Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 107 611
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 45
Дали ще се получи шоуто, да му мислят авторите му. Аз не искам децата ми да вземат пример за поведение от цецовци и оня, как се казваше, неговия шут...

а от кой от участниците в този сезон искаш децата ти да взимат пример?  Simple Smile

# 46

Аз от вътре не знам от кого може да се вземе пример....май само от богатите организатори  Joy Joy Joy

# 47
Току-що осъзнах, че дори не знам коя е тази Екатерина Mr. Green Погледнах й визитката - амиии крайно глуповата ми се вижда от нея. Тази Николина също не съм я виждала ама то и толкова съм гледала явно щом вече две лица са ми непознати Mr. Green
Харесвам Ирена. Харесва ми, защото се е отделила от стадото и е станала човек - с образование, със знания, с визия, с мечти и цели. Но категорично не харесвам постоянното й мрънкане и натякване, че е от ромски произход Naughty
Никита, Силвия и Братухчев са ми гнусни. Буквално ми се преобръща стомаха щом ги видя. А последния сравнявам и с плужек заради начина, по който изложи жена си в ефира на предаването. Все пак ако не се беше правил на интересен в интервюто преди предаването и не беше споменал този факт, едва ли някой от някъде щеше да разбере. Щом няма уважение към собствената си жена и го доказва по подобен гнусен начин, то той не заслужава нито парите, нито славата, нито нищо ...
Бармана Пламен - ей сега ще си променя вота и ще го добавя в него, заедно с Братухчев. Този също почти не съм го виждала и не ми е направил някакво впечатление, а скучни и незабележими хора не искам да ми запълват времето. А Цецо нека постои. Забавлява ме начина, по който се излага. Само ме е яд, че всички го търпят сякаш са по-нисши от него и нямат капацитет за да го вкарат в миша дупка.
Оф, така като гледам май ми се иска всички да бъдат изгонени преди финала и да дадат наградата за благотворителност ...  ooooh!

# 48
  • София
ИМА ЖИВО

Скрит текст:
Така ли се пише, за да се види?  Laughing

# 49
Не знам Цецо с какво толкова е интересен, освен, че е проЗД, гласувах той да излиза, гаден ми е във всякакви направления. Гласувам и за бармана, много тихо кюта, а и ББ не го закачат изобщо Simple Smile, обаче не вярвам да излезе той, по-скоро Братухчев ще е аут.

# 50
ИМА ЖИВО

Скрит текст:
Така ли се пише, за да се види?  Laughing

ДА

Mr. Green

# 51
  • somewhere near the sea
Дали ще се получи шоуто, да му мислят авторите му. Аз не искам децата ми да вземат пример за поведение от цецовци и оня, как се казваше, неговия шут...

а от кой от участниците в този сезон искаш децата ти да взимат пример?  Simple Smile
Ами от никого Naughty Казах го предвид селекцията за изгонване. Но като прочетох за някойси джорджано, който щял да влиза и то във ВИП-а...., май ще запечатам телевизора.

# 52
Добре че е темата за да разбера кои са номинираните!  Mr. Green
В анкетата гласувах за Цветелин и Никита.  Peace

Този ББ можеше да го прескочат, най-добре да бяха минали на ВИП брадър.  Peace

# 53
Аделина обяснява как не е спряла да пуши дори и докато се е лекувала  ooooh!

# 54
От мен - Цецо и Братухчев Flutter

Не ми харесва списъка на номинираните, щеше ми се Богданов да го изгонят, ама няма...
Цецо не знам дали стратегически не дръпна към заигравка с Катя, за да стане "интересен", но продължава да ми е неприятен. Особено на фона до Катя изглежда доста възрастен, а на мен такива комбинации с разлика в годините над 10, пък даже 15, хииич не ми харесват.

Никита се показва психически стабилна, има мнение, има силата да го изрази, да защити позицията си. Четох й фейса - също има попадения, не публикува само къде е хапвала, ами и свои размисли. Вече някак почнах да игнорирам външния й вид. Беше много сладка с щипките за пране в косата. Почвам да си мисля, че се загрозява нарочно, но трябва някой психолог да разнищи защо. Аз не го проумявам.

# 55
  • София
Цветелин и Братухчев.
Цветелин ми е изключително противен с поведението си, а Братухчев се изчерпа, то не че е имало и той какво да покаже, ама тарикати на дребно аре няма нужда.

# 56
  • sofia
Булката на Цецо се щури: Нямаме чаршав бе, брат! hahaha
Раздали са им чисто спалено бельо.

# 57
  • София
На Кирил татуировките са много грозни. Особено тази с червените женски устни.

# 58
Силвето смени едни чаршафи (и то с чужда помощ) и веднага отвори устата запъхтяна, сякаш е бягала в маратон hahaha
Между другото току-що разбрах, че туй синьото чудо не било моп за под, а метла ... Леле, колко заблудена съм била до сега Mr. Green

# 59
Аделина обяснява как не е спряла да пуши дори и докато се е лекувала  ooooh!

Браво на нея, похвално.  Stop

Общи условия

Активация на акаунт