Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 332
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 620
Според мен правилно изгониха и двете. Силвия започна, но Ирена не трябваше да отвръща. Брадарът къде спи не знам,но пак леко се размина. В такава ситуация не знаеш как и къде ще удариш.
Да кажат нещо за това вомче Пламен, да не го мислим.

# 1 621
  • София
Не мисля,че е редно Ирена да го отнася заради тая психопатка Силвия. Ми кой нормален човек ще изтърпи обиди,каквито мис топлес отправи,че за капак и с табуретка я замеря..ми всеки би отвърнал. Само дебил би подминал подобна ситуация без да реагира
Те се обиждат на професия, което е трагично, а са от един дол дренки.
Ти сериозно ли... !?  Rolling Eyes

# 1 622
  • София
Според мен правилно изгониха и двете. Силвия започна, но Ирена не трябваше да отвръща. Брадарът къде спи не знам,но пак леко се размина. В такава ситуация не знаеш как и къде ще удариш.
А трябваше да търпи докато Силвия и отнесе главата ли?

# 1 623
Май няма да има повече номинации, то материал не остана в тая къща...  hahaha

# 1 624
  • София
Пак казвам не беше честно. Сигурна съм, че поне час онова пропаднало пиянде се е гаврило с Ирена. И като са толкова стриктни с прилагането на правилата, то Цецо трябваше още преди елиминацията да си замине още когато се изплю на Никита. Или плюнката е по-лека от табуретката и не се брои?
Ох, а за перхидролките.... просто елементарни и долни подлоги.

# 1 625
Тя просто инстиктивно я върна.Защо Силвия има право да хвърля, но Ирена няма право да връща?

Абе инстинктивно, ама я хвърли. Аз не бих го направила.

Знам, че сигурно не е искала да я удари, затова казвам, че трябваше да поиска охраната да се намеси още когато Силвия почна да хвърля бутилки или там каквото беше.

# 1 626
викат полиция - в случая викат охраната.
това само на теория е предполагам  Laughing
аз доста време съм работила по кръчми и съм виждала мнооого пиянски сбивания.Последното за което мислиш е полицията,първо мислиш как да спреш конфликта,после как самият ти да не пострадаш,а когато се сетиш за полицията вече е станало късно и в конфликта има и още замесени  Crazy

# 1 627
ма Никита не направи нищо да ги спре

Точно, нито тя, нито Аделина, а ужким са авторитети. Гледаха сеир и се надяваха да им се разчити теренът.

интересно ми е как според вас трябва да реагират останалите   Laughing как се разтърват бесни жени,едната от които пияна на мотика  Crazy

еми каквото направи Киро
държиш ги да не се бият  Grinning

# 1 628
Защо Брадъра не се намеси при тея жестоки обиди към Никита.. толкова беше грозно ..

# 1 629

Точно, нито тя, нито Аделина, а ужким са авторитети. Гледаха сеир и се надяваха да им се разчити теренът.

интересно ми е как според вас трябва да реагират останалите   Laughing как се разтърват бесни жени,едната от които пияна на мотика  Crazy

еми каквото направи Киро
държиш ги да не се бият  Grinning
Киро е мъж (поне на такъв прилича) ,аз питах Аделина и Никита как да се намесят  Laughing

# 1 630
  • София

Правилно! "Мъжете" ще гледат като п@@ки, а Никита ще ги спира.... това говори, че от мъжете вътре нищо мъжко не очакваме да направят...   Naughty

# 1 631
  • Ямбол
Все бях виждала парцал, но такъв боклук е рядък екземпляр.
Алкохолът не прощава. Тази Силвия е алкохоличка, а в съчетание с малоумие и ужасно възпитание, се получава ето това.

# 1 632
Катя кой я набеди за красавица - на мен ми прилича на някаква птица в лицето, но не се сещам каква  newsm78 Особено в профил....може би отслабнала сова  smile3535

# 1 633

Никита много грозно се изцепи и с Who the Fuck if Tzetzo?

до сега се правеше на много дипломатична и миротворна  Laughing

# 1 634
А трябваше да търпи докато Силвия и отнесе главата ли?
Аз лично не бих отвърнала.
Видя някаква пияна като мотика и влезе в тона й. Да беше влязла вътре.

Общи условия

Активация на акаунт