Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 619
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 425
Това видяхте ли го ? Видео, в което Цецо и съдружникът му обясняват защо ще съдят Ирена  ooooh!
Кой е тоа член са ?  Joy Joy Joy

Това да не е заради обидата му за фирмата и "джунирити".
По неговата логика Никита трябва да повдигне обвинения срещу него за "обида и клевета".  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 17:55 от Lust

# 1 426
На промото за довечера и двете с Катя са доста зле, така са се напаткали и двете  Crazy. Особено Сиса какво гори в ада не ми стана ясно  hahaha
Joy и аз това искам да разбера. Няколко пъти го пускам и все чувам локуми, цялото локуми гори в Ада  Crazy

Силвия казва:
–"Тя умира, гори в ада, цялото Луковит, гори в ада...."
Явно между Силвия и Ирена (тя е от Луковит) е било спречкването, вижда се и от видеото двете как си крещят и заплашват. Според мен двете ще излезат довечера,...ако ББ не реши да направи нещо от рода на гласуване, и зрителите да решават...
По трудно ми беше да разбера, какво казва Катя, толкова беше пияна милата и така възмутено фъфлеше...но след 4-5 преслушвания я разбрах:
-"Ужасена съм биг брадър, чесно ти казвам,...просто съм ужасена съм!"  Laughing

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 17:59 от Cersei

# 1 427
В пенеделник преди живото излъчване имаше скандал между Цветелин и Ирена. Тя го обвини че е щял да и посегне също така Цветелин наричаше детето и чаве а тя от нейна страна изкоментира че е отравил някакво дете с бизнеса си понеже държал някакви дюнери или нещо от сорта. Но спора им още не е излъчен по ТВ явно скоро ще се излъчи

# 1 428
Две седмици гледахме, как мъжкарите се заканваха ту на Кристиян,ту на Братухчев, ту на Пламен, че ще ги смачкат и какво ли не. После тръпнехме в очакване, как Мишката, ще набие Богданка.А сега, накрая  за да ги отсрамят, жените се изпотрепаха. Joy Joy Joy
отдавна е ясно кой е силния пол  Sunglasses добре,че са жените да се вземат в ръце и да действат,мъжовете само плашат и крякат  Mr. Green

# 1 429
Тези май ще се изложат повече и от Цветелин...Наистина промото е потресаващо  Rolling Eyes Катя и Сиса даже да говорят не могат. Сигурно са се напили от мъка, че любимия им си замина  Mr. Green Отвратителна картинка  Close

# 1 430
  • Sofia
Голяма простотия лъха от Цецо и авера му ooooh!

# 1 431
Искам пак да вкарат тризначките или във ВИП-а или в Ол Старс. Тия са емблематични за ББ. Няма такива скици!!! Представям си ББ Ол Старс в следния вариант:

Тризначките
Ирена
Ваня Червенкова
Пацо Бекъма
Цеко Плюнката
Кристиян
....
оф, сега не мога да се сетя за друг образ-кибритлия и дразнител. Ама тея ако ги съберат на едно място не могат ги озаптят просто.  Party

# 1 432
Искам пак да вкарат тризначките или във ВИП-а или в Ол Старс. Тия са емблематични за ББ. Няма такива скици!!!

Съгласна. Тризначките са сладурани. Виждала съм ги на живо и съм говорила с тях.
Аз преди време си мислех, че те леко ми простеят, но след този ББ смятам, че са си много добри и умни момичета. Mr. Green

# 1 433
Недялко - Олеле
Той би липсвал във вашия личен кастинг  Peace

# 1 434
Искам пак да вкарат тризначките или във ВИП-а или в Ол Старс. Тия са емблематични за ББ. Няма такива скици!!! Представям си ББ Ол Старс в следния вариант:

Тризначките
Ирена
Ваня Червенкова
Пацо Бекъма
Цеко Плюнката
Кристиян
....
оф, сега не мога да се сетя за друг образ-кибритлия и дразнител. Ама тея ако ги съберат на едно място не могат ги озаптят просто.  Party
Според мен към така заформилият се екип и Ласкин би бил чудесно допълнение   Laughing По-голям чешит и кибритлия здраве му кажи  Twisted Evil
А пък и какво е Червенкова без Мира Добрева  Mr. Green

# 1 435
  • through the wormhole

Тризначките
Ирена
Ваня Червенкова
Пацо Бекъма
Цеко Плюнката
Кристиян
....

Захажаева Flutter

# 1 436
  • София
В пенеделник преди живото излъчване имаше скандал между Цветелин и Ирена. Тя го обвини че е щял да и посегне също така Цветелин наричаше детето и чаве а тя от нейна страна изкоментира че е отравил някакво дете с бизнеса си понеже държал някакви дюнери или нещо от сорта. Но спора им още не е излъчен по ТВ явно скоро ще се излъчи
Ако вземат пък Цецо да съдят за клевети и обиди , ще му се свие усмивката.Той пък колко много изръси и не само срещу един.

# 1 437
Недялко - Олеле
Той би липсвал във вашия личен кастинг  Peace

Съгласна!!!
Обре Нидялко
Също Захажаева и дъщеря!
 Joy  

Начи, ако продуцентите искат да избухнат с един незабравим Биг Брадър, моля да ги вкарат заедно!!!  Mr. Green Не искам и да си представям какво ще е чудо в тая къща.

Elora Danan, тризначките може да са кибритлийки, обаче са някак симпатични (па било то и глупавички).  Скици са си отсвякъде. Като Кристиян. И той завалийката обича да дразни, ама пак е симпатичен, и то повече от Цеко и подобните му.

# 1 438
Тризначките и аз ги харесвам,глупавички малко и прекалено нервни състезатели са,но някак по техен си симпатичен начин  Laughing

# 1 439
Няма да мога да гледам няколко дни, ще Ви следя.

Общи условия

Активация на акаунт