Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 487
  • 2 914
  •   2
Отговори
# 1 665
Силвия като беше в изповедалнята ми се стори, че жена й говореше от страна на ББ

жена беше
да

# 1 666
Силвия като беше в изповедалнята ми се стори, че жена й говореше от страна на ББ
Да. Оригиналния е спял  Laughing

# 1 667
Макар че изобщо не харесвам Ирена, в случая Силвия ако ми беше пред очите голям бой щях да я бия.

Вече реших за кой ще стискам палци на финала - за Никита.

Най - противна ми стана Николина, другите поне приказват, споделят, а тя само седи и гледа тъпо, лукав поглед, лицемерна усмивка - отврат!

Николина и Катето са един дол дренки - подли егоцентрички. Как можа Катя след това падение на Силвия да заяви, че много я харесва ? А Николинка си мълчеше през това време. Не вярвах, че човек като Никита ще ми изглежда най-нормален в тая компания....

# 1 668
  • София
Все бях виждала парцал, но такъв боклук е рядък екземпляр.
Алкохолът не прощава. Тази Силвия е алкохоличка, а в съчетание с малоумие и ужасно възпитание, се получава ето това.

Напълно подкрепям! А Биг брадър трябваше да се намеси веднага, Ирена издържа много на нападките й... кой друг би издържал толкова?!
На нас ни показаха 5 минути, а то сигурно е продължило с часове.И интересното беше,че тези,които имаха парти, не бяха пияни, а другите, без партито се бяха наквасили като пънове.

# 1 669
Как сте тръгнали да защитавате тази мургавата .
Не и отстъпваше изобщо на Силвия , даже я надминава .

# 1 670
  • София
Българско правосъдие, присъдата на потърпевшия е по-голяма от присъдата на насилника!Остава сега и да осъдят Ирена да плати обезщетение на Силвия.
Да, ама Ирена може да сезира комисията по дискриминация и не само Силвия ще е пометената.
Сливка много, ама много се изложи. Хем ми беше гадно докато гледах, хем се радвах, че не познавам подобни персони. Мисля, че Сливка ще минава с бурка през Луковит.

# 1 671
Все бях виждала парцал, но такъв боклук е рядък екземпляр.
Алкохолът не прощава. Тази Силвия е алкохоличка, а в съчетание с малоумие и ужасно възпитание, се получава ето това.

Напълно подкрепям! А Биг брадър трябваше да се намеси веднага, Ирена издържа много на нападките й... кой друг би издържал толкова?!

Ирена издържа
но както и във всички други конфликти се държеше супер предизвикателно, почна и тя да обижда, бе и тя е една вишистка....

# 1 672
  • Beyond the Frontiers
Какво пък общо има образованието?

# 1 673
  • София
Катя ли удържаше Силвия с Киро? Не гледах внимателно, но май здраво я ухапа  Crazy

# 1 674
Катя ли удържаше Силвия с Киро? Не гледах внимателно, но май здраво я ухапа  Crazy

да

# 1 675
Какво пък общо има образованието?

еми образован и културен човек няма да каже на някого 'Виж си кви са ти зъбите, ма'

# 1 676
  • София
Извинявам се,за тъпия въпрос,но нещо не разбрах това за бензиностанцията, където Сиса разправяше Embarassed

# 1 677
Силвия я изритаха на бойното поле... 2-3 дни ако оцелее... много ще са

# 1 678
Леле и туй доживях. Магистрална курва, с основно образование, обижда циганка вишистка. Laughing

Joy Joy Joy,

Просто и завижда.  Sunglasses

# 1 679
  • BG
Катя се опита да удържи Силвия, но тя я захапа за ръката, малко и беше на Силвия удара по коляното. Явно я е гризяло това, че ромка си позволи да я критикува, че майка и е вдигнала ръце от нея и я е човъркало отвътре, но алкохолът е спомогнал ядът да излезе наяве. Ирена дори издържа доста дълго, но както знаем ромите са доста темпераментни ( така да се каже Mr. Green) и накрая просто даде воля на гнева си.

Общи условия

Активация на акаунт