Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 112 673
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 990
  • гр. Шумен
Ненавиждам хора като Илиян, мега противни са ми. А Анита.....не знам защо си го причинява този.
Защото е материално момиче.

# 991
Зизу, ако тези хора се държат по описания от теб начин, нямаше да са вътре Wink
То е ясно, просто не разбирам как може да се излагат така пред цяла България заради няколко лева newsm78 А при все, че самия Мишок говореше за това как Анита го е изложила и как се срамувал да излиза ...

# 992
  • sofia
След днескашното предаване искам да отида да го питам, дали той сам се излага или Анита го излага.  ooooh!
ПА ходи го питай, ама може да те набие, знам ли  Joy
Особено, ако си майка с дете! Той такива най- предпочита за спаринг!
Явно не знае за БГ Мама, иначе да ни е разметал! Joy

# 993
След днескашното предаване искам да отида да го питам, дали той сам се излага или Анита го излага.  ooooh!
ПА ходи го питай, ама може да те набие, знам ли  Joy
Особено, ако си майка с дете! Той такива най- предпочита за спаринг!
Явно не знае за БГ Мама, иначе да ни е разметал! Joy
Направо ще ни "кърти"  hahaha

# 994
Шшшшт, може да чете, страх ме е  Crazy

# 995
Вижте Ади какво е правила с бебето си.  ooooh!

http://vbox7.com/play:2f17410271

Не знам, за мен това не е майка.

smile3505
Има едно "по-добро" как е карала Коледа с бебето  ето го
newsm09

А смятах, че тази е малко по-нормална  hahaha

Между другото сега гледах рекламата за довечера ... Еее, Пламен се оказа по-страхлив и от жена, бе ooooh!

# 996
Шшшшт, може да чете, страх ме е  Crazy

Че той може ли?
А, пардон, даже може и да пише.

# 997
  • sofia
 Аз разбирам Аделина. Млада алкохоличка. Но бива ли да разказва за извращенията си? Сьщите тези нейни деца гледат и едва ли им е драго. Чудно ми е и защо, по дяволите, подобна хм...жена,  е родила 4 (?) ?!?

# 998
Като слушам май е едно и също бебе. И в двата разказа разправя, че е на 21. Учудена съм как това дете изобщо е с всичкия си, камо ли да завърши някакво образование  Tired

# 999
  • through the wormhole
Сега гледам вчерашното живо, за което благодаря на Мари  bouquet  Убиха се да плюят Пламен за изваденото рамо, сякаш нещо ги засяга. Имам чувството, че Цурко направо му завижда. Mr. Green Ако му се беше случило на него, щяха да го провъзгласят за герой, че на всичко бил готов за мисията. Мненията за и против на подобни индивиди явно се формират на база на кого какво му се случва-ако е от нашите-може, ако не е от нашите-в никъв случай Naughty А сега, след като го изкараха със сигурност се пука от яд, щото щеше да е спасен иначе. Mr. Green

# 1 000
Като слушам май е едно и също бебе. И в двата разказа разправя, че е на 21. Учудена съм как това дете изобщо е с всичкия си, камо ли да завърши някакво образование  Tired

Има един лаф: децата ни оцеляват въпреки нас. Важи с пълна сила за случая.

# 1 001
Вижте Ади какво е правила с бебето си.  ooooh!

http://vbox7.com/play:2f17410271

Не знам, за мен това не е майка.

smile3505
Има едно "по-добро" как е карала Коледа с бебето  ето го
newsm09

А смятах, че тази е малко по-нормална  hahaha

Между другото сега гледах рекламата за довечера ... Еее, Пламен се оказа по-страхлив и от жена, бе ooooh!

Oще от ден 1 имам предчувствие за всички. Както се вижда, няма ни един нормален.

# 1 002
ВБ започва на 13.09.  Shocked Този много кратък  Shocked . Нали 40 дни щеше да бъде уж.

# 1 003

Ама душичка е разбира се. Как иначе е станал сутеньор?

Само един истински сърцат алфа мъжкар може да бъде сутеньор. Трябва да има много любов към жените.  Mr. Green

# 1 004
  • гр. Шумен
ВБ започва на 13.09.  Shocked Този много кратък  Shocked . Нали 40 дни щеше да бъде уж.
В началото на този Брадър говореха, че известно време обикновените ще се омешат с виповете. Пък и настоящите брадъри са в къщата на миналогодишния соц, виповете ще ги вкарат в лукса  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт