинираната количка ми е излишна.

2 мои приятелки бутат Нуна, за по- голямо дете казват, че е страхотна, но за новородено не мисля, че е добре. Видях се скоро с едната, бебо й е на 5 месеца и много неудобно "висеше" в количката.
Аз съм с две ръце За комбинираните колички и кошове за новородено! Огромно удобство е за бебето този кош, моят син много спеше навън и съм го возила в коша до почти 9 месечен. Не си го представям да нямах такъв кош...

# 564
Teddynm - освен, че говорим за различни модели на макларън, очевидно и оценяваме различно предимства/недостатъците на количката  Peace
На последната снимка, където спи детенцето се вижда как му се е врязал коланът в чатала, това за мен е недопустимо! В тази поза, моят син спи много по-малко от в предишната си количка, неудобно му е и се събужда крив.
Че са от добри материали и държат цена е очевидно, но далеч не най-важното пред комфорта на детето.
Защо да не се очаква да достигат крачетата стъпалцето при дете на 1г и 4мес, след като количката е дадена за 6+ месеца?!
Още много мога да "поразсъждавам", но ще го спестя, в поста си съм била достатъчно обективна и обяснителна, за да може да послужи на който има нужда.

# 565
  • Варна
Здравейте!
Записвам се да следя темата, почвам лека по лека да разглеждам колички.
Предната ми беше Джейн Соло - уникална. Пълен легнал гръб, голям сенник, маневрена, понеже е стар модел не мога да намеря такава. За това почнах да се ослушвам /оглеждам/ за нещо подобно. Да не е с два отделни коша, да е лека, с пълен легнал гръб и маневрена. Много ми харесва Нуна, но на живо не съм я виждала, чета, че е доста ниска, това пречи ли ако ще се навъртат сериозни километри с нея  Grinning

Хубав ден на всички  bouquet

# 566
  • София
Нуна наистина е адски ниска, ако има някоя по-дълбока локва си мисля, че ще се изпоцапа... и тази материя под краката на бебето ми изглежда че ще се цапа също.
Сигурно е хубава количка, защото и аз познавам доволни, но на мен ми идва наистина много ниска.

# 567
  • срещу двата комина :)))
след много чудене поръчах Макларън Куест, дано не съжалявам  Laughing най-важното ми беше тежестта, а пък все пак ще си ползвам и Муум-а, а и доста често пътуваме  Thinking скоро ще дам отзиви  Peace

# 568
привет, до сега само четях, но идвам и на консултация...

Очаквам бебе в края на март - първоначално харесах Quinny Mood, но сега май повече клоня към Cybex Priam. Обмислям покупката на луксозната седалка + Cloud Q.  Идеята ми докато е по малко бебчето да използвам кошницата (имала пълно легнало положение и ми се вижда много симпатична), а после директно да го прехвърля в луксозната седалка, която също има пълно легнало положение и я дават, че е подходяща за 0+

Надявам се да се разхождаме много, т.к по принцип не обичам да си стоя вкъщи, обичам да се движа и се надявам да продължа, съответно търся удобна количка и за мен и за бебето. Моля за отзиви за споменатата комбинация, както от ползватели, така и от наблюдения  Praynig

# 569
  • На остров
Аз бях за малко в БГ и се замислих защо всички държат да е лека, а не гледат гумите при тези ужасни дупки навсякъде.
Прайма е хубава количка, но аз много държа на коша за новородено и не бих се лишила от него за да ползваам столче за кола за дълги разходки.

Общи условия

Активация на акаунт