Време вече не остaнa - много скоро ще съм СЕПТЕМВРИйскa мaмa - Тема №8

• 31 499
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Мамите с планово секцио, колко дена преди термина ще ви го правят?
Май и аз ще съм със секцио.
Моето е планувано 7 дни преди термин, дано да устискам до другата седмица. А ти защо прескачаш в отбора на плануваните? newsm78

Още не е на 100% сигурно, но бебчо е много високо и в дясно. Май ще е по - добре така, отколкото да се измъча с дълго и болезнено нормално и накрая пак да стане секцио.

# 586
Честито, Катя. Мн здрав и жизнен да е младежа и да радва мама и тате.  Hug
Никол и моята тапа падна след проверка за разкритие. Имах контракции след това но днес вече отшумяха. Така може да си откарам и до термин така че не се притеснявай  Peace
Моите болки от днес сутринта тотално спряха.Бебата си шава доволно и май май и при мен се размина засега раждането.
Уф така се настроих че ще гушкам бебка скоро и сега се сдухах.

# 587
  • Северо=Западналия край
Nikols89, не им се давай на тия лекари, преди години ми отлепиха мехура три дни преди термин защото доктора каза че имам 2 см разкритие и да се разходя да си взема багажа и на другия ден да съм в отделението да раждам. Е отидох, но въпреки включените ми 2 системи и настъпилите от тях  болезнени 5 часови контракции, аз си останах с 2 см разкритие и завърших в операционната. Моят съвет е сега да си почиваш и ако нямаш оплаквания не бързай за болницата, бебчо ще ти каже кога е време.

# 588
Ateto и аз така съм решила да направя и мисля само да лежа. Иначе съм много активна,не си сядах на дупето,даже и на йога си ходех до миналата седмица, но сега ще си умра на ината и ще си чакаме.

# 589
Здравейте момичета. На 8-ми се роди нашето момченце Димитър, 3660 гр, 51 см, планирано секцио. Нямах възможност да пиша по-рано и да изчета всичко, но ще наваксам.
Честито на всички мами, запознали се със звоите бебчета и успех на тези, които все още чакат. Simple Smile
Честита рожба, да е жив и здрав, спокоен и добричк Simple Smile

Мамите с планово секцио, колко дена преди термина ще ви го правят?
Май и аз ще съм със секцио.
Моето е 7 дни преди термина.

Багажа още не съм стегнала, но май е време Simple Smile Трябват ми само лични пренадлежности, помпа за кърма, а за бебето само ръкавички.

Аз също съм решила последната седмица да си лежа предимно, че лекарката ми е в отпуска и не искам да започваме без нея Simple Smile

# 590
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Днес се роди синът ни Кристиян - 3700, 52 см, естествено раждане. Не беше лесно, но се свърши тази част. Успех на всички Simple Smile

# 591
Днес се роди синът ни Кристиян - 3700, 52 см, естествено раждане. Не беше лесно, но се свърши тази част. Успех на всички Simple Smile

Честито мила, да сте живи и здрави.  Hug

# 592
pantera честито момченце много да ви рада и ще забравиш всичко останало.
Момичета имайте в предвид, че ако не са ви казали няма да ви дадат да ползвате лични дрешки за бебето. при мен в ТК беше абсолютно забранено, само ще си навлечете разправии Wink

# 593
  • Северо=Западналия край
Честито бебче, да е живо и здраво!

# 594
Жив и здрав да е Кристиян, а на теб бързо възстановяване   bouquet

# 595
Еха, Пантера666 кога успя. Да ви е жив и здрав  Hug Hug Hug

# 596
Честито и от мен! Нека да бъде здраво, хубаво и добро дете  bouquet

# 597
Здравей те, честити синове на катето и пантера. Да са им живи и здрави. Днес в 11,50 се роди малката ни фея София,49 см. и 3,400кг. Желая на всички скоро да гушкат бебчетата си. Прегръдки.

# 598
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Благодаря, момичета,  да ви се връщат пожеланията. Hug Честито и на новите мами!

# 599
Честито дерели, да е мн здрава и енергична и да ви прави мн щастливи!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт