Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 696
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Русе/София
от ФБ :"Утре вечер Big Brother ще се изправи пред едно от най-трудните си решения за този сезон: дали да изгони две от съквартирантките заради побой! Според вас за кого става въпрос?"
Кои ли са се проявили?

# 1 186
На фона на Ники Кънчев с неговото ъъъ-ъъъ-ъ,Алекс си е като светъл лъч. Аз си я харесвам

# 1 187
Аз пък харесвам Ники Кънчев много повече от Алекс (като водещ).

# 1 188
  • София
светъл, светъл, колко да е светъл, черните корени са доста поизбили под русото. И на двамата са им написали идиотски реплики. Сценаристите първокурсници-двойкаджии ли са?

# 1 189
от ФБ :"Утре вечер Big Brother ще се изправи пред едно от най-трудните си решения за този сезон: дали да изгони две от съквартирантките заради побой! Според вас за кого става въпрос?"
Кои ли са се проявили?
Мисля си за Николина и Никита  Thinking Или пък Силвия и Катя Grinning

# 1 190
Напълно излишен ще е всеки водещ за дейли предаването. Само пълнят времето и говорят глупости, като "алфа мъжкарят на къщата" и тем подобни ми приказки.

# 1 191
Абе тази Алекс много блудкава и дразнеща. Направо оаква пейзажа. Тези сценаристи толкова ли са смотани. МИ ХУБАВО СЪЖАЛИЛ Я НИКИ, ЩОТО АЛКОХОЛИЗИРАНИЯТ ЛАСКИН НЯМАЛ ПОСТОЯННА РАБОТА И ТЯ ИЗДЪРЖАЛА СЕМЕЙСТВОТО, АМА НИЕ ЗРИТЕЛИТЕ КАКВО СМЕ КРИВИ ДА ТЪРПИМ БЕЗДАРНОТО И ПРИСЪСТВНИЕ.....опс извинете случайно съм натиснала капса, ама ме мързи да пренабирам......

newsm10 newsm10 newsm10

е, тогава да върнат Евелина - искате ли? Wink

# 1 192
Аз пък харесвам Ники Кънчев много повече от Алекс (като водещ).

И аз.

Абе тази Алекс много блудкава и дразнеща. Направо оаква пейзажа. Тези сценаристи толкова ли са смотани. МИ ХУБАВО СЪЖАЛИЛ Я НИКИ, ЩОТО АЛКОХОЛИЗИРАНИЯТ ЛАСКИН НЯМАЛ ПОСТОЯННА РАБОТА И ТЯ ИЗДЪРЖАЛА СЕМЕЙСТВОТО, АМА НИЕ ЗРИТЕЛИТЕ КАКВО СМЕ КРИВИ ДА ТЪРПИМ БЕЗДАРНОТО И ПРИСЪСТВНИЕ.....опс извинете случайно съм натиснала капса, ама ме мързи да пренабирам......

newsm10 newsm10 newsm10

bishop

# 1 193
Напълно излишен ще е всеки водещ за дейли предаването. Само пълнят времето и говорят глупости, като "алфа мъжкарят на къщата" и тем подобни ми приказки.
Точно това си мислех преди малко, колко ненужни дрънкъници от Алекс трябва да търпя, прибавени към количество реклами...  Tired ...

# 1 194
Не мисля,че Никита би стигнала до мятане на столове. Каквото и да й кажат,тя показа,че успява да запази хладнокръвие и да използва само думи,за да се защити. Струва ми се,че Ирина е едната,а Силвия другата

# 1 195

Иначе кой ще ни казва кои да добрите и кои лошите?!
Пак добре че не са и връчили една показалка да ни ги показва: " тези ги мразите, а тези ги харесвате". Simple Smile))

# 1 196
Може и да е спокойна жената,ама на всеки му гърмят бушоните  Simple Smile Не знам, просто си мисля,че ще е замесен някой,който изобщо не очакваме,че ще избухне

# 1 197
Пази, Боже  bishop

# 1 198
Като гледам какъв мишкар е Боги,явно кафявото от дъъъълго време е в цветовата гама,която носи

Поправчица  Rolling Eyes

# 1 199
Тъй, тъй-някой се кахърим за Мишката, пък други дирят на Богито пи*ката.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт