Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 107 627
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 865
  • София
Благодаря ти Мари   bouquet

Стана ми Интересно какво е казала Ирена.  Laughing
И интересно, че не са го излъчили.
На коя минута да гледам,че един час ми е много.

О, извинявайте, аз пуснах постта и изчезнах по други задачи  Hug

писала съм, на 39 мин. е това за Ирена, но всички видеа са интересни, не само моментите които съм посочила. Поведението на Ирена, го коментират в още две  видеа - това за партито и в ,,Кой е виновен за боя''

# 2 866
  • София
Благодаря ти Мари   bouquet

Стана ми Интересно какво е казала Ирена.  Laughing
И интересно, че не са го излъчили.
На коя минута да гледам,че един час ми е много.

тука накрая след 39 мин

https://drive.google.com/file/d/0B8Hhe961Rmafd1hsamVhWUIybVk/view
Благодаря!

# 2 867
Николина днес разправяше, че имала 2 апартамента, които дава под наем в Студ. град
проучвала е и възможност да строи или наеме сграда за детска градина

явно върти семейни пари...

# 2 868
  • София
Николина днес разправяше, че имала 2 апартамента, които дава под наем в Студ. град
проучвала е и възможност да строи или наеме сграда за детска градина

явно върти семейни пари...

А в началото на този запис(пак от ЖИВОТО) каза, че нищо не й липсва, защото за издръжката й се грижели  родителите на бащата на детето й и приятелят й от Варна. Не се хващала на работа, защото не намирала каквото иска, а за 400лв. нямало как да работи, защото не й стигали, само да си зареди колата.

http://www.dailymotion.com/video/x33l36u_%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0% … B8%D0%BD%D0%B0_tv

# 2 869
Ади оправдавала Силвия, защото била пияна. Ади като пиела и се предлагала на всички мъже.
Нещо такова каза "Аз като пия и отивам и на всеки мъж му се предлагам"
Когато човек пие си показва истинската същност, която крие в трезво състояние. Точно като се употребява алкохол падат задръжките. И въобще не оправдавам Силвия. Ирена също си има донякъде вина, но Силвия си е куха и не стопля понякога когато човек и говори нещо и възприема нещата по друг начин.
Иначе да - уж обидила всички българи. Но не сме го видели това и най-важното е, че не знаем какво е провокирало Ирена да го кажа. Сигурна съм, че пак са я нападали.
Анита ме изкефи отново. Когато Ади защиташе пиянството на Силвия я попита дали това извинява. Аделина доста се оплете и накрая измънка, че било смекчаващо вината обстоятелство.  ooooh!

# 2 870

Има разни жени, които твърдят, че не харесват красавци. Били им сладникави, а те харесвали мъжкари. На мен тези жени обаче малко ми приличат лекичко на мъжкарки и няма никакъв смисъл да харесват красиви момчета. Ето, Силвето добре си го заплю Цветелин. Той обаче зави към по-немъжкарската Катя. А и на акъл яко му пасна.
Аз им стискам палци на тея двамата!

На мен Катя ми изглежда като мъжкарана, повече от Силвия. И жестове, и мимики, и интонация на гласа. Никак не ѝ е женствено излъчването и това няма общо с черти на лицето или фигурата. Има много по-ячки жени с по-груби черти на лицето, които имат по-топло и женствено излъчване.

# 2 871

На мен Катя ми изглежда като мъжкарана, повече от Силвия. И жестове, и мимики, и интонация на гласа. Никак не ѝ е женствено излъчването

Peace

Аз в Катя намирам нещо от тризначките във физиономията.

# 2 872

Аз в Катя намирам нещо от тризначките във физиономията.

Точно това си помислих вчера. Но на моменти и в говора също  Mr. Green

# 2 873
И в говора и държанието. Направо си е като братовчедка на тризначките.

# 2 874
Ее, стига де, никой не може да се мери с тризначките  Joy .

# 2 875
  • through the wormhole
От Ума Търман на тризначките-егати падението. Joy

# 2 876
Ума Търман минала, че закачила.  Joy

# 2 877
  • somewhere near the sea
Прави впечатление, че темата се изписва в работно време. През уикенда я се отметнат 3-4 страници, я не.

Ресиловската мадона разведе ли се последно? И нали уж обяви, че е бременна? То ще е било менопауза...( не че ме интересува, ама да не остана с горния офтопик.)

# 2 878
Няма предване, няма живо,  нормално е да няма коментари.

Това гледахте ли го?

# 2 879
Прави впечатление, че темата се изписва в работно време. През уикенда я се отметнат 3-4 страници, я не.

Така е навярно, защото през уикенда няма и предавания по Нова.  Wink
То няма материал, че да се обсъжда -  живото, я го пуснат, я - не. 

Общи условия

Активация на акаунт