Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 302
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 605
И двете трябва да излязат, виждам, че излизат...
Издразни ме как органите на реда се намесиха след като полетя табуретката към Силвия, преди това... нищо. Ми, евалата... можеше да предотвратят разправата още преди да са полетят предметите. Едната мята, другата съска... и двете се държаха като циганки.

# 1 606
ма Никита не направи нищо да ги спре

Точно, нито тя, нито Аделина, а ужким са авторитети. Гледаха сеир и се надяваха да им се разчити теренът.

интересно ми е как според вас трябва да реагират останалите   Laughing как се разтърват бесни жени,едната от които пияна на мотика  Crazy

# 1 607
нещо за Пламен казаха ли?

# 1 608
  • Sunshine state
Ирена наистина не трябваше да бъде гонена. Айде да гонят и тия лигли Катя и Николина.
Киро към Сиса "Сисе, излизаш си себе си!"  Shocked hahaha Голяма реклама,няма що!  baby_neutral

# 1 609
Искам следващите да са перхидролените лейки Николина и Катя
Не се сещам за по-глупави персонажи от тях. Може би само тризначките Laughing

# 1 610
Мисля, че така беше най-честно. Ирена трябваше да отиде в изповедалнята и да помоли да се намеси охраната, а не да хвърли стола по Силвия.

Все пак се радвам, че Силвия излиза...

# 1 611
Искам следващите да са перхидролените лейки Николина и Катя
Peace , не съм виждала по-безмозъчни интригантки  doh

# 1 612
Много нечестно отново. Ирена не трябваше да бъде гонена.

Не може да остане. Още от предишни формати помня, че ако причинят умишлено вреда на някой, тогава излизат!

Ако е без да искат - примерно при някоя мисия да удариш без да искаш, тогава няма проблем, но когато умишлено удариш някой си вън.

В някой от предните сезони помня, че онзи го изкараха само защото изсипа купа с вода върху Райна...  

# 1 613
  • IT
Мисля, че така беше най-честно. Ирена трябваше да отиде в изповедалнята и да помоли да се намеси за охраната, а не да хвърли стола по Силвия.

+1

Николина и Екатерина са ми топ най-антипатични участници. Дори повече от Цеци.

# 1 614
Никита обеща да подари речник на Киро - не е зле да вземе повечко, за да раздадем и тук.   Wink Laughing  

# 1 615
  • София
Мисля, че така беше най-честно. Ирена трябваше да отиде в изповедалнята и да помоли да се намеси охраната, а не да хвърли стола по Силвия.

Тя просто инстиктивно я върна.Защо Силвия има право да хвърля, но Ирена няма право да връща?

# 1 616
Силвия си навлече гнева на 50% от  населението....ако някой не й ...доокраси физиономията скоро....

# 1 617
Може вече някой да го е казал,  но това на Силвия си беше лягане за дузпа.

# 1 618
Стана ми странно,че Никита прегърна Силвия newsm78 Анита и тя

# 1 619
  • София
викат полиция - в случая викат охраната.

Общи условия

Активация на акаунт