Време вече не остaнa - много скоро ще съм СЕПТЕМВРИйскa мaмa - Тема №8

• 31 714
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Аз също съм с самобръсначката нищо ама нищо не виждам  Joy карам го по инерция и каквото стане Crazy

# 121
С огледалце си помагам аз, но си карам с бръснача Simple Smile

# 122
По този повод се чудя кога да отида на кола маска, искам да е максимално непосредствено преди раждането.  Joy

# 123
Самобръсначка, но при мен дълго държи. Не се налага да повтарям в рамките на една и съща седмица.

# 124
и мен ме мъчи това бръснене, със самобръсначка съм и аз, нищо не се вижда, карам по спомени, последния път пробвах с огледало, не помогна особено, пак имаше пропуснати зони Joy обаче всеки път се порязвам и ми се появяват онези ситни пъпчици, затова се притеснявам преди секциото сама да се обръсна ,да не направя някоя беля, като не знам къде ще е разреза, точно там да се разраня без да искам, затова другият път ще питам АГто, ако може в болницата да ме обръснат, колкото и да ми е неприятно май ще е по - добре, иначе си мислех за кола маска, но никога не съм си правила в интимната зона и със сигурност ще станат пъпки, поне на ръцете ми така стана като ги правих за първи път #Crazy

# 125
Самобръсначка, но при мен дълго държи. Не се налага да повтарям в рамките на една и съща седмица.
Това е другият ми проблем - тези гадни пъпчици. Как нормалните хора нямат нищо, аз още на другия ден се обривам!!! За кола маска мисля, че пак ще си стягам корема, а и някой път ми се пукат капиляри и посинявам. Някой пробвал ли е с крем- депилатоар? Не знам какво да правя!

# 126
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Леле, завиждам благородно на тези, които не им се налага да повтарят бръснач една седмица, че и отгоре.
Кола маска не бих препоръчала точно сега на някой, който досега не си е правил в тази зона  Peace
А при крем- депилатоарите гледайте да могат да се ползват в зоната.Лично при мен от тях ефекта е същия като с бръснач.

# 127
Aз действaм с бръснaчa от години и сегa го кaрaм по спомени  Laughing
Дa дaм отчет от прегледa - бебa е около 2900гр, води и плaцентa добри Simple Smile Зa бaктериятa ешерихия коли ми предписa полижинaкс зa 12 дни. После контролa. Междувременно ще говори с неонaтолозите дaли е опaсно зa бебето дa се рaждa естествено aко не успеем дa утрепем бaктериятa. Aнтибиотик не може дa ми предпише, че или е резистентен, или съм aлергичнa, или е опaсен зa бебето.

# 128
И аз съм с бръснача и с огледалце Wink
Момичета да ви кажа купих едни сутиени за кърмене от джъмбо по 7.99лв бр взех си 2бр. бели и реших да си ги нося още от сега и са ми много удобни,въпреки че съм с голям бюст 90с и държат тия гърдища хахаха,като гледах цените на тия сутиени тия ми се видяха без пари.

# 129
Шмокси, обикновено изписват 7-10 дена АБ, така че има време и преди секциото при теб.

Аз почти избрах количка, има шанс да си вземем бебето със столче от болницата.  Mr. Green А какво ще кажете за черен цвят или светъл беж?

Последна редакция: пн, 31 авг 2015, 16:27 от eldass

# 130
А какво ще кажете за черен цвят или светъл беж?
Аз съм за светъл беж Simple Smile

А да ви питам някой може ли да ми препоръча педиатър за София близо до/в квартал Витоша Simple Smile
Не сме избрали още педиатър и нямаме идея какво да правим. Единственият ми вариант за сега е моята лична, която е педиатър и съм при нея от дете, но не ми е много близо. Има една Първа детска консултативна клиника точно до нас, но до колкото разбрах там май се плаща.

# 131
Откакто ми излезе гениталния херпес юни месец, всеки път след като се обръсна, мястото след това е парещо и с болка. Никой не можа да ми даде отговор защо.
Ще си намеря депилатоар за чувствителни зони и ще го пробвам. Иначе съм най-доволна от кола маска, но сега няма как.

# 132
Еееее, Румка не изпълни желанието на кандидат баткото  Laughing

хихих .. той сега ми даде ултиматум за предстоящия петък Wink) - 04.09 Прави си тънки сметки милото ми то Wink))

# 133

Аз почти избрах количка, има шанс да си вземем бебето със столче от болницата.  Mr. Green А какво ще кажете за черен цвят или светъл беж?
И аз за светъл беж.

Lili_f за педиатърката и аз направих така - личната ми е такава и направо нея питах да ме вмести. По принцип малко е намръщена и не знам дали ще сме доволни, ако трябва ще сменяме,но за момента този вариант ми беше най-лесен. Звънни в тази клиника и питай още сега - нищо няма да загубиш Peace

# 134
Извинявам се за въпроса, но да ви питам нещо по-различно. Вече не мога да се справям сама с лепенките Veet - едно, че нищо не виждам (това както и да е), другото, че си стягам много корема. С бръсначка резултатът е само за ден-два. Вие какво правите?
аз използвам епилатор на Филипс - за краката. За другаде - бръсначаката. Като бях по-млада и по-издръжлива, ходих на кола-маска, ама сега, не мога да се прежаля. Опитах се да се приведа във вид, удобен за раждане, но резултатите са посредствени, меко казано. Довечера пак ще се тествам. ММ не ще да помага, шубяло го било.  newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт