Време вече не остaнa - много скоро ще съм СЕПТЕМВРИйскa мaмa - Тема №8

• 31 478
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • Драгоман
Здравейте, момичета  Hug Да се похваля и аз: на 5-ти в събота в Майчин дом се роди малката Александра, 3000гр, 54 см  Heart Eyes Първо дете ми е, терминът ми беше на 22 септември. Нормално раждане,
Честита радост!!! Много здраве ви желая и да е послушна бебка Александра!  Hug

# 631
Честито и на най-новите мами, радвайте се на здрави и щастливи бебчета. Ще чакаме да разкажете как е минало всичко  Hug Hug Hug

# 632
Мами, бъдещи и настоящи - здравейте! В 38 г.с. съм. Преди няколко дни изследванията ми от МБ показаха, че имам бактерии и доктора ми изписа антибиотици и глобули. Също така пия и Магнерич. Последния ми преглед беше преди седмица, като лекарката ми каза, че има вероятност да родя в близките 2 дни, затова ме посъветва за интензивна почивка и без разходки. Така и правя... но днес когато отидох до тоалетната забелязах малко слузесто нещо върху ежедневната си превръзка. Въпросът ми е възможно ли е това да е така наречената "тапа" , или по-скоро може да е някакво течение, базирано на тези бактерии? Течението ми по време на бременността е било малко по-обилно ,но до сега не е било така "желирано". Надявам се някоя от вас да ме насочи. Благодаря Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

# 633
Здравейте на всички, нашето слънчице се роди на 3 септември- 3 кг. и 51 см. момиченце е.  Аз съм бабата, снахата е Германка, а аз не разбирам немски. Затова ви моля, приемете ме във вашите редици, няма да мога да го виждам често, а искам да следя развитието на други бебенца родени през септември и да съм винаги в час. Честита радост на всички мами, бъдете здрави и много щастливи с вашите мъничета.

# 634
  • Драгоман
 Дулцинея, честито внуче, живо и здраво да е! Как се казва? Защо няма да го виждаш, в Германия ли живеят? Аз нямам против да следиш за останалите бебчета, но лошото е, че няма да можеш редовно да следиш за вашето...Добре дошла!  Simple Smile

# 635
Благодаря, и мен ми е мъчно, че няма да я виждам често, но се надявам поне 2 пъти в годината да я виждаме и когато порасне да ни я оставят за по дълго... Избраха и българско име, казва се Диляна. Не искат да им помагам след раждането, германките са оправни и самостоятелни. Октомври ще идем на екскурзия за няколко дена и да се запознаем с малката.
Синът ми трябваше да присъства на раждането и да среже пъпната връв. Но се получили услужнения и е било със секцио. Сега са добре и бебето и майката.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2015, 23:05 от ДУЛЦИНЕЯ

# 636
Мързелче, и моят термин е нa 30ти септември. Вчерa бебкa беше 3126гр  :baby_neutral:1 Вървят нaрaвно нaшите бебоци Wink
Зa плaцентaтa незнaм кaкво дa ти кaжa. Моят доктор сaмо кaзвa че водите и плaцентaтa ми сa добри, не споменaвa степени нa зрялост. A кaто го питaм зa евентуaлнa прогнозa зa рaждaне той кaзвa - Господ сaмо знaе Simple Smile
Aз пaк съм пред новa дилемa. Нa моят доктор му се нaлaгa дa зaмине по спешност зa две седмици. Дaде ми телефонa нa негов колегa от Шейново, който ме е преглеждaл докaто съм лежaлa тaм и имaм добри впечaтления. Но все пaк сегa не е нaясно със състоянието ми Sad Незнaм кaкво дa прaвя, дaли дa не рaждaм без екип. Но пък мaлко ме е стрaх, че съм по-особен случaй и дa не се объркa нещо... Дaли дa не звъннa нa този доктор и дa си нaпрaвя еднa консултaция с него, че то никaкво време нямa...
Шмокси, оперирана съм преди няколко години в Шейново и съм страшно доволна от доктора ми там . После и моя приятелка ходи при него. Ако искаш, пиши ми на личен за името . Не се шашкай  Hug
Блaгодaря ти  Hug Aз от толковa лежaне в Шейново познaвaм голямa чaст от лекaрите тaм и почти от всички съм с прекрaсни впечaтьения. Стaвa думa зa др. Герджиков Wink

# 637
Дулцинея, добре дошлa сред нaс. Пожелaвaм дa е здрaво бебето и дaно успеете дa го виждaте по-често Simple Smile

Добре дошла и от мен! Живо и здраво да е бебето, а със сигурност ще дойде момента да я пращат при баба за повече време!

# 638
pantera666 , Катя, derelli, janach, Lucile5, ДУЛЦИНЕЯ Честити бебенца!!! Много да ви радват! леле как взеха да се показват тези бебоци! Супер!1
Елина Кючукова Почивай както са ти казали, но да не се разочароваш и ти като мен. От миналия понеделник съм с паднала тапа, 1 може би вече 2 см разкритие и до там!!! И аз съм с бактерии, сложих Гиназол, от него също източат разни гадости, но тапата е много специфична. Колкото и просташко да прозвучи, но на мен ми заприлича на гадостите дето изтичат по време на цикъла, като й го писах така на док и тя потвърди, че е тапа

# 639
Здравейте на всички, нашето слънчице се роди на 3 септември- 3 кг. и 51 см. момиченце е.  Аз съм бабата, снахата е Германка, а аз не разбирам немски. Затова ви моля, приемете ме във вашите редици, няма да мога да го виждам често, а искам да следя развитието на други бебенца родени през септември и да съм винаги в час. Честита радост на всички мами, бъдете здрави и много щастливи с вашите мъничета.
Честито внуче Simple Smile Да е живо и здраво Simple Smile и добре дошла сред нас Simple Smile
Някой очаквал ли е да си имаме баба Simple Smile, че хубаво Simple Smile

# 640
Честито внуче Simple Smile Да е живо и здраво Simple Smile и добре дошла сред нас Simple Smile
Някой очаквал ли е да си имаме баба Simple Smile, че хубаво Simple Smile

Ееех, как ме зарадва с тази титла "Баба" благодаря ти много.

# 641
Lucile5 Честита рожба Александра!

Дулсинея Честито внуче! Може засега по скайп да се виждате.

На мен ми падна тапата. Малко ми е притеснено.

# 642
Дулсинея честито внуче, живо и здраво да ти е   bouquet

След като мойта вчера я свалиха, а и може би и от прегледа за разкритие имах страхотни болки вечерта. Днес обаче се чувствам по-добре ик ато си лежа не усещам никакъв дискомфорт. Почивай повече, чувала съм че може и една и две седмици да се задържиш с паднала тапа. И аз на това разчитам,въпреки че с тези 3 см разкритие едва ли ще устискам толкова  Rolling Eyes

# 643
Софче, значи ти си била с падналата тапа. Опитвах се да се сетя на кой му беше паднала тапата и дали е родила скоро след това. И моята падна във вторник и имах контракции и ужасни болки, но от сряда само от време на време болки т.е. контракции. Имах и 2-2,5 см разкритие както и главоболие. Все пак може и до термин да си откарам така. Още не му се излиза на бебето. Иначе го чувствам по ниско сякаш. Боли ме предната кост на малкия таз и често пишкам. Може и да се е предвижил леко надолу към малкия таз.
Дулцинея добре дошла  Hug и аз не исках никой да идва да ми помага но ми стана мъчно за майка че искала да вижда внука си и се съгласих поне за два три дни в началото докато се окупитя да остане малко при нас. Иначе въобще не ми се иска да се меси с нейните разбирания за гледане на бебе. Ако просто помага ще съм окей Simple Smile все пак ние вече си имаме наш живот и семейство и не бих искала да ми се месят баби и дядовци  Peace

# 644
...

След като мойта вчера я свалиха, а и може би и от прегледа за разкритие имах страхотни болки вечерта. Днес обаче се чувствам по-добре ик ато си лежа не усещам никакъв дискомфорт. Почивай повече, чувала съм че може и една и две седмици да се задържиш с паднала тапа. И аз на това разчитам,въпреки че с тези 3 см разкритие едва ли ще устискам толкова  Rolling Eyes
На една лекция, акушерката обясни, че тапата може и 2-3 седмици по-рано да падне. Важно е кога има контракции - те са сигурния признак, че раждането наближава.

Общи условия

Активация на акаунт