Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 709
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 200
Тъй, тъй-някой се кахърим за Мишката, пък други дирят на Богито пи*ката.  Joy

какво прави телевизията с хората    Mr. Green

# 1 201
Elora,то в неговия случай мишкар и мъжкар е дублетна форма

# 1 202
Не мисля,че Никита би стигнала до мятане на столове. Каквото и да й кажат,тя показа,че успява да запази хладнокръвие и да използва само думи,за да се защити. Струва ми се,че Ирина е едната,а Силвия другата
И аз не вярвам Никита да е мятала табуретки по някого, нито пък Ирена. Силвия и Катя - по-вероятно някакси  Laughing . Ще видим Wink .

# 1 203
Напълно излишен ще е всеки водещ за дейли предаването. Само пълнят времето и говорят глупости, като "алфа мъжкарят на къщата" и тем подобни ми приказки.

Иначе кой ще ни казва кои да добрите и кои лошите?!
Пак добре че не са и връчили една показалка да ни ги показва: " тези ги мразите, а тези ги харесвате". Simple Smile))
Добре, че е тя да се ориентираме, на къде да си обърнем главите  hahaha

# 1 204
  • IT
Боби написал в профила си във ФБ преди един час-"Ще го бия, реших !!!!!!!"
Код "Кафяво" остава в сила, този път и Цеци е включен.

# 1 205
Как пък нито един от "приятелите" му, не му каза нещо успокоително като го виждаше, че сърчицето му тупти като на ранена гугутка. Някаква подкрепа да окаже...
А Цецо го нямаше нежно да го прегърне и помилва, а малкия гълъб да се свие успокоен в скута му... hug

Ех, жесток свят... Cry
Хахахах. Това е жестоко!!! Joy Joy Joy

# 1 206
  • София
Днес на живото излъчване, Катя /много ми е еднаква с Николина и ги бъркам/ лежеше полупияна и Силвето се въртеше около нея и я питаше " Много ли ти личи ухапаното, откъде да зная, че кожата ти е такава. А за табуретката спомняш ли си? " Предполагам Силвето е ухапала Катето и тя в отговор е метнала една табуретка.

# 1 207
То Педерал няма слабо изказване  bowuu

# 1 208
Боби написал в профила си във ФБ преди един час-"Ще го бия, реших !!!!!!!"
Код "Кафяво" остава в сила, този път и Цеци е включен.
Давай Бобиии
 newsm44 newsm44 newsm44

# 1 209
  • sofia
Аделина и Силвия? newsm78
Удобрявам поста на Боби!
Глождеше ме, на кого ми прилича Цеко, на Ал Бьнди! hahaha

# 1 210
ООоооо много сте забавни! Не мога да смогна да ви чета, а да пиша съвсем... Невероятни сте наистина  Mr. Green Heart Eyes
Богданов искаше да се намъкне в изповедалнята, че оня да не му скочи. Сега искал да излиза....ако пита мене да си стои там вътре - по-безопасно е!

# 1 211
  • София
Днес на живото излъчване, Катя /много ми е еднаква с Николина и ги бъркам/ лежеше полупияна и Силвето се въртеше около нея и я питаше " Много ли ти личи ухапаното, откъде да зная, че кожата ти е такава. А за табуретката спомняш ли си? " Предполагам Силвето е ухапала Катето и тя в отговор е метнала една табуретка.

Знаех си, че тези, двете ще се хванат за косите.Даже, одеве го написах. Joy Joy Joy

# 1 212
Аделина и Силвия? newsm78
Удобрявам поста на Боби!
Глождеше ме, на кого ми прилича Цеко, на Ал Бьнди! hahaha
Ааа, обиждаш Ед О'Нийл  Crossing Arms

# 1 213
Преглеждам отново епизода от тази вечер и Анита казва, че на финала ще останат 8 стойностни хора!

# 1 214
  • София
не обиждай Ал Бънди!  Joy

Темата е по-интересна от предаването.

Общи условия

Активация на акаунт