Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 107 638
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 850
  • Ню Йорк
Освен нещо наречено Джорджано кой друг ще е във ВИП-а?

# 2 851
Боги наряза и обели картофи за всички
става му нещо  Laughing

# 2 852
В промота пак скандали, а от вчера тия си гукат.
Даже Катя нещо обеща на Никита, че ако и звънне да се видят нямало да и откаже Shocked

# 2 853
Боги как готвел, леле, леле. Сто пъти повтори "ядеш и ревеш" . Но си изисква Катето да му прави кафе.
 Черна завист ме затресе - Катя сподели, че като излезе от ББ, ще стане още по-слаба, защото ще се движи. Каза, че не пълнее, а се храни нормално. Блазе й  Twisted Evil .
Дали имат бира, с тези картофки направо грехота да не пийнеш бира Heart Eyes .
Най-важното е, че никой не е там за пари, те били забравили, влезли са за авантюрата, даа. Очаквах да го чуя, не закъсня  Twisted Evil .
Гукат си, да, даже Никита каза на Богданов и Катето, че като нищо ще са финалисти. Или че ще спечелят, не я разбрах..

# 2 854
на Богданов му каза, че вота много се е променил в негова полза, друго не разбрах
нормално утре в предаването да дават неща, които вече не са актуални, то предаванията вървят със събития 5 дни назад, смях голям   Mr. Green

# 2 855
Цецо, ако беше красавец, нямаше да е дърт ерген. Явно и характерът му е много гаден, щом поне някоя заради парите му не го е "взела". На мен ми се струва, че това неговото не е самочувствие, а комплексарщина-не знам дали жените харесват него, или портфейла му.....

# 2 856
Цецо, ако беше красавец, нямаше да е дърт ерген. Явно и характерът му е много гаден, щом поне някоя заради парите му не го е "взела". На мен ми се струва, че това неговото не е самочувствие, а комплексарщина-не знам дали жените харесват него, или портфейла му.....
Мога наблюдения показват, че ако човек е сам на тази възраст, значи има някакъв проблем. Като импотентност например.

# 2 857
Който също не се знае колко е "дебел"... и на мен прилича на комплексар, който се държи така именно заради слабия интерес от страна на жените, а може и някоя да му е разказала играта преди време и да го е страх от другите сега.

# 2 858
Мога наблюдения показват, че ако човек е сам на тази възраст, значи има някакъв проблем. Като импотентност например.
Aaa, спирам да ви чета, почвате да ме комплексирате! Не задължително да е импотентност, може да е обратното- хиперсексуалност! А може и просто да не са оценени подобаващо от женското съсловие, какъвто несъмнено е  случая с Цецко!

# 2 859
  • София

Ако някой е изпуснал ЖИВОТО от вчера, оставям папката със записитеhttps://drive.google.com/folderview?id=0B8Hhe961RmaffnZ6dm1OWnBt … M&usp=sharing

в това видео Ирена, обидила българите
на 39 мин. - Всички са възмутени от изказването на Ирена, че българите са племето, което се е покръстило без бой.

Мир и любов, между двата лагера

от това видео

Брадъра е предложил предизвикателство, Кирил да носи една дълга изкуствена брада, а в замяна ще им направят Текила парти - по бански и високи токчета. Съквартирантите не знаят докога трябва да се носи тази брада, но понеже ужасно дразни, спарва, пречи на Киро да се храни и пие, те са съгласни да се редуват, ако им разрешат.
----------------------------------------------------

на 19 мин. от видеото, Анита казва колко е часа в момента - току що била погледнала часовника, който изоставал с 30 мин..явно и тези участници са намерили начин, да си вкарат часовник.
----------------------------------------------------

Не разбрах каква им е мисията в момента, но казаха, че на всеки 24 часа, ще им дават цигари и храна, каквато Брадъра прецени. Анита каза, че обикновено давал това, за което те си мечтаели. Никита каза,, Тогава суши'', а Ади допълни ,,суши, торта и вино, и водка с портокал''
-----------------------------------------------------

За Братухчев си говореха(31мин), кой в каква роля си го представя...Анита - като фотограф воайор, Аделина допълни - като воайор, лъскащ бастуна...някой дори каза, че може би се облича в женски дрехи, защото така си огащтвал боксерките, че чак бузките му се виждали. Казали му, че цяла България му ги гледа, ама той обичал така да си ги носи.

Ади е ходила 6-7 пъти до болницата. Цяла седмица била на варени картофи, заради язвата й.
------------------------------------------------------

на 22 мин - Николина си показа корема - от няколко дни била блокаж(не е ходила до тоалетна) и й личело, че има проблем. Та по този повод Ади попита,,на Силвето как не й личеше?'', а другите отговарят, че й личало и на нея, била като шести месец бременна.

Анита иска да има две деца(момче и момиче) като маймунки, постоянно да й висят на врата. Искала да люпи, вече - Ади я поправи, че било да мъти, бе да люпи,

За боя и кой е виновен

и Партито

# 2 860

Защо имате претенции към "мъжкарите" след като и българските жени не си оправят зъбите?
 Ако някой има хубави зъби и оскубани вежди като Богданов, веднага минава в графата гей.
 Laughing
ние претенции нямаме,но когато някой има претенции и самочувствие на харесван мъж е хубаво поне малко покритие да има  Wink
пък той пак може да си е харесван от недовиждащи селски моми ,но това не го прави особено оборотен все пак  Laughing

Aaa, спирам да ви чета, почвате да ме комплексирате! Не задължително да е импотентност, може да е обратното- хиперсексуалност! А може и просто да не са оценени подобаващо от женското съсловие, какъвто несъмнено е  случая с Цецко!
от хиперсексуалност малко жени бягат,така че едва ли е това причината при Цецко  Laughing пък и нека сме честни колко от вас го виждат като жребец  Mr. Green

# 2 861
мисията явно е Киро да носи брадата и на 24 часа ББ ще им дава всичко, което поискат

# 2 862
Благодаря ти Мари   bouquet

Стана ми Интересно какво е казала Ирена.  Laughing
И интересно, че не са го излъчили.

# 2 863
  • София

На коя минута да гледам,че един час ми е много.

# 2 864

На коя минута да гледам,че един час ми е много.

тука накрая след 39 мин

https://drive.google.com/file/d/0B8Hhe961Rmafd1hsamVhWUIybVk/view

Общи условия

Активация на акаунт