Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 678
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
Не мисля, че ще има продължение, свързано с физическа саморазправа извън формата.
Не стига само да си прост, но трябва и жълта книжка, за да се разминеш  безнаказано при отявлени заплахи и евентуалното им изпълнение.
На някакъв жалък опит за ПР ми прилича, особено при Боби ръгбистчето.

# 1 321
ИМА ЖИВО

# 1 322
Пак играят на асоциации.

# 1 323
Не им разбирам играта на асоциации. Думи, думи и някой изръси цяло изречение (най-често Анита)

# 1 324
Не мисля, че ще има продължение, свързано с физическа саморазправа извън формата.
Не стига само да си прост, но трябва и жълта книжка, за да се разминеш  безнаказано при отявлени заплахи и евентуалното им изпълнение.

Според мен Боби просто се ебава Joy

# 1 325
реалити - Здравко - бременност  hahaha
На Анита асоциациите са много странни, а на Аделина груби  ( за бремменност тя каза кюртаж Sad )

Ние не играем така асоциации... (при нас се избира тайна дума и някой трябва да я обясни на другите със синоними)

# 1 326
Скрит текст:

Според мен Боби просто се ебава Joy
И според мен  Laughing .

# 1 327
До сега му говореха на Пламен на главата, сега Катя се сети да го събужда със шепнене  Mr. Green

# 1 328
Цветелин   интервю за 24 часа.

# 1 329
# 1 330
Редактирах Embarassed моля за извинение  Crazy

Друго е да даваш интервю за вестник Mr. Green журналистите ще ти подредят изречението, ще ти изгладят изказа, по приемливо е от тв интервю Joy

# 1 331
- Какво не видяха зрителите от вас?

- Другото ми лице. Всички провокации вътре не ми оставиха възможност да дам най-доброто от себе си.

Party Joy Joy Joy

# 1 332
тая игра е тъпа, не може ли просто да се карат?  Mr. Green

# 1 333
тая игра е тъпа, не може ли просто да се карат?  Mr. Green

Joy
Няма го алфа мъжкаря и не смеят  hahaha

# 1 334
  • София
Чудя се, на Силвия кой и е направил прическата?

Общи условия

Активация на акаунт