Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 687
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 260
Богданов не буди съжаление у мен. Някои мъже на неговата възраст учат, работят, развиват се. Той е от типа напиващи се/ друсащи се всяка нощ по дискотеките, чудещи се с кой да се заяждат или коя мацка да забият.

# 1 261
  • София
Богданов не е малък според мен, както няколко пъти чувам да казват. На 22 г. е, не на 12. Той ще си е такъв и на 32 г., и на 42 г. Инфантилен страхливец, с високо самочувствие без грам покритие. И все ще търси одобрение от някой по-голям инфантил от него. Той и Цветелин са анти-мъже, за мен, гнусна работа.
Същите са Катя и Николина. Интриганти и клюкари не понасям, бягам от тях с 200.
Мисля, че този сезон показа нагледно какво значат изразите, че "Първото впечатление лъже", и че "По дрехите посрещат, а по ума изпращат".

# 1 262
между другото Анитка каза, че Мишето има дъщеря на възрастта на Боги, т.е. тя светицата се е зарибявала с турбо мутрата, докато той е имал малка дъщеря....
ако е нямал жена до себе си ,какъв е проблема,какво като е имал дъщеря? Или вие като имате деца ,вече не правите секс  Crazy

# 1 263
  • София
Добро утро момичета! Hug
И аз съм на мнение, че поведението на Богданка е повече от инфантилно.Трябваше да оставят Илиян, поне до сутринта,хей така за респект.Биг Брадър да не отворя изповедалнята, и тогава, стой та гледай... Богданка понеже е мъжкар,щеше мъжки да се засили,да прескочи оградата,и беж при дон Цеци.
Според мен, ББ трябва да го държи колкото се може повече в къщата, до края на всички ОЛ и ВИП сезони, по мъжки да го покрие, така ще сме сигурни, че Илянчо няма да го кърти.

От ФБ!

# 1 264
Добро утро момичета! Hug
И аз съм на мнение, че поведението на Богданка е повече от инфантилно.Трябваше да оставят Илиян, поне до сутринта,хей така за респект.Биг Брадър да не отворя изповедалнята, и тогава, стой та гледай... Богданка понеже е мъжкар,щеше мъжки да се засили,да прескочи оградата,и беж при дон Цеци.
Според мен, ББ трябва да го държи колкото се може повече в къщата, до края на всички ОЛ и ВИП сезони, по мъжки да го покрие, така ще сме сигурни, че Илянчо няма да го кърти.

От ФБ!

Аз пък си мисля, че Мишката даже и няма да се изплюе върху Богданов-чо. Особено след като го видя какъв е страхливец. Би трябвало да му е станало ясно, че Богдданов не му е никаква конкуренция... Няма сми да се занимава с него...
Все едно някое куче на улицата да се доближи до теб, ти да хвърлиш по него камък и то с подвита опашка да заквичи и да побегне  Laughing Няма да тръгнеш да го гониш, за да го сриташ, нали? Просто ще го оставиш да си избяга...

# 1 265
И аз не съжалявам Богданов, защото е от типа лекенце, което търси на работата лекото и на хляба мекото, футболист бил, ама не точно, инструктор бил, ама не точно. Мъж бил, ама не точно.
Той винаги ще си остане като прикачен към някой като Цветелин, опитвайки се да му подражава.
Вярно е, че е млад (малък не бих го нарекла) и има възможности да се промени, но не мисля, че го влече нещо различно.

# 1 266
  • Варна
Той Илиян като каза, че ще го "кърти" според мен намекваше за тройка....
Не бях виждал някой така да бяга от 1000лв!!! rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 1 267
ИМА ЖИВО

# 1 268
  • София
Къде са мъжете? Ирена мина през всички стаи, никъде не се видяха мъже.

# 1 269
Никак не разбирам съжаляващите Богданов .Не никак малък да млад е ама чак малък Peace
Много по на 22 не само учат и работят ами и деца гледат. Не мога да си представя ,че здрав и прав човек на 22 няма да има някакъв минимален доход ,и никакви амбиции освен да бъде мъжкар.Уж големият мъж а снощи се докажа като пълен путъо.

# 1 270

Сигурно още се крият  Mr. Green

# 1 271
  • Варна

Е, то кой остана -  Кирил и Богданов? Пламен сигурно е още в болницата. Може да са му отишли на свиждане. Mr. Green

# 1 272
  • София
Да, то не останаха много мъже. Но не се виждат и чуват. И Николина я няма.

# 1 273
  • Варна
Никак не разбирам съжаляващите Богданов .Не никак малък да млад е ама чак малък Peace
Много по на 22 не само учат и работят ами и деца гледат. Не мога да си представя ,че здрав и прав човек на 22 няма да има някакъв минимален доход ,и никакви амбиции освен да бъде мъжкар.Уж големият мъж а снощи се докажа като пълен путъо.
Не мога да обвиня един 22г мъж, че се е загледал по една хубава жена ... За всичко останало сам си е виновен, не трябваше да бяга....

# 1 274
  • София
Сега, докато преглеждах пресата, на първа страница на в-к "Всеки ден" пишеше, че в интервю за вестника, дон Цеци е казал, че Ирена крие накъде, още две незаконни деца! Според него, са в изоставени в дом.  newsm09

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт