Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 112 771
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Аз ги слушам, но трудно разбирам какво говорят.А днес дори не ги слушах,че си гледах филм.

# 931
Да, те някои се възмутиха и че Братухчев казал, че "който имал внуци, да си ги гледа", пък то се оказа, че Николина го е казала.
Сега се възмутиха, че Ирена правила цигански изпълнения и казала на Силвия, че нея Господ я е осъдил, а не се възмутиха, че няма и минута преди това Силвия каза, че Господ гледал и затова едва ли не  Пламен е претърпял инцидент.
За мен и двете изказвания за еднакво грозни и недопустими, но това е друга тема. Вероятно на друг му се струва грозно само изказването на Ирена, щом за Силвия нищо не се спомена.
Но все пак нека се пресъздават ситуациите и разговорите обективно, а  не избирателно  Peace

Богданов как уплашен иска да се скрие в изповедалнята.
Не разбрах защо изобщо го вкараха Илиян вътре, нямаше нужда. Wink
ooooh! Много глупаво същество. Много знае тя как мисли Господ.
Честно казано циганските изпълнения ги правят всички. Даже Силвия ми циганее повече.

А Мишката мислех, че влиза да се разбере с Анита уж. Нали това каза. А веднага почна със заплахите. Явно му е по-важно да се направи на велик, а не да се изясни с жената,която уж обичал.

Аз също фаворити нямам и никого не харесвам напълно. Симпатии имам към Ирена, Никита и Пламен.

# 932
  • София
А за преди малко - гледах живото. Силвия каза, че Господ гледал и затова инцидентът се случил на Пламен. От там Аделина и Ирена се ядосаха и се скараха. Колко трябва да е тъпа Силвия, че да се изцепи, че Пламен, едва ли не, си го заслужавал. Че той Господ си знаел работата  ooooh! Можело да се случи на всеки, едва ли е случайно, че се случило точно на него  Crossing Arms ooooh!

Точно тези думи, и вчера ги чух на живото, до докато обядваха ориз и пържени филии.Мисля, че пак тя го каза.Камерата се беше съсредоточила в мъжкаря Цецо, който обиждаше Никита, и се чу само женски глас. Но Силвето, като цяло, е много посредствена, горкичката. Както се разправяше с Ирена и се правеше на важна, след малко отиде и легна до Катя и се хилеше като зелка, незнайно защо? newsm78

# 933
  • София
Алиска, едва ли някой иска умишлено да заблуждава другите с цел да защити и представи своя фаворит в по-добра светлина...всъщност, едва ли някой има фаворит  Simple Smile Просто в бързината не всичко се чува ясно, за да се разбере кой какво казва пък и всеки си избира дали да се довери на лайф коментаторите.
Имаме си и Мари, на която отново благодаря   bouquet

newsm53  

Качих видеото..в момента се обработва, но ако на някой не му се чака, може да си го изтегли

ЕТО ЛИНК https://drive.google.com/file/d/0B0KLMg7g8YrWMFlrYWo0bnJJeWc/view?usp=sharing

на 30-та минута започва разправията със Силвия

Последна редакция: вт, 01 сеп 2015, 15:08 от Mari_Mar

# 934
Ех, Мари, какво злато си ни ти  Hug

# 935
Алиска, едва ли някой иска умишлено да заблуждава другите с цел да защити и представи своя фаворит в по-добра светлина...всъщност, едва ли някой има фаворит 

Точно това влизам да кажа. Тъй като аз спорех за внуците  Laughing
Не бях чувала този израз и ми стана смешен.
Нямах за намерение да обвинявам Братухчев.
Но в интерес на истината след като Николина казва: "Който има внуци да си ги гледа.",
Братухчев е съгласен и казва: "Никой не е длъжен да им ги гледа внуците."
Мисля, че е ясна и неговата позиция.
Не симпатизирам на никой в този сезон. Гледам за забавление.

# 936

Не симпатизирам на никой в този сезон. Гледам за забавление.

Какво забавление, това е сериозно предаване, я се стегни  tooth

# 937
ИМА ЖИВО

# 938
Кирил обясняваше колко бил гладен... отново

# 939
Горкия Кирчо, все гладен, все ненаяден  Tired

# 940

мерси за алармата

интересно е

# 941
Е когато почна Киро говореше. Не мога да знам кога ще реши да млъкне  Laughing

# 942
Е когато почна Киро говореше. Не мога да знам кога ще реши да млъкне  Laughing

майтап    Mr. Green

# 943
Е голямо живо, голямо нещо  Flutter

# 944
Казаха им, че могат да излязат на двора, но не могат да влизат в новото помещение, изградено там и го спряха.

Общи условия

Активация на акаунт