Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 109 842
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 480
  • through the wormhole
Лъсна "уважението" на Цурко към жените. Много е безпомощен вече горкият. Даже и Киро беше потресен от обидите му.

# 481
най-после нещо хубаво

# 482
Интересно ми е дали ако гаджето на Никита влезе в къщата дали Цуци ще е толкова смел Joy

# 483
Айдеее, ма много късно почнаха с "нищо не прави", "не бели картофи" и не чисти.
Ех, какви хигиенистки имаше навремето.
Ааа видяхме и другите девойки и мъжкари как чистят днес ... Едната нарече мопа за под "метла, по която полепват боклуците, но не мете", другата се задъха след смяната на два горни чаршафа, 4 калъфки и два долни, а Кирил (ако не му бъркам името) така забърса тези огледала, че съм на 100% сигурна, че вече не се вижда нищо на тях ... Mr. Green
Имат нужда от лагер-сбор с Кали и Вочето, няма да чистят лиии...
Никита е спасена, това ме радва. Предполагам, че ина нея ще извадят някакви гадни черти скоро, но засега тя ми е единственият човек, който заявява характер там, без да се страхува от някакви смешни авторитети...

# 484
Нещо съм изпуснала. Къде е Пламен барманът? Не беше ли номиниран?

# 485
Ее, Никита е спасена!
Пламен е пострадал при мисия и му отменят номинацията.

# 486

не го очаквах

# 487
  • София
Най-кофти е, че нищо не зависи от публиката и този динамичен /в развитие!/ ПРОСТАК - Цеци, ще СИ го оставят, за да има драма /евентуално/ между Илиан, Фитнес-Звяра и Цецко "МЪЖКОТО"...  Rolling Eyes

А онази Николинка, е толкова "низка топка" /цитирам Цецко Wink / че не заслужава да бъде коментирана...  ooooh! ooooh! ooooh!

# 488
Какво е правил мъжът на Аня Пенчева,че ми стана интересно newsm78

# 489
Николинка и Катя според мен най-много се изложиха от жените - не че често ги гледаме, но влезнат ли в кадър доказват какви селски пръчки са...

# 490

удари се при мисия след обяд и е в болница

# 491
  • София
тая пък, Никита, хем казва, че се харесва, хем реве, че други не я харесвали! То е ясно, че няма да каже "ами, сгафих с тези операции и корекции, обаче трябва да свикна да се гледам в огледалото и дори да се смятам за красива". Ще-неще, се харесва и приема позицията колко се харесва, иначе ще трябва да си признае, а връщане назад няма.

# 492
Николинка и Катя според мен най-много се изложиха от жените - не че често ги гледаме, но влезнат ли в кадър доказват какви селски пръчки са...
Мхм! smile3521

# 493
  • София
Пострадал,с извадено рамо, в болница, под наблюдение.Изпадна от елиминациите.

# 494
  • IT
Какво е правил мъжът на Аня Пенчева,че ми стана интересно newsm78
Като се караше с Ивайла Бакалова дойде и я изкара от къщата

Общи условия

Активация на акаунт