Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 112 667
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София

Няма такова нещо.  Grinning Виж как ласкаво се изказвам за Дон Цеци Плюнката Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ох,добре,че се зачетох тук ,че да разбера какво става от гледалите живото   Crazy
Досега бях в тотална заблуда  doh и мислех Ади за горе долу нормална спрямо останалите ,след тези толкова "весели " случки ,които е споделила,направо съм в потрес и ми се иска и аз да я раздрусам така,както обяснява,че е друсала бебето  ooooh!
А, това за друсането и аз го гледах. С каква физиономия, имитираше друсането! smile3555

# 1 021
  • Варна

Да, заканил му се, У Фейсбук. Боби е в Швеция.

# 1 022
  • Варна
И аз май нещо не съм  в час- на колко години е Анита, че има 20-годишна връзка с този  Shocked

Според профила в ББ е на 33.

# 1 023
ВБ започва на 13.09.  Shocked Този много кратък  Shocked . Нали 40 дни щеше да бъде уж.
В началото на този Брадър говореха, че известно време обикновените ще се омешат с виповете. Пък и настоящите брадъри са в къщата на миналогодишния соц, виповете ще ги вкарат в лукса  Twisted Evil
Ее, то ще бъде забавно, поне се надявам, де Praynig . hahaha
Анита май е на 36г.

# 1 024
Вижте Ади какво е правила с бебето си.  ooooh!

http://vbox7.com/play:2f17410271

Не знам, за мен това не е майка.

smile3505
Има едно "по-добро" как е карала Коледа с бебето  ето го

Струва ми се, че се шегува Laughing .

# 1 025
е няма такова изражение

Laughing Laughing Laughing

# 1 026
И аз май нещо не съм  в час- на колко години е Анита, че има 20-годишна връзка с този  Shocked

Според профила в ББ е на 33.

явно на 13 е изпълнила мечтата си да стане мутреска

# 1 027
Не, няма  Joy А, стори ми се, че и очите са й пипани, клепачите, опитвали са се са ги повдигат.  Crazy

# 1 028
Не, няма  Joy А, стори ми се, че и очите са й пипани, клепачите, опитвали са се са ги повдигат.  Crazy

това сигурно ще е новият десктоп на Цецо   Mr. Green

# 1 029
е няма такова изражение

Laughing Laughing Laughing

е няма,вие представяте ли си колко ѝ е трудно да направи каквото и да било изражение и мимика  Laughing

# 1 030
За какви години какво изключване се говори в първия клип (до 40тата секунда)? Да не би Аделина, да не си е гледала сина с години  newsm78

# 1 031
опааа,видехте ли сега ,настъпихте дявола по опашката  newsm43

# 1 032
Алфа глутницата нахлу  Joy

# 1 033
  • София
На мен пък,Никита преди ме дразнеше и изражението и, и татуировките. Бяха ми грозни и страшни. Но сега, взе да ми е симпатична. Много повече, отколкото кухите лейки,Николина, Силвия и Катя. И трите, са олеле майко. Коя, от коя по елементарна, и като визия, и като поведение. Никита, поне показа държание и характер,повече,отколкото трите заедно на куп.Онези двете - русата и черната,ако не си беше тръгнал мъжкаря,  Дон Цеци Плюнката, сигурно щяха да се хванат за косите заради него   Joy Joy Joy

# 1 034
  • София

За тези от вас, които изпуснаха днес ЖИВОТО и обясненията на Богданов пред Анита, колко много и защо УВАЖАВА Илиян, оставям видеото.

и папката с други две видеа от живото

https://drive.google.com/folderview?id=0B0KLMg7g8YrWfktyNGctWlhx … g&usp=sharing

Общи условия

Активация на акаунт