Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 112 692
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 005
Вижте Ади какво е правила с бебето си.  ooooh!

http://vbox7.com/play:2f17410271

Не знам, за мен това не е майка.

smile3505
Има едно "по-добро" как е карала Коледа с бебето  ето го

Ади от бивш фаворит вече ми стана по - противна и от Цецо и Богданов.

# 1 006
  • София
Скрит текст:
Вижте Ади какво е правила с бебето си.  ooooh!

smile3505
Има едно "по-добро" как е карала Коледа с бебето   ето го

Не ми е била фаворит, но споделям мнението ти. Уж много болна, но не спря да дърпа цигарите.Даже вчера Цецо, в живото каза, че пак са я слагали на системи.Вика-"изпокапаха като круши".
Не ми се връзва някак болна, а не спря да пуши и пие. Днес пак разказваше, колко много и е любимо да пуши, и че като има по-малко от три цигари изпадала в ярост. И някак визуално, ми е не лицеприятна. Дори Никита, ми стана  по-симпатична напоследък.

# 1 007
Да, и мен започна да ме кефи Никита.

# 1 008

Тъпо беше твърдението му относно държанието към Никита. Държал се така, защото не и харесвал външния вид  ooooh! .
Щот па он гуем убавец,пфууу Joy

# 1 009
Аделина ми напомня за една преподавателка, където преподаваше така, че да очакваш всеки нейн час с нетърпение (чисто визуално). Може би за това не мога да я хейтвам толкова. А Никита ми направи впечатление, още когато се опъна на потниците. Харесва ми, как ги настъпва без да ги обижда грозно. Ирена също се опита да се опъне на Цурчо, но тя обиждаше. Поведението ѝ не прилягаше на човек, който твърди, че е интелигентен, начетен и прочее.

# 1 010
Влязъл амо за да заплаши пишман ромеото...
Ужас! Това изглежда като; "Виж колко съм важен, дори и в Къщата мога да проникна и да те заплаша пред цяла България"
Как може да толерират подобно поведение? Shocked
В едни по-западни страни, за много по-малки неща ББ вика в изповедалнята и предупреждава, при повторно нарушение излизаш от къщата. А тук ББ вкарва биячи.

Какво видяхме (досега) в този сезон? Агресия и простотия.

Супер и Фермата май него ден почва.  Simple Smile

С какво те спечели, че ти стана фаворит?

# 1 011

С какво те спечели, че ти стана фаворит?

В самото начало като влизаха с Николина си казах "вече ще имам фаворити", защото ми се видяха свестни, приятни и начетени, на фона на останалите вътре. След това си промених мнението.

Никога не е имало сезон на Брадъра, в който да нямам нито 1 фаворит. Сега обаче се случва. На Братухчев симпатизирах малко, но той излезе.
Сега който и да спечели ще ми е все тая. Може би Пламен, Никита, а дори и Кирчо няма да ме е яд ако спечелят, но другите...

Слаб, слаб сезон..

Последно знае ли се кой ще влиза във ВИП-а? Някой скоро беше дал линк, но на мен не ми се отвори.

# 1 012
Сега като гледам Мишлето, оценявам положителните качества на Цецо  Mr. Green и ми липсва леко  Rolling Eyes

# 1 013
Вижте Ади какво е правила с бебето си.  ooooh!

Малоумно, отвратително същество е тази Ади  #2gunfire. И този и клипа, в който обяснява за първата Коледа на бебчето ... нямам думи просто.

Ще пиша в страницата на "На Кафе" да вземат да я попитат като излезе, колко точно проста трябва да си, за да ги направиш тези работи, че и да ги разказваш после.

Все пак имам лека надежда, че е проста само дотам, че да излъже.  Praynig

# 1 014
Дори и да лъже, самия факт с каква гордост го разказва, ще кажеш, че кой знае какво е направила и е супер интересна. fight

# 1 015
  • Варна
http://stara-bulgaria.eu/?p=22542&oid=2624220

Истина или не,не мога да кажа Thinking

# 1 016
В самото начало като влизаха с Николина си казах "вече ще имам фаворити", защото ми се видяха свестни, приятни и начетени, на фона на останалите вътре.
Ясно, един вид от визитката. И на мен ми се видяха свестни някои в началото, ама ги чаках да се разкрият повечко.

Сега като гледам Мишлето, оценявам положителните качества на Цецо  Mr. Green и ми липсва леко  Rolling Eyes
Ниска топка ли искаш?  Laughing

# 1 017
Ох,добре,че се зачетох тук ,че да разбера какво става от гледалите живото   Crazy
Досега бях в тотална заблуда  doh и мислех Ади за горе долу нормална спрямо останалите ,след тези толкова "весели " случки ,които е споделила,направо съм в потрес и ми се иска и аз да я раздрусам така,както обяснява,че е друсала бебето  ooooh!

# 1 018

Ниска топка ли искаш?  Laughing

Няма такова нещо.  Grinning Виж как ласкаво се изказвам за Дон Цеци Плюнката  Joy

Дано да е истина.

# 1 019
И аз май нещо не съм  в час- на колко години е Анита, че има 20-годишна връзка с този  Shocked

Адски фалшива звучи, когато му се обяснява, толкова "купешки" думички излива, ужасно ме дразни.
С какво се занимава тя?

Р.Р. И за мен флиртуваше, просто ужасно я е страх  Confused

Общи условия

Активация на акаунт