Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са проблемите с кърменето, които ме притесняват?
Как да се справя с проблемите при кърменето, като твърди гърди и разранени зърна?
Как да се подготвя за кърмене и какви са обичайните проблеми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са проблемите с кърменето, които ме притесняват?
Проблемите с кърменето могат да включват твърди и болезнени гърди, разранени зърна, намалена лактация и трудности при хранене на бебето. Решенията включват изцеждане, масажиране, топли душове, използване на помпа за кърма, силиконови зърна и крем Lansinoh. Важно е да бъдете търпеливи, тъй като кърменето изисква постоянство и желание.
-
Как да се справя с проблемите при кърменето, като твърди гърди и разранени зърна?
За да се справите с твърди гърди и разранени зърна по време на кърмене, препоръчва се първо леко да изцедите малко мляко с помощта на помпа или ръчно под топла вода. Крем за зърна Lansinoh може да помогне за успокояване и омекотяване на зърната. Важно е да бъдете търпеливи и да следвате съветите на специалистите, за да осигурите успешно кърмене.
-
Как да се подготвя за кърмене и какви са обичайните проблеми?
-
Какви са препоръките за успешно кърмене и как да се справя с проблемите с кърмата?
-
Какви са обичайните проблеми при кърмене и как да се справим с тях?
Тя изпраща много целувки на всички!!! Те са добре и се предполага , че днес ще ги изпишат!

хем малко ме е страх от непознатото...
Докторът ми предложи да направим планово раждане, т.е. да го предизвикаме със системи, но на мен ми се иска сам да си избере датата. Ако евентуално пренося тогава сигурно ще го предизвикаме.