Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 696
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 155
Брей ... Психолог, разговор с близък за да разбере дали е наред ... А Мишока му каза точно едно изречение и дори не опита да го удари hahaha
Иначе съм впечатлена, че Мишката реагира така спокойно. Чак не мога да повярвам ... Whistling
Какво е казал Мишката на Богдан?

"ТЕБЕ ША ТА КЪРТЯ"   Mr. Green

# 1 156
хах ми да дават на нас като не им трябват  Laughing

# 1 157
А Богданов свалял ли е Анита?
Аз видях как си говореха и тя го убеждаваше колко добре изглеждал и т.н., той с недоразвития си мозък реши, че тя май го харесва и го сподели с другите "мъжкари".
Влюбеното "мише" се ядоса на Анита защото флиртувала и накрая го отнесе "футболистчето". Crazy

Според мен всичко е било уговорено предварително. Казали са на Анита да пусне някой и друг фитил на Богданов (пък тя му говореше с едно такова снизхождение и го описваше го все едно е състезателен кон - очите, зъбите, мускулите... ) и после онзи въздухар като върза - изфабрикуваха телефонния скандал между тях, а сега разбира се вкараха Мишето, та да му гледаме сеира на Богданов.   Добре беше. Почти като Съдби на кръстопът им се получи.  Mr. Green

# 1 158
  • Варна
Решили са явно момичетата, че са част от отбора на силните и докато Цецо врещи "чучело, изрод", те са спокойни, че са от правилната страна.
 Close

# 1 159
Сиса съм я изпуснала, като присъствие днес  hahaha

Но ми направи впечатление, как Боги имитира Цуцко. След мисията Цуци като се ядоса хвърли някаква бутилка, и следващия кадър дават Боги как рита части от играта.  Mr. Green Има време да се поправи и да не стане говедо като Цуцко  Naughty

# 1 160

че изкарва по 2 бона за 2 часа, че има много пари ама не й трябват

те всички в къщата имат много пари и не им трябват, ама се направиха за резил за тоя дето духа...  Mr. Green
И това ли и беше драмата?  Joy Е може би начина по който ги изкарва да я прави тъжна и унила.

# 1 161
  • Ямбол
Белла, край, тотално си развалила мнението на някои за себе си. Как може да гледаш такива долнопробни предавания Wink
Усмихвай се лицемерно и не си очерняй форумския имидж с писането в тази тема.

Нали разбираш, че се шегувам?

Страхът в очите на Богданов беше истински и неподправен. Сега остава някой да каже, че е било нагласено и ще го пратя на психиатър да му изследва обсесиите и компулсиите.

Аз пък забелязах, че тоя нискочелният беше много по-силен по телефона и много по-различен пред Анита.

# 1 162
Боги се държи като 12 годишен

# 1 163
А някой чу ли какви ги дрънкаше Силвия?
Аз нищо не и разбрах.

че изкарва по 2 бона за 2 часа, че има много пари ама не й трябват

То и аз имам два члена, ама не ми трябват- и двата не стават!
Цитат
Ех, жесток свят...  Cry

# 1 164
Отиде до изповедалнята и се върна на двора 20 пъти в рамките на 30 секунди. Изобщо не разбрах за какво му е толкова напрегнато, като видя, че оня няма да го бръсне в момента, а когато излезе навън  Mr. Green

# 1 165
Белла, край, тотално си развалила мнението на някои за себе си. Как може да гледаш такива долнопробни предавания Wink

Лил, знам, че се шегуваш  Wink аз не крия, че ги следя от първия още. Щом и кандидатствах за влизане. Ама като не съм пила с Кънчев на една маса ей на!  Crossing Arms

# 1 166
А Богданов свалял ли е Анита?
Аз видях как си говореха и тя го убеждаваше колко добре изглеждал и т.н., той с недоразвития си мозък реши, че тя май го харесва и го сподели с другите "мъжкари".
Влюбеното "мише" се ядоса на Анита защото флиртувала и накрая го отнесе "футболистчето". Crazy

добър . точен фактологичен анализ  thumbsup

# 1 167

Страхът в очите на Богданов беше истински и неподправен. Сега остава някой да каже, че е било нагласено и ще го пратя на психиатър да му изследва обсесиите и компулсиите.

Аз пък забелязах, че тоя нискочелният беше много по-силен по телефона и много по-различен пред Анита.

Ама разбира се - страхът в очите беше целта на мероприятието.
Жалко само, че не беше Цецо - Богданов е мнооого ниска топка, и ти да му влезеш пак ще се сащиса. Може би дори повече.  Laughing

# 1 168
Отиде до изповедалнята и се върна на двора 20 пъти в рамките на 30 секунди. Изобщо не разбрах за какво му е толкова напрегнато, като видя, че оня няма да го бръсне в момента, а когато излезе навън  Mr. Green

Споко. Като излезе Анитка, ще врътнат един хубав тантричен секс и ще му мине  Rolling Eyes

# 1 169
Сега си мисля защо може би е нагласено обаждането от Илиян.
Защото го даваха и на съквартирантите  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт