Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 540
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 680
  • Beyond the Frontiers
Какво пък общо има образованието?

еми образован и културен човек няма да каже на някого 'Виж си кви са ти зъбите, ма'

Зависи до колко му е паднало пердето.

За мен е въпрос на характер.

# 1 681
Катя се опита да удържи Силвия, но тя я захапа за ръката, малко и беше на Силвия удара по коляното. Явно я е гризяло това, че ромка си позволи да я критикува, че майка и е вдигнала ръце от нея и я е човъркало отвътре, но алкохолът е спомогнал ядът да излезе наяве. Ирена дори издържа доста дълго, но както знаем ромите са доста темпераментни ( така да се каже Mr. Green) и накрая просто даде воля на гнева си.

Щом толкова се е засегнала за майка си, значи е била абсолютно права Ирена.
Не видях захапването. Пускам си го да видя  Rolling Eyes

# 1 682
Какво пък общо има образованието?

еми образован и културен човек няма да каже на някого 'Виж си кви са ти зъбите, ма'

Зависи до колко му е паднало пердето.

За мен е въпрос на характер.

между другото Анита и направи забележка точно за това, с което спечели една точка уважение от мене  Mr. Green

# 1 683
Все бях виждала парцал, но такъв боклук е рядък екземпляр.
Алкохолът не прощава. Тази Силвия е алкохоличка, а в съчетание с малоумие и ужасно възпитание, се получава ето това.

Напълно подкрепям! А Биг брадър трябваше да се намеси веднага, Ирена издържа много на нападките й... кой друг би издържал толкова?!

Ирена издържа
но както и във всички други конфликти се държеше супер предизвикателно, почна и тя да обижда, бе и тя е една вишистка....
Даже такава си седна там да слуша какво ще и каже.  ooooh!
На Сиса щях да и скоча още на първото хвърлено шише, но и благодаря, че заедно с нея взе Ирена навън  bowuu
Добре, че беше Кико да ги държи двете. Той ми се стори най-активен в опитите си да предотврати разпрата.
А на Ирена изобщо не вярвам за нейния Бенчо. Не вярвам човек с толкова пари, който има топ фирма да избере обикновено момиче. Това да не е Холивудски филм  Whistling

# 1 684
Трябваше само Силвия да изгонят , така заради нея пострада и Ирена ,която бе предизвикана  (който и да бил на нейно място би реагирал така за детето си ,пак много издържа даже)

# 1 685
За мен и двете са един дол дренки и го показаха в конфликта си - курви, първични и елементарни. Едната пияна крещи и хвърля, а другата седнала и я драчи. Еднакво тъпи са  ooooh! Направо не мога да повярвам какви хора са събрали вътре и си мислят, че са интересни.

# 1 686
Трябваше само Силвия да изгонят , така заради нея пострада и Ирена ,която бе предизвикана  (който и да бил на нейно място би реагирал така за детето си ,пак много издържа даже)
Като няма нерви за подобни предизвикателства, какво търси там?

# 1 687
  • София
Захапа я! След като Ирена я уцели с табуретката, и онази падна. Кирил и Катя, и помагаха да стане и тогавя Сиса я ухапа по ръката. smile3555

# 1 688
Силвия беше катализатор, но Ирена се показа каква е, никой не й е виновен!

# 1 689
  • София
и на мен не ми се вярва много за този англичанин. римейк на Хубава жена, така ли?

# 1 690
Макар че изобщо не харесвам Ирена, в случая Силвия ако ми беше пред очите голям бой щях да я бия.

Вече реших за кой ще стискам палци на финала - за Никита.

Най - противна ми стана Николина, другите поне приказват, споделят, а тя само седи и гледа тъпо, лукав поглед, лицемерна усмивка - отврат!

Николина и Катето са един дол дренки - подли егоцентрички. Как можа Катя след това падение на Силвия да заяви, че много я харесва ? А Николинка си мълчеше през това време. Не вярвах, че човек като Никита ще ми изглежда най-нормален в тая компания....

Така е. Катето обаче ми се вижда по - глупаво от Николина и някак по - искрено. А Николина точно като лисица се озърта.
Иначе се мислят за много красиви, но без грим изобщо не са.

# 1 691
  • София
Силвия беше катализатор, но Ирена се показа каква е, никой не й е виновен!
Търпелива, нали?

# 1 692
Скрит текст:

Ето истинската душевност на Сливата  hahaha
Силно се надявам нейните работодатели да я видят какво представлява и да откажат да работят с нея.  Praynig

# 1 693
  • София
Скрит текст:
ма Никита не направи нищо да ги спре
Точно, нито тя, нито Аделина, а ужким са авторитети. Гледаха сеир и се надяваха да им се разчити теренът.

интересно ми е как според вас трябва да реагират останалите   Laughing как се разтърват бесни жени,едната от които пияна на мотика  Crazy
еми каквото направи Киро
държиш ги да не се бият  Grinning
Киро е мъж (поне на такъв прилича) ,аз питах Аделина и Никита как да се намесят  Laughing
да се опитат да спрат Ирена според мене като почна да пали
Никита е доста кобилеста, щеше да успее

Кажи къде да ти пратя речника?  Wink

Само с речник няма да стане...  Joy Joy Joy

# 1 694
и на мен не ми се вярва много за този англичанин. римейк на Хубава жена, така ли?
Joy Joy Joy
Може би, е любимия и филм.

Общи условия

Активация на акаунт