Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 112 882
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 720
И пак се сетих за бройката- 14 ! Защо влязоха  само13 newsm78
Още преди шоуто ли е направен сценарий и пазеха място за Илиан newsm78

Изглежда наистина нагласена работа Crossing Arms

# 721
  • Телиш/Плевен
А, добре, не знаех, че вече е обсъждан. Peace Реших да пиша в темата, защото просто мъжът ми остана доста учуден, че точно той е любимият на Анита и се чудеше какво ли се е случило с този, Ляката, както е бил известен едно време.
И аз бях учудена, но какво да се прави...
то в елктронните "медии" може да пише, че е сериен убиец, в други, че е света вода ненапита...
Именно. Затова и коментарите тук бяха на двата полюса.
А истината може би е някъде по средата, само че ние няма как да я знаем. Знаят я само определен кръг хора, които едва ли биха писали точно тук. Затова и не виждам какво да коментираме, след като не сме напълно наясно с всичко.

Дали ще пуснат живо излъчване утре? newsm78

# 722

Още колко пъти ще пуснеш едно и също мнение?

Whistling Помислих, че ми става нещо.  ooooh! Не била в мене грешката!  Praynig

# 723
И пак се сетих за бройката- 14 ! Защо влязоха  само13 newsm78
Още преди шоуто ли е направен сценарий и пазеха място за Илиан newsm78

Изглежда наистина нагласена работа Crossing Arms

Не, нищо нагласено няма в ББ  Naughty

# 724
Минчо Празников е марка, авторитет, а Никол е една фръцла, която чете каквото са й написали на аутокюто.
Фъфлеща фръцла Heart Eyes .

Мне, Николчето не фъфли Naughty, фъфли Минчо, ама той не е фръцла и не му отиват високи токчета ...  Laughing Хора, всяко нещо с времето си. Пробваха го Празников тук-там - ми не става вече.
Авторитет може да е бил навремето, ама не е е нужно до преклонна възраст да е в ефир, щото е професионалист.  Изобщо има ли смисъл дипломиран метеоролог да чете прогнозите - не е ли съвсем достатъчно човекът да е грамотен, с приятен глас и разбираема дикция? Thinking

# 725
Сега да попитам,че ме разбрах -фолк певицара Лиана  ...е от предния Биг Брафър и е била приятелка на Боби ръгбиста?

# 726
  • София
Минчо Празников го знаят и децата,ь не можеш да го сбъркаш и интонацията с която говори дори са му запазена марка, а тази е от ден до пладне. Такива като нея колкото щеш, добре че влезе в единия ББ, че да й изгрее звездата временно и после пак да залезе. Единственото, което направи е, че си хвана богат любовник.

# 727
Сега да попитам,че ме разбрах -фолк певицара Лиана  ...е от предния Биг Брафър и е била приятелка на Боби ръгбиста?
Joy Joy Пробвай пак!
Звездата на Никол,може и да е изгряла с влизането й в ББ,но определено още не е залязла.Момичето се представи изключително добре в къщата.Възпитана,интелигентна,честна,учтива,уравновесена,уважителна..Рядкост!
 Peace

# 728
Не, тя беше във Вип Брадъра. Лиляна беше гадже с ръгбиста от ББ 3. Те там се загаджиха.

# 729
Скрит текст:
Известна синоптичка, доайен на науката метеорология в България. Тя и Минчо Празников са легенди в тази област. Искрено ме учудва невежеството ти!

Ами няма нищо за чудене миличка. Не гледам ТВ от 8 години. И няма как да знам по коя телевизия кой се изявява като синя птичка. Жалко, че това за теб е от такова значение. Така че преди да мяташ разни епитети на хора, които не познаваш е хубаво да раздвижиш мозъчето и да отговориш като културен човек, ако си такава де  Peace

А, такааа ...  сега Педерал-ка е на ход  Joy   

Ама Елора как така не гледаш ТВ?  Shocked  Laughing  Хич, изобщо и съвсем, ама правиш изключение само за ББ ли?  Wink

Ауу, мъж ли е?  Joy  Embarassed Поднасям извинения тогава. Хич не съм видяла

Ми не гледам тв. Не пускам телевизора. Само определени предавания, но тях си ги тегля от нета - Господарите, Комиците и Х фактор, чат пат и ББ. Спестявам си време от глупавите реклами и гледам когато си поискам това, което ме интересува. 10 минути търсих дистанционното  Grinning

# 730
Минчо Празников е марка, авторитет, а Никол е една фръцла, която чете каквото са й написали на аутокюто.

Сега ако някой ми каже, че и Цецко не е бизнесмен от ранга на Дилянчо или Домусчиев, ще се попитам в какъв илюзорен свят живея аз?!?  Shocked

И искам да се извиня на всеки, който съм засегнал в темата! Но както вече споменаха някои колеги, научете се да четете между редовете! Когато някой каже, че Николчето не е точно синоптичка, то аз ще кажа същото, но с маааалко по-различен начин на изразяване! Често този начин е по-запомнящ се от десетки празни изречения!

И да- мъж съм, да не кажа мъжкар...  Mr. Green

# 731
  • София
Лияна и Лиляна са две ралични лица.Лиляна е бившата на Боби, а Лияна фолк певица, бивша на Благой Джизъса (и братовчедка на Коцето) , дето ще се жени за една рускиня сега.

# 732
  • София
цецко много хляб има да яде, докато смали дистанцията с Делянчо. Като за начало трябва да си намери майка като тази на Делянчо. Къде в А група!

# 733
Като за начало трябва да си намери майка като тази на Делянчо. Къде в А група!

Joy
Цецо е мъжкар, той сам се бори. Много моля!  Crossing Arms

# 734
Лияна и Лиляна са две ралични лица.Лиляна е бившата на Боби, а Лияна фолк певица, бивша на Благой Джизъса (и братовчедка на Коцето) , дето ще се жени за една рускиня сега.
Кой се жени за рускиня сега,че се обърках?Лияна ли? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт