Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 716
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Варна
А нямат ли право да ги ядат  tooth ?

те са нежни души, не могат една кокошка да заколят. Прасетата малко трудно ще ги заколят, само ще мъчат животните.

А, Кирил беше готов да коли кокошка, но явно не им позволяват.

# 1 246
А нямат ли право да ги ядат  tooth ?

те са нежни души, не могат една кокошка да заколят. Прасетата малко трудно ще ги заколят, само ще мъчат животните.

А, Кирил беше готов да коли кокошка, но явно не им позволяват.
Тюх, язък, много стиснати от ББ, нищо натурално няма също така Crossing Arms .

# 1 247
Гледах предаването. Голям смях с Богданов Laughing

# 1 248
Banshee, ама Богданов заради една реплика ли изкопа паркета към изповедалнята  Laughing Може, а може и той да преиграва, де Wink .

Педерал го беше описал перфектно - ми ранима и нежна душа има момъка - точно толкова му трябва. Повече щеше да е грубо. А той се беше понасрал още, когато пуснаха телефонния разговор и съвсем малко му трябваше да напълни памперса. Нали тогава Цецо му каза "Спокойно, ще се покриеш" ... Да, де, ама - изненадаха го    Mr. Green

# 1 249
Еййй не можа да се покрие!  Crossing Arms а така му се искаше  Mr. Green

# 1 250
  • София
За малко ви изпуснах, и сега не мога да наваксам! Голям смях,и веселба е! ВЕрно, че тук е по-инресно! Hug

# 1 251
  • Варна
Абе, Мишето изкара късмет, че Цецо беше излязал. Иначе нямаше да има шанс да изрече тези заплашителни думи  Stop
Може да е свикнал с агресия да се справя с проблемите, но истинското приятелство е по-силно от всичко  Mr. Green.

# 1 252
Аз въпреки, че харесвам Пламен и той за мен е най - нормалния в тази къща се чудя защо му махнаха номинацията? Наистина много гадно, че е пострадал, съжалих го, но в крайна сметка това се случи точно преди елиминации. В смисъл такъв, че хората имат изградена представа за него и щяха да си гласуват на база представянето му дотук. Най - вероятно щеше да е първия спасен даже.
Не е ли по - тъпо сега да го вкарват и да бъде някак един вид с привилегията, че поради травмата се е спасил. Той така ли иначе щеше да се спаси!
А ако го бяха изгонили.. еми съдба, нямаше да влиза в къщата като оздравее и толкова.

И аз не одобрявам отпадането му. Освен това за него със сигурност има пратени СМС. И сега просто ще си глътнат паричките  Laughing

Еййй не можа да се покрие!  Crossing Arms а така му се искаше  Mr. Green

Той така се стресира горкичкия, че нямаше мисъл в главата му. Според мен трябваше да влезе в тоалетната. При положение, че всички са наясно за омразата му към нужника, никой нямаше да го търси там.
Но пък щеше да се издаде с неговите звуци на гадене и евентуално повръщане.

Тайга, аз не мисля, че на Цецо му стиска да скочи на Мишлето. Куче което лае, не хапе. А той само това правеше.

# 1 253
  • Варна
И аз не мисля.
Никита му е максимумът.

# 1 254
  • Mediterraneo
Цецо още с влизането му разбрах, че е тотална мишка. Големият мъжкар! Пу**о тотален, комплексар!

А това малко го**о Богданов  Stop Ауу, направо му виждах жълтото на гащите, когато чу Илиян.

# 1 255
Точно. Голяма мишка е Цецо Laughing

# 1 256
Че Богданов бая се стресна  и припатка - ясно е. Обаче ми направи впечатление, че първоначалната му реакция, която показаха - а именно, че побегна към изповедалнята, беше доста изкуствено монтирана. Ето вижте -  http://vbox7.com/play:e0dee23298&start=61, когато за пръв път отива към изповедалнята, Аделина е вътре в къщата и разтребва нещо, а реално е навън и посреща Мишка. Та малко са попрекалили сигурно за по-драматичен ефект  Laughing
Катя и Николина са ми най-анти участничките. Особено втората се оказа скрита лимонка.

# 1 257
И двете са ми безинтересни. Глупави и лицемерни.

# 1 258
  • SF
На мен ми стана жал за Богданов. Той е още малко момче. Иска му се да е пораснал мъж, ама може би след 10-ина години. Сега още буди моите симпатии като към по-слабичък и неориентиран. Точно както са децата. Някои хора на 22 наистина са станали мъже. Някои жени също са голяма работа на 22. Виждам такива и се учудвам как е възможно такава зрялост на тези години. Богданов обаче - не. Не го казвам с укор. Повечето хора на тази възраст още имат да растат и да се учат. Докато сме живи, това ще правим.
Много ми стана жал за него. За първи път дори усетих човешкото от него. Някак по човешки се притесни и реакциите му говореха за голям стрес и нерви.
Мисля, че той е от страхливите хора. Тези, които и след много, много години ще се паникьосват, когато видят по-силен, по-доминантен съперник или по-доминантна жена около себе си. Дори, ако това е собствената им партньорка, биха избягали от нея. Заради дискомфорта, който ще им налага една "по-такава" личсност около тях. Страхлив е, неуверен е. На разговорен език на това му се казва "смОтан".
И другият му проблем, е че тези, от които иска да се учи, на които иска да прилича, на които иска да подражава, са моделът "Цецо". Грешка! Цецо е толкова несимпатичен мъж, че трябва търпението дълго да се общува с него, за да го разбереш, че и той душа носи, че и у неговата глава понякога протича някаква мисъл. От пръв поглед не се улавят такива приятни качества. Може би след време и у него се различават някакви човешки черти, но не е никакъв магнит за никакви жени.
Катето го захаресва малко по-натам в отношенията им. И то поради факта, че са затворени някъде, а всички участвали досега споделят, че емоциите в Къщата са малко измамни и преувеличени.
Богданов да се научи да харесва разни Пламеновци, ако иска да има приятели. Засега се увлича по биткаджии, които ще му показват интригата, скандала, а когато се окаже забъркан в такава кашичка, всичките тези баткови ще са някъде в чужбина на почивка.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 00:58 от Esmee

# 1 259
На мен ми стана жал за Богданов. Той е още малко момче. Иска му се да е пораснал мъж, ама може би след 10-ина години. Сега още буди моите симпатии като към по-слабичък и неориентиран. Точно както са децата. Някои хора на 22 наистина са станали мъже. Някои жени също са голяма работа на 22. Виждам такива и се учудвам как е възможно такава зрялост на тези години. Богданов обаче - не. Не го казвам с укор. Повечето хора на тази възраст още имат да растат и да се учат. Докато сме живи, това ще правим.
Много ми стана жал за него. За първи път дори усетих човешкото от него. Някак по човешки се притесни и реакциите му говореха за голям стрес и нерви.
Мисля, че той е от страхливите хора. Тези, които и след много, много години ще се паникьосват, когато видят по-силен, по-доминантен съперник или по-доминантна жена около себе си. Дори, ако това е собствената им партньорка, биха избягали от нея. Заради дискомфорта, който ще им налага една "по-такава" личсност около тях. Страхлив е, неуверен е. На разговорен език на това му се казва "смОтан".
И другият му проблем, е че тези, от които иска да се учи, на които иска да прилича, на които иска да подражава, са моделът "Цецо". Грешка! Цецо е толкова несимпатичен мъж, че трябва търпението дълго да се общува с него, за да го разбереш, че и той душа носи, че и у неговата глава понякога протича някаква мисъл. От пръв поглед не се улавят такива приятни качества. Може би след време и у него се различават някакви човешки черти, но не е никакъв магнит за никакви жени.
Катето го захаресва малко по-натам в отношенията им. И то поради факта, че са затворени някъде, а всички участвали досега споделят, че емоциите в Къщата са малко измамни и преувеличени.
Богданов да се научи да харесва разни Пламеновци, ако иска да има приятели. Засега се увлича по биткаджии, които ще му показват интригата, скандала, а когато се окаже забъркан в такава кашичка, всичките тези баткови ще са някъде в чужбина на почивка.

Esmee, много добър пост  Peace
А не Цецо е магнита, а парите му. Ако беше обикновен човек с нормални доходи и с такова поведение, много трудно щеше да си намира приятелки. То си личи, че ходи само с леки и простовати жени. Ако тръгне с някоя по-умна, няма да намерят общ език. Той не може да говори.
И на мен ми е жал за Пламен, но донякъде. Защото помня простотиите му.

Общи условия

Активация на акаунт