Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 109 834
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 465
Не разбирам защо го превъзнасяте толкова много този господин, познат ни като Мишката Thinking Не го знам дори как изглежда или какъв е. Вероятно е едър, но това не го прави нещо повече от когото и да е. Вярно, Богданов се спече още по време на разговора между мишката и приятелката му ама все пак ...

Иначе ми хареса как Никита им го рече "Не искаме да делим с вас!" Simple Smile Евала, че е толкова откровена, но все пак ме дразни външния й вид. Между другото е била доста красива преди. Жалко, че така се е окепазила ...

# 466
  • София
Цецо продължава да копае под себе си!Всеки го мисли, но си трае.Грешно реши,че е добре да се прави на искрен.

# 467
"Аз кога съм ял шоколад, тя е играла на ластик пред блока"
 Joy  Joy  Joy

# 468
Симпатизирам на Никита, независимо, че начинът по който изглежда е потресаващ, и то не заради татусите.

И аз.

А Цветелин, какво се опитва да прави в момента, да настройва публиката срещу нея ли  newsm78 ?

# 469
Айдеее, ма много късно почнаха с "нищо не прави", "не бели картофи" и не чисти.
Ех, какви хигиенистки имаше навремето.

# 470
гласчето му на мишлето си беше....като на мишле Simple Smile Някак не отива на физиката.
Но трябва да го видим на живо все пак

# 471

хахах
да   Mr. Green

# 472
Този Цветелин ли е какъв е...какво уважение изисква? С какво си го е заслужил? С мъжкото си поведение ли? Чак такъв простак не очаквах, че е... да излиза тая вечер и всички да мирясат.

# 473
Как ли се чувства Николина,като гледа какъв скандал спретна?Беше гадно това.

# 474
кефи се , какво друго - то това беше и целта

# 475
Как ли се чувства Николина,като гледа какъв скандал спретна?Беше гадно това.
Предполагам, че е доволна, доносниците са така. Тя нали каза, че искала да се види какво правят.

# 476
Ааа видяхме и другите девойки и мъжкари как чистят днес ... Едната нарече мопа за под "метла, по която полепват боклуците, но не мете", другата се задъха след смяната на два горни чаршафа, 4 калъфки и два долни, а Кирил (ако не му бъркам името) така забърса тези огледала, че съм на 100% сигурна, че вече не се вижда нищо на тях ... Mr. Green

# 477
Никита много ги настъпа! А Цецо е толкоз тъп,та дрънка! ooooh!
Харесвам Никита! Peace

# 478
Аргументите на Цецко са страшни - "не можеш да ми говориш, виж на кво приличаш, на кво си се направила"  Joy  Joy

# 479
Тя Николинка гледа и тя май да се присламчи към групичката на "мъжкарите"...жалко. Как външния вид на един човек лъже...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт