Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 687
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 170
между другото Анитка каза, че Мишето има дъщеря на възрастта на Боги, т.е. тя светицата се е зарибявала с турбо мутрата, докато той е имал малка дъщеря....

# 1 171
  • IT
Някой спомена на Боги гащите, когато бил по корем. Според мен е сянка това. И това е от бандажа

# 1 172
отива му розофко

# 1 173
  • sofia
Пиша с уважение и най-добри чувства. Wink
Това с Анита и Мишката ми е фалшиво. Забавно е как Боги се врьзва.
Никита е стратег. До сега се справя отлично!

# 1 174
между другото Анитка каза, че Мишето има дъщеря на възрастта на Боги, т.е. тя светицата се е зарибявала с турбо мутрата, докато той е имал малка дъщеря....

Кой я определи за светица?Ти светец/а ли си?

...Когато не харесвате някого, обидите ви могат да са ужасни!А все пак персонално не са ви сторили нищо!
Тук има много хора, не по-различни от Цветан...

# 1 175
Ноуп.. аз не виждам баджак, а нещо друго  Whistling

# 1 176
  • IT
бандаж, а не баджак Simple Smile

# 1 177

Я, Богданов все пак имал топки ...  Mr. Green

# 1 178

ooooh! Мерси  за поправката bowuu

Я, Богданов все пак имал топки ...  Mr. Green
Все още не е станал к***ата на Цеци в пълния смисъл на думата  Whistling

# 1 179

А от днес и кафяво  Laughing

# 1 180

Аз пък забелязах, че тоя нискочелният беше много по-силен по телефона и много по-различен пред Анита.
Да, по телефона беше гадняр, с нея ми се стори много мил. Много малко дадоха от заканата към Богданов, или толкова си е било.

Интересно ми е кой по кого е хвърлял табуретки, разбрах че са се напивали (колко чудно  Sunglasses )... Найден и Гроши ги изгониха заради запой и простотия  Wink .

Държанието на цецовия отбор беше отвратително, като пострада  Пламен  ooooh! . А на Цецо свинщината (помията, която изля върху Никита) не заслужава да я коментирам  ooooh!  Sick ...
Дали е добре барманът?

# 1 181
Като гледам какъв мъжкар е Боги,явно кафявото от дъъъълго време е в цветовата гама,която носи

# 1 182

Кой я определи за светица?Ти светец/а ли си?

...Когато не харесвате някого, обидите ви могат да са ужасни!А все пак персонално не са ви сторили нищо!
Тук има много хора, не по-различни от Цветан...

нее, от уошите съм

не харесвам мутри и мутреси! признавам този свой грях

# 1 183
на мене Сашка ми харесва като водеща

# 1 184
Аз също харесвам Алекс Peace

Общи условия

Активация на акаунт