Време вече не остaнa - много скоро ще съм СЕПТЕМВРИйскa мaмa - Тема №8

• 31 467
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Майка ми като дойде след раждането на малката за нищо относно бебето не ми се е месила. Това, което правеше е да почиства, да ни сготви и да поизпере и изглади непрекъснато цапащите се бебешки дрешки. Беше ми от голяма помощ и сега не бих отказала такава, особено с две деца. Ще трябва и да извежда каката на разходки.

Нощна лампа ползваме с регулиране на силата на светлината (включва се директно в контакт). Много е удобна, защото ако се наложи да се става през нощта, се пуска на най-слабата степен и не дразни очите,

# 676
  • Драгоман
 Здравейте! LOv3d е родила момиче на 09.09. 3490гр, 50 см, нормално раждане!!! Бебчето се казва Йанна!  Hug Тя изпраща много целувки на всички!!! Те са добре и се предполага , че днес ще ги изпишат!  Simple Smile

# 677
Здравейте момичета.Честито на всички нови мами и техните бебета.Живи и здрави!
Румка ти кога най-накрая ще ходиш да раждаш?
Аз да ви споделя ,че от 2дни съм нещо настинала и се чувствам много зле.Хрема,болки в гърлото и това отвратително разстройство продължава...
Болки нямам и май скоро няма да се ражда..
На нас във вкъщи ни помага много свекърва ми.Златна жена е и въобще не се оплаквам от нея.Живи и здрава да е и бебата ще я кръстим на нея.

# 678
Честити нови бебчета на всички, станаха толкоова много вече .
Ооо относно напишканите хавлийки ние постоянно сме така. Тъкмо и махм памперса, избърсала съм я намазала съм я и хоп започва да пишка и ми се смее. Много обича да се къпе и е голямо забавление. Хавлийките аз ги пера на ръка, като повечето неща, защото ако тръгна да събирам за пералня ..., гладя ги с пара на най-високо.
Относно бабите, да е жива и здрава нашата, че.... Живеем с майка ми и много се радваме за това. Много помага, е винаги има конфликти, но с нея се справяме. С ММ много се разбират и това не е проблем. Първо дете ни е и тя много ни помага и за детето и за домакинството. Относно свекървата - с тях не се разбирам и не се виждам. ММ си ходи всеки месец, но само толкова. Не бих им я оставила да я гледат, камо ли да ми дават съвети.
Аз нощна лампа светвам само когато ставам през ноща, малката си заспива на тъмно, смятам че така е по-добре,после няма да се налага да отучвам Simple Smile В общи линии гледам по мързеливото.

# 679
Забелязах, че ми е изчезнал един пост ... публикувах го преди час и го видях, че е там, а сега като рефрешнах да видя за нови коментари и моя го няма ....

Имате ли идея защо??

# 680
Забелязах, че ми е изчезнал един пост ... публикувах го преди час и го видях, че е там, а сега като рефрешнах да видя за нови коментари и моя го няма ....

Имате ли идея защо??

Хм, май наистина имаше твой пост. Нещо се е сбъгила системата Simple Smile Не знам защо би изчезнало.  newsm78

Ох как ми се иска и моето бебе вече да се ражда...  Praynig хем малко ме е страх от непознатото...  #Crazy Докторът ми предложи да направим планово раждане, т.е. да го предизвикаме със системи, но на мен ми се иска сам да си избере датата. Ако евентуално пренося тогава сигурно ще го предизвикаме.  Thinking

# 681
Честито бебче на LOv3d!  bouquet  bouquet   bouquet

Румка, предполагам, че ти тежи от бременността и затова ти се затруднява дишането. Може да си притискаш вена кава.
Аз също се задушавам, но моето бебе е високо горе.

За кърпите - абсурд да гладя, аз нищо няма да гладя, за мен това са отживелици.

Иначе майка ще дойде за няколко дни да ми помогне, но аз ще гледам бебето, а тя по - скоро ще чисти и готви за да ме отмени.

# 682
Честито на всички родили  Hug Да са ви здрави бебоците.

За гладенето - мразя го  Mr. Green Изпрала съм нещата на детето, сгънала съм ги и съм ги прибрала в шкафа. Изгладих само няколко неща, които бяха доста смачкани. Няма да се занимавам с излишно гладене, още повече пък на хавлии  Whistling

# 683
  • София

Имате ли идея защо??

На мен ми се е случвало да си мисля, че ми е изчезнал пост, но да се окаже, че се е преместил на предишната страница. Възможно ли е да е станало това или направо го няма?

# 684
оххх аз пък от около половин час имам едни остри болки много ниско долу,подобни на тези при прегледа за разкритие, както и отзад под кръста. Чак ако съм права трябва да се приведа напред и спирам да ходя. Дали беба не влиза в малкия таз(аз така си го обяснявам). Иначе сутринта ми падна остатъка от тапата(може и още да има,знам ли). Вече съм в пълна бойна готовност,май няма да се бавим още много

# 685
  • Северо=Западналия край
Честито бебенце на LOv3d!

Ekumcheva, и на мен ми се е случвало да ми се губят постове, незнам защо.

За гладенето - сега съм изгладила всичко, най вече защото ще ползвам и дрешки от първия ми син, а те са стояли доста по чувалите, но за напред мисля да гладя само ако е много смачкано. Честно казано пералня отначало няма да ползвам, взела съм си един леген само за бебешко и че пера на ръка, то ако чакам да се събере за една пералня, няма да има какво да му облека на бебето Mr. Green

# 686
Честито и на Ловед! Да са живи и здрави! Hug

Аз пък мразя да пера на ръка, почти всички програми на пералнята ми изчисляват колко е прането и според него, се изчислява времето и водата. А и колкото да ги изстисквам, никога не мога да ги докарам като след центрофуга. ooooh!
Сега всичко изгладих, но после ще видя дали ще гладя. Tired
На мен ми е голям проблем сушенето, нямаме балкон и простирам на сушилка. Която само се чудя къде да сложа, в хола ме дразни, в спалните няма как, сега съм я сложила в банята. Но влезе ли някой да се къпе, трябва да се изкарва. ooooh!
Имам и сушилня и сериозно се замислям дали от пералнята да не ги слагам директно да се сушат в нея. newsm78 newsm78

# 687
Честито за новите бебета Simple Smile

Благодаря за съветите за нощната лампа Simple Smile ще си набавя дискретна да не свиква бебко на лампа да заспива. Подобно на nikols89 и аз имам остри болки тази сутрин ама беби си седи височко още.

За гладенето - свекърва ми е по тази част, понеже сме още с нея, но хавлии не гладим. Повечето свекита идват като се родят бебешоците, моята ще се изнася в друго жилище  Laughing Аз изпрах дрешките в пералнята, има си режим бейби кеър, а като станат по-малко количество после ще ги пускам на режима "мини".

# 688

Имате ли идея защо??

На мен ми се е случвало да си мисля, че ми е изчезнал пост, но да се окаже, че се е преместил на предишната страница. Възможно ли е да е станало това или направо го няма?

Не е, проверих Simple Smile

Ееее, много рано ставате ... аз сега се излюпвам  Embarassed

Ако говориш за този пост на мен ми излиза, но друг от теб след това няма

Не е този, след него писах за нощната лампа.
Не, че е драма. Стана ми интересно защо така ..

оххх аз пък от около половин час имам едни остри болки много ниско долу,подобни на тези при прегледа за разкритие, както и отзад под кръста. Чак ако съм права трябва да се приведа напред и спирам да ходя. Дали беба не влиза в малкия таз(аз така си го обяснявам). Иначе сутринта ми падна остатъка от тапата(може и още да има,знам ли). Вече съм в пълна бойна готовност,май няма да се бавим още много
Успех  Peace

# 689
Честито на новите бебчета!!! Да са живи и здрави!!! Голям бебевалеж настана  Hug

Аз вчера ходих на ЖК, тоновете бяха добре. Тръгна да го мери и докторката каза че вече било толкова голямо бебето, че апарата не го хващал  Shocked До колкото разбрах със сигурност е над 4 кила вече, ама колко точно не се знае. Признаци за скорошно раждане нямам, но ме провери за разкритие и се оказа, че имам 4 см и да го чакаме в близките дни Simple Smile Каза че и главата била в таза. Даже ме поразръчка малко, туко виж тръгнало, та да видим. От вчера насам нищо ново няма. Иначе прегледа не беше толкова болезнен, колкото мислех, че ще е. По скоро ми стана дискомфортно. Докторката каза, че за раждането помагали разходки, секс и малинови листа. Ама нямам малинови листа  Joy

За гладенето - най-мразя да гладя и съм изгладила първите 2-3 неща за бебо. Дала съм и на свекървата да попере и поглади, т.к. изяви желание Simple Smile Иначе не мисля да гладя.

За дишането - и на мен ми е трудно като легна, явно дробовете се притискат, но настрани нямам толкова проблеми като спя.

Общи условия

Активация на акаунт