Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 526
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 695
Скрит текст:
ма Никита не направи нищо да ги спре
Точно, нито тя, нито Аделина, а ужким са авторитети. Гледаха сеир и се надяваха да им се разчити теренът.

интересно ми е как според вас трябва да реагират останалите   Laughing как се разтърват бесни жени,едната от които пияна на мотика  Crazy
еми каквото направи Киро
държиш ги да не се бият  Grinning
Киро е мъж (поне на такъв прилича) ,аз питах Аделина и Никита как да се намесят  Laughing
да се опитат да спрат Ирена според мене като почна да пали
Никита е доста кобилеста, щеше да успее

Кажи къде да ти пратя речника?  Wink

Само с речник няма да стане...  Joy Joy Joy

хихихи

# 1 696
Всеки нормален човек би реагирал по същият начин като Ирена. Даже много я изтърпя. Аз ако бях щях да й завра главата в тоалетната чиния на втората минута.

# 1 697
Биг Брадър тоя път сгреши!Ама нали иска да угоди на всички.Пияндето Силвия успя да повлече Ирена!
Щото я е чиста като сълза

# 1 698
Не знам , ама Ирена като се преоблече и тръгне да бяга , направо си викам ей ся стана боя.  Силвия като замери с масата Ирена, ама не уцели заради алкохола, после когато  Ирена си изпусна нервите и я замери , Силвия веднага изръмжа, че имала посиняла рана.. Laughing

# 1 699
И за мен Анитка си писа + с това, че направи забележка на Ирена, относно обидите за външния вид на Силвия.

# 1 700
  • Варна
Извинявам се,за тъпия въпрос,но нещо не разбрах това за бензиностанцията, където Сиса разправяше Embarassed

Това и аз не го схванах. По бензиностанциите не плащала, а само се подписвала. И то - 18 годишна.
Голяма хвалба! Rolling Eyes

# 1 701
  • София
При ирена веднага изби основата - веднага й се промени говорът, движенията, всичко.

# 1 702
Извинявам се,за тъпия въпрос,но нещо не разбрах това за бензиностанцията, където Сиса разправяше Embarassed

Това и аз не го схванах. По бензиностанциите не плащала, а само се подписвала. И то - 18 годишна.

Нима очаквате да разберете нечленоразделна реч на откачена пияница  Joy

# 1 703
  • София
Биг Брадър тоя път сгреши!Ама нали иска да угоди на всички.Пияндето Силвия успя да повлече Ирена!
Щото я е чиста като сълза

Е, то тогава всички вкупом - навън!!! Или ще ми посочиш някоя сълза, че и чиста на всичко отгоре....  Joy

# 1 704
  • Варна

Нима очаквате да разберете нечленоразделна реч на откачена пияница  Joy

Речта не, идеята опитах да разбера Grinning

# 1 705
Ирена поне да беше набила наистина Силвия. Рядко някой би издържал толкова време. Яд ме е, че им разбиха лагера.

# 1 706
България наистина се оказва много нетолерантна страна ако съдим по този биг брадър. Единственият човек с различна сексуална ориентация изгонен пръв, единствената представителка на малцинството тормозена почти през целия си предстой заради произхода си Rolling Eyes, чак и до саморазправа се стигна. Жените мега унижавани от мъжете  ooooh! Просто ужас. Цецо и Силвия са типичните представители на мутренската култура заляла страната.

# 1 707
  • София
При ирена веднага изби основата - веднага й се промени говорът, движенията, всичко.

Това че Ирена, въпреки произхода си е стигнала дори това ниво, е все едно Силвия да е завършила Харвард.... а тя не Е !  Whistling

# 1 708
Той лагерът реално не е разбит,тъй като съотношението на участнините и в двата не е нарушен

# 1 709
утре ще се доизбият по време на номинации, споко

Общи условия

Активация на акаунт