Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 107 607
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 880
  • София
Ако Сашка Васева влезе, може и да го гледам. По-голяма кукувица от нея не съм виждала на малкия екран.

# 2 881
Ако Сашка Васева влезе, може и да го гледам. По-голяма кукувица от нея не съм виждала на малкия екран.

Тя със сигурност ще е забавна. Не се сещам да съм гледала нейна изява по телевизията, която да не ме е забавлявала по някакъв начин.

За Джорджано съм скептична. Гледах го в някакво интервю, доста затворено и тихо момче ми се видя. Не е типът, който ще устройва зрелища.

# 2 882
Не харесвам ВБ, но ако влезе Джорджано или Сашко може и да хвърля едно око  Thinking

# 2 883
Сериозно? Мислиш, че жена, която в отговор на затихващ интерес към нейната особа, вземе че си покаже циците, е интересна е и може да предизвика интерес по-продължителен от няколко дни?

Джордано, Сашка Васева, Росица Кирилова...кой друг?
Като гледам "кастинга" за Випове ми се струва, че Цецо ще ви се стори като Ален Делон и Робин Уилямс взети заедно...

# 2 884
  • София
тя със или без цици е колоритен образ, изумявала съм се как й ги ражда главата някои мисли.

# 2 885
ИМА ЖИВО   

# 2 886
Как се казвала дизайнерката? Пуснах го по-късно и хванах само историята за короната.

# 2 887
Viviene Westood

# 2 888
Моника Валериева , Светлана Василева и дует Ритон също ще влизат .

# 2 889
Като изключим Джордано, за когото нямам късмета да съм чувала, другите са ми като извадени от Джурасик парка на българските селебритита - Роси Кирилова, Сашка Васева ... кой още?   Rolling Eyes

Сериозно? Мислиш, че жена, която в отговор на затихващ интерес към нейната особа, вземе че си покаже циците, е интересна е и може да предизвика интерес по-продължителен от няколко дни?

За интереса не съм сигурна, но показването би могло да предизвика масови самоубийства ...  то есента и без друго си е сезон на депресиите   Mr. Green

# 2 890
Лелее, тия милите умрели от глад  Mr. Green

# 2 891
хаха
да
а на обяд  пукаха пържени картофи, но може би друго не са яли

# 2 892
  • Ню Йорк

Моника Валериева и Светлана Василева кои са?

# 2 893

Моника Валериева и Светлана Василева кои са?
Първата е спала с Валери Божинов, а втората е спечелила Мис Плеймейт или Мис Силикон

# 2 894
Първата е спала с Валери Божинов, а втората е спечелила Мис Плеймейт или Мис Силикон
Е, това обяснява много неща.
Очевидно нормални, наистина известни хора едва ли ще се престрашат да влязат в тая дупка, пък било то и за голям хонорар.
Но неосъществени "звезди", чиито основни достойнства са спането с "някой известен" с удовослтвие ще приемат да влязат и без заплащане за "труда" им!

Общи условия

Активация на акаунт