Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 680
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 305
Със сигурност Ляката ще пребие футболистчето. Един мой познат му е близък приятел и каза, че като се ядоса не признава нищо и не разсъждава-чупел, трошал и т.н., абе типична мутричка.

# 1 306
Със сигурност Ляката ще пребие футболистчето. Един мой познат му е близък приятел и каза, че като се ядоса не признава нищо и не разсъждава-чупел, трошал и т.н., абе типична мутричка.
Ох, да, пред толкова зрители му се заканва Wink . "Със сигурност"  hahaha , да бе  hahaha
Много му дреме на Ляката  Sunglasses .

# 1 307

Малко мутри, най-вече някои софийски, имат реална сила извън родното си място, което ще затрудни плевенския герой, ама кой знае ... С такива закани най-често стават сакатлъци и човек си намира майстора, защото както се казва, винаги ще се намери някой по-силен, по-корав и по-луд от теб. Но ако Мишката ги знаете тея работи, щеше да е бос, а не квартален сутеньор.

# 1 308
Абе, вкараха Илиян за да става шоу, да видим страха на Богданов, което си е шоу  Joy . Изобщо не вярвам Ляката да се втурне да бие някакъв хлапак.
А, не вярвам и Боби да тръгне да бие Цецо  Joy .

# 1 309
  • София

Този, ще пребие Богданка, сега прочетох в фейса, че Боби е решил със сигурност,да набие дон Цеци, сигурно, и на Кирил някой се точи....то здрав няма да остане! Joy Joy Joy Мъжкарите, яко ги разпардушиниха! bash box

# 1 310
На мен ми е криво, че обиждат вълците, като се/ги наричат "алфа мъжкари" . Та вълците са на много по-високо интелектуално ниво от тези ... пръдльовци  Whistling .

# 1 311

Този, ще пребие Богданка, сега прочетох в фейса, че Боби е решил със сигурност,да набие дон Цеци, сигурно, и на Кирил някой се точи....то здрав няма да остане! Joy Joy Joy Мъжкарите, яко ги разпардушиниха! bash box

Да бе мирно седяло, не би чудо видяло ...  Mr. Green   Нали се правеха на големите мъжкари. Ама май могат да се ежат само на по-слабите от тях, като жените или като кроткия Братухчев. Май май наистина накрая излезе, че Кристиян е по-мъж от тях.  Whistling Него и го заплашваха, че ще го набият, че ще го вкарат не знам си къде, а той не избяга, дори напротив - каза им 'Ми айде, де!'   Laughing  

Тоя Цецо продължава и извън къщата да доказва какъв е простак и колко е ниЗък. Има един лаф: дай на идиота слава и му гледай сеира. Тоя Цецо ми е като някакъв хибрид между Пацо Бекъма, Ал Бънди и Борат.  Joy

# 1 312
На мен ми е криво, че обиждат вълците, като се/ги наричат "алфа мъжкари" . Та вълците са на много по-високо интелектуално ниво от тези ... пръдльовци  Whistling .

То и амеба да ги наречеш, пак е обида за малките, сладки едноклетъчни.  Grinning Към някакъв нов биологичен вид трябва да ги причислим - дълбоко безмозъчни.

Истината е, че и на мен малко ми домъчня за Богданов, дълго време ще отнася подигравките за това си участие, по-добре да си беше останал никому неизвестен.

# 1 313
аахах то и за Цецко не се знае дали има топки . Joy

Само поради тази причина ме е яд че излезе Цецо,Исках да го видя какъв мъжкар е пред мутрата.Да го видим щеше ли да защити любимият си или щеше да подвие опашка.Залагам на второто но ми се искаше да го видя.

# 1 314
  • Варна

Да, на приказки..
Кое е толкова забавното, не виждам. Заплашват ги техни подобия, което не е повод за радост.

# 1 315
Мм, да, бая майтап ще отнесе Богданов навън  hahaha . Има да обяснява, че всичко е било сценарий  Joy .
И моля, недейте да обиждате Ал Бънди и Борат  Joy   , Пацо може, той е от същия вид hahaha .

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 12:52 от Ензим

# 1 316
  • Телиш/Плевен
Истината е, че и на мен малко ми домъчня за Богданов, дълго време ще отнася подигравките за това си участие, по-добре да си беше останал никому неизвестен.
То хубаво, ама не е лесно да си жаден за слава (съвсем наскоро се е снимал в клипа на Емилия и Тони Стораро). Laughing

# 1 317
ма са кой му е виновен на Боби, че спи с неква с пласмасово лице
не е Цецо определено  Mr. Green

# 1 318
Скрит текст:

Да, на приказки..
Кое е толкова забавното, не виждам. Заплашват ги техни подобия, което не е повод за радост.

абсолютно

# 1 319
Тъкмо четох интервюто на Цецо в 24 часа- ами съвсем нормален човек звучи, доста солиден бизнес, даже няколко...чудя му се на акъла, защо му е трябвало това предизвикателство  newsm78

Някак не ми се връзва образа на бизнесмен с участие в ББ, несериозно ми изглежда

Общи условия

Активация на акаунт