Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 683
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 290
Жените, които са имали разправа май са Катя и Силвия. Вчера на живото двете коментираха, че по принцип за агресия се гони, но се хилеха. Беше обяд и бяха пияни. Силвия каза, че е метнала табуретка, а е искала и чаши да мята. Едната пък била захапана(поне така разбрах). Може и да са се шегували нещо, но поне това коментираха.
Може да са се били за Цеко  tooth

# 1 291
  • София

ИМА ЖИВО

# 1 292
И преди е имало грешки в субтитрите, но тук май е целенасочено. Илиян като говори с Анита казва "Знаеш че за тебе ще вляза в зоологическата градина и ще съблеча лъва гол", а в субтитрите пише "Знаеш, че за тебе ще вляза за убийство в затвора и ще съблеча онова гол"

То с тая нечленоразделна дикция как въобще си разбрал нещо.

# 1 293
  • Bulgaria
Уж са се сбили Силвия и Катя ,а сега се държат като приятелки.Голяма реклама направиха на предаването довечера .Ще има сигурно много монтаж  Laughing Laughing Laughing

# 1 294
Сега, докато преглеждах пресата, на първа страница на в-к "Всеки ден" пишеше, че в интервю за вестника, дон Цеци е казал, че Ирена крие накъде, още две незаконни деца! Според него, са в изоставени в дом.  newsm09

Скрит текст:
Ох, миличкият, със самото излизане от къщата се е заел да разследва Ирена  omm
Цитат
Къде са сега тези деца?

Не знам. Имам източници, от които разбрах веднага след излизането си от Къщата, че крие още двама наследници. Може би са захвърлени в някой дом - както правят повечето циганки.

Това явно му е основният проблем  newsm20  #Splat #Splat #Splat ..

# 1 295
Дон Цеци някой така ще го тупа с тва високо самочувствие и изхвърляне, че не е е истина hahaha

http://vbox7.com/play:e2b5329fce?p=user&id=4928060

Joy Joy Joy Joy  кой изкрещя Ужас? newsm78 или си ми се причуло ?

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 11:10 от just_dream

# 1 296
Боби ръгбистът  се чудя ще иска ли да се види с Цеко  newsm78

# 1 297
  • Bulgaria
Щом е казал ,че ще го бие ,да очакваме новини от него скоро  Laughing

# 1 298
Когато сестрата на Ирена я защитаваше на лайфа и се изказа за приятелката на Иван ли как се казваше, не бях много съсредоточена, но останах с впечатление, че го казва в смисъл...после ходи доказвай, че нямаш сестра.Помислих си , че просто злослови, за да демонстрира, как не е хубаво да киснат сестра и без да знаят как е точно/нещо такова/. Та си мисля, че затова сега Цеко се е захванал с нея и ще плюе много.

Иначе моето отношение към Ирена:мисля , че е най- красива от всички в къщата, поучила е , няма да я съдя как е избрала да си изкарва хляба /да не съм Господ Simple Smile / но циганското в нея много ме дразни...гласа, акцента, интонацията /е така нарежда, нарежда, чакам всеки момент да почне да кълне Simple Smile / хубава работа, ама...

# 1 299
Едва ли ще стигне до там да го бие. Rolling Eyes

# 1 300

Я, Богданов все пак имал топки ...  Mr. Green

Има само когато е до Цецо.Без Цецо топките му се скриват;)

# 1 301
На мястото на Богданов, определено бих се притеснявал за времето след като изляза от къщата. Ако Цецо е неинтелигентен мутра-wanna-be, то Мишката със сигурност ще търси някакво отмъщение. Не коментирам колко е смислено това отмъщение и дали трябва да се сърди на футболистчето изобщо - за мен Мишката си е типична злобна и проста мутра, но тея са способни на всичко, за да изглеждат страшни. А Цецко ако беше скочил на бармана можеше и да изяде 1-2 шамара, но не мисля, че му стиска да се сбие с някой, ако няма поне двойно предимство - в мускули или в антураж.

Ако Богданов знаеше кво се пише за него, отдавна да е напуснал къщата, въпреки страха от бой:
днес.бг: Мъжкарят Богданов "напълни гащите" в Big Brother

# 1 302
Дон Цеци някой така ще го тупа с тва високо самочувствие и изхвърляне, че не е е истина hahaha

http://vbox7.com/play:e2b5329fce?p=user&id=4928060

Joy Joy Joy Joy  кой изкрещя Ужас? newsm78 или си ми се причуло ?

Стори ми се гласа на Силвия и мисля, че беше заради врякането на Ирена.

Точно на Цецо Храчката не му вярвам да ти кажа.  Laughing

# 1 303
Мен в Ирена ме дразни тази престореност, че от това й е неудобно, онова е нередно, а всъщност, не е такава светица, за каквото самата тя откровено се мисли, прави се на много отворена и директна, но не е такава. Но колкото и да ме дразни, направо си пожелавам повече циганки да са като нея.
Много мразя такива слухове като това за зарязаните деца от "сигурен източник", ми докажи нещо, пък тогава разпространявай. Цеко е такава клюкарка, бетер жена.

# 1 304
аахах то и за Цецко не се знае дали има топки . Joy

Общи условия

Активация на акаунт