Искам да кажа ... (52)_31.08-06.09

• 38 265
  • 606
  •   1
Отговори
# 405
Софи, какви са рекламите на адвокатските кантори? Адвокатите само говорят  или техни клиенти ги хвалят?

# 406
Софи, какви са рекламите на адвокатските кантори? Адвокатите само говорят  или техни клиенти ги хвалят?

Всичко има; реклами да искаш.  Laughing Адали клиентите са клиенти е под въпрос.

Примерно, реклама, гласяща, вземайте аспирин, за да отслабнете! След нея реклама - ако сте вземали аспирин, за да отслабнете, а всъщност сте умрели, обадете се на Еди-кой си, адвокат.

# 407
В духа на разговора - досега се смях на това:

# 408
Добро утро!
Много се смях с Птичи грип. Но е наистина много странно. Може да си виждал някого на снимка, може да сте си приятни, ама как да кажеш - здрасти, аз съм еди кой си от форума?
Днес синът ми с усмивка каза, че иска да ходи на градина и цял ден щели да си играят. Много се радвам, че мина толкова лесно. В яслата до последно мрънкаше, че не му се ходи.

# 409
Добро утро.
И на мен случката на Бърдс ми беше много забавна или поне така я беше разказала. Simple Smile
Може да си виждал някого на снимка, може да сте си приятни, ама как да кажеш - здрасти, аз съм еди кой си от форума?
Аз не бих могла. Срещала съм се със съфорумки, само че след като сме си разменили предварително телефонните номера.
Хубав петък на всички!

# 410
Добро утро. Открих нещо много старо и мило, и реших да го споделя с вас, за тези, които помнят  Simple Smile Преди пет или шест (или повече?) години бях спечелила много неща с логото на бг-мамма, имаше чаша, която много си обичах, но се счупи, имаше чорапки, тениска, май ключодържател - не помня вече. Това е логото от тениската. Открих я, облечена върху един огромен мечок от плюшките на детето, които седят прибрани...
За чашата най-много ме е яд, защото беше с цветен печат, не само логото, но и бебето, ако си го спомняте. Колко кафета и висене пред компютъра съм изкарала с тази чаша в ръка  Heart Eyes

Скрит текст:

# 411
Бърдс, много мили спомени. Благодаря ти, че ги сподели с нас!
Нали знаеш, че счупеното носи щастие? Не съжалявай! Simple Smile

# 412
Добро утро!
Пуснах детето за 3 дни на градина и вече има сополи.
Освен солена /сребърна вода и инфлуцид, какво друго да давам или правя?

# 413
За сополите аз давам Цинабсин по схемата на Инфлуцид. И чести промивки с физиологичен разтвор.

# 414
  • Бургас
За сополите аз давам Цинабсин по схемата на Инфлуцид. И чести промивки с физиологичен разтвор.

Може и Коризалия. На всеки час по едно,но не повече от 12 (нещо подобно беше схемата, написана е на кутията). Аз сутрин и вечер и давам инфлуцид, профилактично. Като има сополи съм забелязала,че колкото по-малко и слагам капки и физ.разтвор,толкова по-бързо и спират дополите.

# 415
Да, може и Коризалия. На сина ми обаче му действа по-добре Цинабсин.

# 416
Да, давала съм Коризалия, сега се сетих
Цинабсин може ли да се комбинира с Инфлуцид или не се препоръчва?

# 417
  • София
Всички тия хапченца, които изброявате, са основно захар Simple Smile Така че спокойно комбинирайте и давайте каквото ви душа иска, само имайте наум, че физиологичен разтвор в носа би свършил повече работа от всичките блистери Simple Smile

# 418
Те са с различно приложение, не мисля, че е проблем да се комбинират. Моята лекарка ми ги е давала в комбинация.

# 419
  • Бургас

Не знам. Ама аз съм ги давала заедно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт