Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 743
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 215
Днес на живото излъчване, Катя /много ми е еднаква с Николина и ги бъркам/ лежеше полупияна и Силвето се въртеше около нея и я питаше " Много ли ти личи ухапаното, откъде да зная, че кожата ти е такава. А за табуретката спомняш ли си? " Предполагам Силвето е ухапала Катето и тя в отговор е метнала една табуретка.

Знаех си, че тези, двете ще се хванат за косите.Даже, одеве го написах. Joy Joy Joy

е то явно е било приятелско, щото одеве гледахме на живото предаване как Силвето захранваше Катето с бира и крекери

# 1 216
Катя сутринта беше толкова зле, че едва ли е знаела какво прави. Чак се учудвам, че е успяла да метне табуретка  Laughing

# 1 217
  • sofia
Аделина и Силвия? newsm78
Удобрявам поста на Боби!
Глождеше ме, на кого ми прилича Цеко, на Ал Бьнди! hahaha
Ааа, обиждаш Ед О'Нийл  Crossing Arms

Направо...
Гледам днес, и си мисля, как гримьт маскира хората, как по дрехите посрещаме...как ме заблуди тая пуста Николина!!!

# 1 218
последно Никита и Боби ръгбито в момента гаджета ли са или само приятели?

# 1 219
Явно наистина е било приятелско хвърляне на табуретка, а ББ прави сензации, че да има гледаемост и утре.
Както беше и с МишетУ, уж че ще има ексцесии, а накрая той отиде човека да си нацелува гаджето.
Много постно!

Наистина темичката е по - интересна.

Богито е добре, в ББ на сигурно място, Цецко да му мисли навън. Кода ще бъде диариЙ. Mr. Green

# 1 220
Тоя Богданов голяма мишка излезе.
Вместо мъжката да беше застанал лице в лице с Илиян и да му каже 'Пич, не съм имал мераци към жена ти. Това е недоразумение. Извинявай. Бля,бля,бля' Той се обърна с гръб и се покри като невестулка.

# 1 221
Гаджета са. Никита викаше, че били 2 години заедно.  newsm78

Вместо мъжката да беше застанал лице в лице с Илиян и да му каже 'Пич, не съм имал мераци към жена ти. Това е недоразумение. Извинявай. Бля,бля,бля' Той се обърна с гръб и се покри като невестулка.

Чисти мераци си имаше  Mr. Green

# 1 222
Днес на живото излъчване, Катя /много ми е еднаква с Николина и ги бъркам/ лежеше полупияна и Силвето се въртеше около нея и я питаше " Много ли ти личи ухапаното, откъде да зная, че кожата ти е такава. А за табуретката спомняш ли си? " Предполагам Силвето е ухапала Катето и тя в отговор е метнала една табуретка.

Знаех си, че тези, двете ще се хванат за косите.Даже, одеве го написах. Joy Joy Joy

е то явно е било приятелско, щото одеве гледахме на живото предаване как Силвето захранваше Катето с бира и крекери
Това беше една от най-естествените прояви в къщата - Катето с махмурлук, гледа лошо и вика "Дай бира"  Joy И Силвето грижовно й занесе, че и кръгли брускети (или квото там беше), не пръчици  Joy

# 1 223
  • Варна
Гаджета са от години.
Посещението на Илиян, малко поизрязано и монтирано ми се струва . Трябваше да го пуснат снощи на живо.

# 1 224
  • IT
Последно да и мисля, че майка му е трябвало да я защитава вчера.
С Хексе сме писали заедно.

# 1 225

Посещението на Илиян, малко поизрязано и монтирано ми се струва . Трябваше да го пуснат снощи на живо.
И на мен  Crossing Arms . А и Богданов щеше ли да е толкова  притеснен, ако само това е било. Wink .

# 1 226
Гаджета са. Никита викаше, че били 2 години заедно.  newsm78

Няма значение. Много по-достойно щеше да бъде, ако беше се извинил, отколкото да се покрива по хралупите.
П*тьо Маринкин!  Rolling Eyes

# 1 227
Мишето е страшно на живо
така става таа работа да му се обяснява

# 1 228
Скрит текст:
Гаджета са. Никита викаше, че били 2 години заедно.  newsm78

Няма значение. Много по-достойно щеше да бъде, ако беше се извинил, отколкото да се покрива по хралупите.
П*тьо Маринкин!  Rolling Eyes

Той милия в спокойни ситуации не може да мисли много, камо ли под напрежение.  Tired

# 1 229
Мишето е страшно на живо
така става таа работа да му се обяснява
Да, не изглежда много разбран. Но с Анита е мил, гушна я мило, по телефона звучеше много гадно. После й се обясняваше, че единственият начин (за него) да се разбере с някого, е бойчец  Laughing . А тя се борела срещу агресията.

Общи условия

Активация на акаунт