Искам да кажа ... (52)_31.08-06.09

• 37 334
  • 606
  •   1
Отговори
# 495
  • До хладилника, който обичам
Бу, радвам се да те видя! Накъде ви отвя вятърът вас? Къде е вашето "тук" в момента?

Аз искам да кажа, че се запознах с Флорче днес  Heart Eyes Това му обичам на форума- че дава възможности за нови запознанства!

При нас тези дни е малко по- хладно вечер. Денем е задушно, влажно и все още не се усеща есен изобщо- плажовете все още са пълни.

Тарталета Grinning  Hug отидохме да работим за н.в. кралицата  Laughing дотук добре, и времето ми пасна, освен хладът сега.
А вие къде сте, разбирам, че не в България,  чета те за униформи, или греша?

GeNa   Hug при създаването на темата пишех известно време, после по-рядко влизах във форума известно време.
Преди да месеца ходих да ми извадят мъдрец и аз, падна пломбата, болеше много, после се оказа, че е вече трошлив и е било добре, че го махнаха. Уви, на апетита не ми повлия особено, само два дена бях на супа.

# 496
Бу, забравих да пиша, добре дошла отново Hug
Малкият ми син, живот и здраве, ще стане след няколко дни на четири годинки и съм в голямо чудене каква да е почерпката за хлапетата. Миналата година си играх цял ден да правя разни хапки, един таралеж с плодове, а децата ядоха само торта и сладки. Ако взема или направя пици, ще е добре ли?

# 497
Благодаря, радвам се да ви видя Hug

# 498
  • Телиш/Плевен
Бу, не сме се засичали из темите мисля, но ти си ми една от най-любимите съфорумки и се радвам да те видя тук! Hug Използвам случая да ти благодаря за блога - толкова неща научих и научавам от него (особено за кърменето - благодарение на написаното от теб се справих успешно и кърмих почти година, докато дъщеря ми не се отби сама). Heart Eyes

# 499
  • Варна
О! Бу! Привет, привет.  Grinning

# 500
  • София
Бу, аз не си спомням да си писала тук, но пък си форумна легенда, така че се радвам да те видя.  Grinning

# 501
Привет-мривет! Grinning
Благодаря, Лале! Grinning
Хубаво е такова дружески посрещане!
Тонка, първите теми само, после сравнително рядко влизах във форума за някое време.
Скоро дават и в България да застудее, на който му е в повече жегата Simple Smile

# 502
  • Варна
ГеНа, при по-сериозна манипулация и голяма вероятност за болка после, са ме съветвали да взема болкоуспокояващо веднъж-дваж още преди да изтече действието на предното. И болката просто не идва в най-критичния момент.
Бу, и аз се радвам да те видя тук! Бих искала да се завърнеш и в една друга тема де.(котколюбителската)  Hug
Вал, как така са ти вадили зъби без упойка? Че то сигурно е страшна мъка!

# 503
  • София
Бу   bouquet

Ние избягахме днес от жегите на Железница, там по пътеките си беше населено като на Графа  Joy Нооо, на дребното много му пасна и едва успяхме да я накараме да си тръгнем в късния следобед (с обещание за сладолед, разбира се Simple Smile).
Сега пека едни картофки във фурната, толкова са ми силите за готвене.

# 504
Стейси, никаква мъка не е. Става за секунди. Аз ужасно се страхувам от упойки, нямам рационално обяснение. Знам, че дозата за един зъб никак не е достатъчна да те убие и минимално, но ме е страх.

# 505
  • София
А, за зъбите - и от мен съвет за обезболяващо. Аз навремето от нямане какво да ям в офиса след вадене на зъб, изкарах няколко дни на картофеното пюре от гарнитурата Simple Smile Ама не ми омръзна, много обичам.
Вал - пици е идеално според мен за РД.

# 506
Стейси, оня ден рових котешката тема, да видя къде съм спряла да пиша и да подновя,  че и в първия пост ми се водят три котки,  а не настоящата, ама си останах с намерението само Simple Smile

# 507
  • Пловдив
О, Бу и вадене на зъби. Две познати неща.

Пека невероятен следкиш с круши. Обаче ми писна да подреждам парчетата красиво по дъното на тавата и заджурках всичко вътре, да видим какво ще излезе.

Готова съм за началото на учебната година! В-С-И-Ч-К-О! Не мога да повярвам на собствената си организираност Simple Smile

Бу - и аз имам котка вече. Обаче.... ако питаш котарака не е мой, на най-големия син е.

# 508
Янтра, напиши рецептата.
Бърди, благодаря за мнението за пиците. Убедих се, че здравословности не вървят за рожден ден и реших да заложа на по-сигурното Laughing

# 509
  • В Космоса
Бу, здравей и от мен!

Билка, на ЛС ще ти пратя комбинацията. Другите ще ги предложа в специализираната тема. Peace

Изхарчихме едни бързи 100 лв. в Джъмбо. Е, бързи бързи - за час и половина. Зави ми се свят от толкова шарени боклуци на куп. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт