Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 112 697
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 855
ама с Пламен трябва да са 10, сега ги броих
дали ще се върне   Shocked
Ся като каза Пламен се сетих, че на предаването снощи Кънчев каза, че ще ни държи в течение за него през предаването и повече нищо не каза  ooooh!

# 856
Колко сте изписали..... Simple Smile
Радвам се, че махната тъпака и смотаняка, точно както бях гласувала.

# 857
Гледах предаването. Цецо беше леко насран. Това не бил той  Joy
От зор да се направи на интересен на публиката, той направи точно обратното.
Тъпо беше твърдението му относно държанието към Никита. Държал се така, защото не и харесвал външния вид  ooooh! Чакай малко бре, никой не го кара да спи или да се жени за нея. Тук става въпрос за елементарна култура. Какво прави тя с тялото си е нейна работа. И на мен не ми харесва, но ако бях там бих общувала с нея.
Той каза също относно Силвия, че и казал, че не я харесва и да спре. Но това не го излъчили. Не се учудвам. Редно е да се излъчва всичко.
Трябваше да му покажат и скандала с Ирена като си опаковаха багажа.

# 858
Еее Анита ме отказа от кенчетата, а толкова да ги харесвам  Embarassed

Държал се така, защото не и харесвал външния вид  :ooooh
Като не може да измисли истинска причина, какво да каже  Mr. Green

# 859

Той е типичната мутра от вицовете. Тъп, та дрънка. Не може да се изразява на елементарно ниво. И затова всъщност прибягва до глупави обиди.
Не може да отговори на обикновени въпроси. Може и да е завършил гимназия, но е ясно колко е учил. Познавам хора само със средно, но това не ги спира и четат. Могат да говорят по-добре от някой висшист. Дядо ми /Бог да го прости/ беше завършил само 4-ти клас, но не спираше да купува книги и да чете всяка вечер. Обикновен човек от село си беше, по цял ден на двора или на полето, но като седнеш да говориш с него ще си кажеш, че има 2 висши.

# 860
  • Варна

Той е типичната мутра от вицовете. Тъп, та дрънка. Не може да се изразява на елементарно ниво. И затова всъщност прибягва до глупави обиди.
Не може да отговори на обикновени въпроси. Може и да е завършил гимназия, но е ясно колко е учил. Познавам хора само със средно, но това не ги спира и четат. Могат да говорят по-добре от някой висшист. Дядо ми /Бог да го прости/ беше завършил само 4-ти клас, но не спираше да купува книги и да чете всяка вечер. Обикновен човек от село си беше, по цял ден на двора или на полето, но като седнеш да говориш с него ще си кажеш, че има 2 висши.

Спортно училище е завършил Цецо. Това обяснява много неща.

# 861
Ето защо всички са му ниска топка,човекът се изразява с професионална терминология  Mr. Green

# 862
Не е въпроса до спортното училище. Още не мога да забравя когато го питаха Цури "Какави качества трябва да има жената до теб" И забиващия отговор "Жената до мен трябва да има качества". Рече и отсече, няма тън-мън  Laughing
Сега какво ми спряха разговора, за да ми дават Боги как тъгува по Цури  #2gunfire

# 863
Не е въпроса до спортното училище. Още не мога да забравя когато го питаха Цури "Какави качества трябва да има жената до теб" И забиващия отговор "Жената до мен трябва да има качества". Рече и отсече, няма тън-мън  Laughing
Сега какво ми спряха разговора, за да ми дават Боги как тъгува по Цури  #2gunfire

Joy

Някой да му подари речник на момчето  Joy

Има живо. Никита седи и си мачка устните.

# 864
Ми те мълчат, не си говорят много.

# 865
Цецо е абсолютна стихия
до някъде го харесвах, защото имам много приятели овни и направо сякаш тях гледам - с рогата напред непрекъснато
но докато при тях овенското е около 50-60 % и има компенсиращи черти, при Цецо беше непрекъснато на 200...  Mr. Green

# 866
Че кой ще посмее даму го подари този речник като никой не му е на нивото на Дон Цеци,всички имат много хляб да ядат докато го стигнат  bowuu

# 867
И аз имам приятел Овен, много добър приятел. Никога не бих живяла с него, ужасен е, като се запъне....
Обаче не е проЗд като Цецо, то това не се търпи.

# 868
  • София

Някой ако има или намери клипа където Цецо е при Гала нека го даде. Нищо не намирам.

От канала на Мари, търсих вчерашното живо от къщатаи видях, че го е качила.

Ами аз и онова вчерашното дългото видео от ЖИВОТО, го качих снощи, но ми пише че още се обработва  ooooh!

затова го качих в Гугъл диск, там поне се качи нормално и може да се гледа вече, но едва ли ще ви е интересно, след като Цецо вече не в играта.

https://drive.google.com/file/d/0B0KLMg7g8YrWSmZXczBlNmwwdlk/view?usp=sharing

# 869
да, да
прекалено овенест е, определено
имах и бивша шефка...е нема таково животно..

Общи условия

Активация на акаунт