Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 743
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 230
Не знам, ама стана за смях пред цяла България.

Нали той беше казал, че влизал с очакване хората навън толкова да го харесат, че като го видели и да му подвиквали по улицата'Евалата, пич!'  Mr. Green Е ... май вместо да изпише вежди - избоде очи! Май май ще стане обратното - ще бъде обект на подигравки.  Blush

# 1 231
Чудя се дали Катя е участвала в този бой. Защото когато свърши играта тя заяви, че няма да им отиде на партито, а мелето е станало тогава  newsm78

# 1 232
  • София
и какво, те са ги изкарали от къщата ли?

# 1 233
и какво, те са ги изкарали от къщата ли?

загубилият отбор трябваше да спи навън и нямаха достъп до партито

# 1 234
Николина ми е много неприятна, засега от техния лагер ми води в класацията.

# 1 235
Мисията с прасетата и кокошките искрено ме развесели (като изключим травмата на Пламен). Много бяха сладки с двойните костюми  Joy . А прасенцата бяха мнооого сладички. Ама Катя пък чак такава отдаденост на цецковия отбор, та да повтори сто пъти, че нямало как да отиде на това парти.. Whistling ..

# 1 236
  • София
поне разбрахме каква е функцията на прасетата и кокошките.

# 1 237
А нямат ли право да ги ядат  tooth ?

# 1 238
Мишето е страшно на живо
така става таа работа да му се обяснява
Да, не изглежда много разбран. Но с Анита е мил, гушна я мило, по телефона звучеше много гадно. После й се обясняваше, че единственият начин (за него) да се разбере с някого, е бойчец  Laughing . А тя се борела срещу агресията.

Постнал е нейна снимка в профила си и е писал "Ти си ми всичкото". Peace  Той затова и се е навил да влезе - за да я види.   Хич не му дреме за този прошляк - Богданов, а когато си каза репликата, даже не го и погледна  ...
Ама добре щом искате - да, влязъл е и го е гонил из къщата, за да го ошамари яко и да му каже, че ще го трепе след финала, знаейки, че всичко се записва от 20-30 камери - колко е монтирано, колко е показано няма значение - то си остава в архива Rolling Eyes ... Та къде я виждате логиката в тези действия?   Thinking

# 1 239
  • sofia
поне разбрахме каква е функцията на прасетата и кокошките.
Да ги изтезават. Не сьм учудена. Много тьпа игра.
Може Катя да е бойкотирала партито и сьс Силвия да са се насмукали и сбили, от мька по изгубеният лидер.
И в негова чест! hahaha

# 1 240
Аз въпреки, че харесвам Пламен и той за мен е най - нормалния в тази къща се чудя защо му махнаха номинацията? Наистина много гадно, че е пострадал, съжалих го, но в крайна сметка това се случи точно преди елиминации. В смисъл такъв, че хората имат изградена представа за него и щяха да си гласуват на база представянето му дотук. Най - вероятно щеше да е първия спасен даже.
Не е ли по - тъпо сега да го вкарват и да бъде някак един вид с привилегията, че поради травмата се е спасил. Той така ли иначе щеше да се спаси!
А ако го бяха изгонили.. еми съдба, нямаше да влиза в къщата като оздравее и толкова.

# 1 241
  • София
А нямат ли право да ги ядат  tooth ?

те са нежни души, не могат една кокошка да заколят. Прасетата малко трудно ще ги заколят, само ще мъчат животните.

# 1 242
И аз харесвам Пламен и това смотано падане как успя да му измъкне рамото  Tired Очаквах нещо по-трагично. Той Цецо на живото го изкара едва ли не, че се е хвърлял, мятал и премятал там за едната мисия.

# 1 243
Banshee, ама Богданов заради една реплика ли изкопа паркета към изповедалнята  Laughing Може, а може и той да преиграва, де Wink .
А нямат ли право да ги ядат  tooth ?

те са нежни души, не могат една кокошка да заколят. Прасетата малко трудно ще ги заколят, само ще мъчат животните.
Да, така си и мислех  Mr. Green . Ама ако са гладни, забранено ли им е, или не могат, щото са нежни души/смотаняци  Laughing .

# 1 244
  • Варна
Вероятно Пламен е спасен, защото травмата му не позволява да стане част от понеделнишкия лайв, по време на който от изповедалнята на всички номинирани задаваха разтърсващи въпроси и отговорите им следваше да преобърнат представите ни на 180 градуса  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт