Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 112 658
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Варна
Ама душичка е разбира се. Как иначе е станал сутеньор?
Tи как разбра че е сутенор????

От източници близки до него. Съмняваш ли се?

# 1 036

Лелеее, кой бил тук. Нищо лошо за Ани няма да кажа. Тя е изключителен адепт в дебрите на теологичната и еретична тематика. Сигурна съм, че ще помогне на прекрасния Илиян.

# 1 037
От източници близки до него.

ФБ?  Smile

# 1 038
    Mari_Mar, благодаря ти.

Уважавал го  hahaha Има си хас. Сменил е бельото  Joy

# 1 039
  tiptoe  аз....такова, напускам темата
 Grinning

Joy Joy Joy Joy

В интерес на истината Никита преди даже е била симпатична. Някой беше постнал стари снимки на нея с Боби в морето, много ми се видя хубавичка.

# 1 040
Внимавай, ще се видите личнИ  tooth 

# 1 041

Ама душичка е разбира се. Как иначе е станал сутеньор?

Само един истински сърцат алфа мъжкар може да бъде сутеньор. Трябва да има много любов към жените.  Mr. Green

Има - деветдесет процента от приятелите му във фейсбук са жени, между които е и Гергана Малкоданска - другата синоптичка на Нова, която също е от Плевен Wink.
Забелязах също Тервел Пулев и Анита Мейзер - освен жените май обича и животните - има куче и котка - кръстили я Копринка, ама се е оказало, че е  котарак.    Laughing

пп. Някой "алфа" се бъзика май.  Mr. Green

# 1 042
  • Телиш/Плевен
В интерес на истината Никита преди даже е била симпатична. Някой беше постнал стари снимки на нея с Боби в морето, много ми се видя хубавичка.
На същото мнение съм. Peace
И макар да изглежда потресаващо, започвам да й симпатизирам.

Богданов направо ме убива. Joy Голям мъжкар, голямо нещо. Joy Joy Joy Не, че реакцията му не беше очаквана, но въпреки това ми е много смешно.

# 1 043
Илиян влиза и заплашва, какво трябва да направи Богданов, за да бъде наречен мъжкар?

# 1 044
  • Варна
Илиян влиза и заплашва, какво трябва да направи Богданов, за да бъде наречен мъжкар?

Да нокаутира Илиян.

# 1 045
  • Телиш/Плевен
Да не тича веднага към изповедалнята най-малкото. Laughing
Да са се срещнали на улицата - разбирам да бяга, ама тук, където е в безопасност... Съжалявам, това за мен не е никакъв мъжкар. Освен, може би, само на приказки. Wink

# 1 046
  • Варна

Да са се срещнали на улицата - разбирам да бяга, ама тук, където е в безопасност... Съжалявам, това за мен не е никакъв мъжкар. Освен може би само на приказки. Wink

Не е в безопасност в Къщата, не стана ли ясно. Пък и тук става въпрос за обикновен здрав разум.

# 1 047
Да не тича веднага към изповедалнята най-малкото. Laughing
Да са се срещнали на улицата - разбирам да бяга, ама тук, където е в безопасност... Съжалявам, това за мен не е никакъв мъжкар. Освен, може би, само на приказки. Wink
Дори и на приказки не е "мъжкар".

# 1 048
Нямам търпение да видя влизането на мишката  Popcorn .

# 1 049
  • Варна
Дори и на приказки не е "мъжкар".

Не е. Той не е алфа, дори не е бета или омега. По-скоро гама, към които се причисляват женските.
Нали знаете в анимационните филмчета как до всеки злодей има едно същество, обикновено домашен любимец. Богданов е за тази роля.

Общи условия

Активация на акаунт