Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 112 895
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 690
Ирена е*аси наглата скача от радост и прегръща Братухчев  smile3556 Съвземи се малко. Да не мисли, че е спечелила от националната лотария каква е тая радост Crossing Arms

# 691
Не, че ми харесва Илиян , но явно не е сериен изнасилвач.
Просто съвпадение на имената.

# 692
  • София
Буруджиева е доцент по политически и доктор на философските науки. Преподава политология в няколко български университета, [3], сред които Софийски и Нов български университет. Завършва Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и специализира политически комуникации и политически мениджмънт във Франция и Белгия.
Аха, мерси  Close Далечни за мен науки.
Хора, стана ми жал за жената на Братухчев. Той, че е път е пън, ама жената я пекоха на бавен огън и я въртяха на шиш.
Аделина я наблюдавах в коментарите, бах ти хитрата лисица. Искам да е следващата изгонена!

# 693
Богданов сега ще се кротне и няма да го номинират Outta Joint

# 694
Еха. За пръв път изгониха и двамата, които пожелах.
Богданов се държи, като обладан и изоставен, а онези тричките, като вдовиците в бяло. Дали са се наговорили и трите да са предрешени в бяло  Mr. Green цвят на непорочност и невинност  Laughing
Изгониха един нацепен батка, че да вкарат друг. Бе много маймунска му е черепната конструкция на мишката бе... ега ти полегатият фронтален дял, присъщ за приматите.
Сестрата на Ирена е много противна, писклива, без аргументи...Единственото, което ме накефи е как наа*а "господин Иван и приятелката му"  Mr. Green ама и Павел шопара е супер гнусно същество.
И мадам Буруджиева и тя, за каква се мисли. Издразни ме, като изкоментира как писала тройка на една студентка. По какво и къде преподава мадам БСП, някой ще ми каже ли?
Буруджиева е доцент по политически и доктор на философските науки. Преподава политология в няколко български университета, [3], сред които Софийски и Нов български университет. Завършва Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и специализира политически комуникации и политически мениджмънт във Франция и Белгия.

Спомних ,че тиражираха някакъв скандал в пресата - нарекла цървул депутата Кирил Добрев от БСП или баща му newsm78

# 695
Я, Николчето сега казва прогнозата - кога смогна да се прибереш от Нови хан бе мацко?  Laughing

Винаги, винаги, винаги в това шоу (а и в живота Wink) жените инстинктивно (и безмозъчно) се опитват да елиминират другите жени и така разчистват пътя на някой мъж, който кротко си дреме през цялото време и накрая си тръгва с наградата.  Confused
Фактът, че сега издухаха двама от "силния" пол,  първо ме зарадва, но сега ме озадачава - ми, не - не  е нормално newsm78 -  май наистина подставено лице ще  спечели.  Rolling Eyes  май натам отиват нещата.

# 696
Ромката (оф, не й запомних името, а не ми се влиза в сайта на ББ да видя как беше) по-рано днес каза, че излиза доброволно 5мин. след Цецко ... Какво стана? Май й мина мерака Mr. Green

# 697
  • София
В кВи, филми се Вкарахте newsm78 newsm78 newsm78 Сериен изнасилвач....глупости! Стига де! Не вярвам, на тези от Нова, толкова да им е изветрел мозъка, да го вкарат Мишката, без да го проучат!
Според мен, Мишето беше ядосан, че дон Цеци излезе, и няма да имат възможността да се изяснят, кой е по висока топка! Mr. Green Искам да видя Анито, как ще се ококори като го види?! Joy Joy Joy И дали, ще спретнат един "тантричен секс" . Може, и Боги да го понаучат на туй-онуй! Joy Joy Joy

# 698
Ромката (оф, не й запомних името, а не ми се влиза в сайта на ББ да видя как беше) по-рано днес каза, че излиза доброволно 5мин. след Цецко ... Какво стана? Май й мина мерака Mr. Green

Те ще се изредят всички да се правят, че искат да излизат.  ooooh!

# 699
Гледах отново видеото със сестрата.
Смятам, че тя е виновна за скандала. Шопара в началото не говореше на нея и тя наистина невъзпитано го прекъсна. Но и той се държа просташки.

А коя е тази Никол?

# 700
  • София
Гледах отново видеото със сестрата.
Смятам, че тя е виновна за скандала. Шопара в началото не говореше на нея и тя наистина невъзпитано го прекъсна. Но и той се държа просташки.

А коя е тази Никол?
Синоптичката от Нова.

# 701
Аз в цялата патаклама не разбрах откъде сестрата на Ирена познава приятелката на Иван. Чух, че я видяла в бар да танцува, но не разбрах откъде знае, че е неговата приятелка.

# 702
  • BG
Аз в цялата патаклама не разбрах откъде сестрата на Ирена познава приятелката на Иван. Чух, че я видяла в бар да танцува, но не разбрах откъде знае, че е неговата приятелка.
Това е интересен въпрос, накрая ще излезе, че всички се познават.

# 703
Известна синоптичка, доайен на науката метеорология в България. Тя и Минчо Празников са легенди в тази област. Искрено ме учудва невежеството ти!

май наистина подставено лице ще  спечели.  Rolling Eyes  май натам отиват нещата.
Не вярвам да допуснат такъв прецедент! Неее...

# 704
  • Ямбол
... Искрено ме учудва невежеството ти!

И мен.

Общи условия

Активация на акаунт